Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Sylvek

Jakie masz plany na Sylwestra 2004/2005
Jadę gdzieś daleko :D
13%
 13%  [ 2 ]
Udaję się na dużą imprezę
13%
 13%  [ 2 ]
Mały domowy "posiad" u znajomych
13%
 13%  [ 2 ]
Siedzę w domu i nudzę się oglądajać "Sylwester z Jedynką"
0%
 0%  [ 0 ]
Siedzę w domu i bawię się na Forum wladcapierscieni.com :D
20%
 20%  [ 3 ]
Nie mam jeszcze planów / Inne
40%
 40%  [ 6 ]
Voted : 15
Total Votes: 15

Author Message
Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Mon Dec 13, 2004 4:15 pm   Sylvek

Jak zbiorcze, to zbiorcze forum... :P Nie wiem, pod jaki temat to podciągnać, a sama nie wiem, co mam robić, więc się zapytam: co robicie w Sylwestra? :>

Keira 
Szara przystań

Posted: Mon Dec 13, 2004 5:58 pm   

No ja już wiem co robię :D Idziemy z przyjaciółkami na maraton sylwestrowy do kina 8) Kino wprawdzie nasze jest takie sobie, ale przynajmniej będzie miło. W planie są dwa seansy: "Ocean's Twelve" i film niespodzianka... podejrzewamy z nadzieją, ze to będzie "Aleksander" :D No i w międzyczasie toast noworoczny i małe co nieco :) Naszym zdaniem dosyc porzadnie sobie policzyli, ale co tam ;)

K. I. Gałczyński

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Dec 13, 2004 6:24 pm   

no a ja...no moze pojde do homiego na sylvka...a jesli rodzice sie nie zgodza ( :dark: )...oraz jesli moje ciemne moce zawioda to pojde do brata lub bede sie kisil w domku...aczkolwiek pokladam ogromne nadzieje ze sie zgodza...w koncu znaja homiego i mysla ze to porzadny chlopak :twisted: ....zobaczymy....

Platon

nagg 
Administrator

Posted: Mon Dec 13, 2004 9:31 pm   

A ja jade na narty... co prawda, nie umiem jezdzic, ani nie mam zamiaru sie uczyc, ale wraz z NZSem Politechniki (bynajmniej nie moja uczelnia) jade sobie do Piwnicznej Zdroj. Wraz ze mna jedzie moja ukochana kobieta :D i pol klasy LO. :) Jedyne co mi maci radosc tego wyjazdu, ze podczas niego bede musial sobie przyswajac wszystkie konstytucje RP + generlanie historie porozbiorowa... :/ Bo w styczniu kolosy, a w lutym sesja :rip: :lost: :bum: :x

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Mon Dec 13, 2004 10:41 pm   

Ja jeszcze nie wiem...nie umiem się zdecydować. Zwłaszcza, że po kilku z rzędu wielkich imprezach ze śmietanką towarzyską okolic i nie tylko nie mam ochoty na wielkie imprezy bo są nudne mimo największych strań. Pomysły świetne gorzej z realizacją.
Ale wracając do tego roku...albo impreza w mioeszkaniu studencki w Krakowie czyli to do czego od jakiegoś czasu tęsknię. Domówki są super! Albo wyjazd na narty, na cały tydzień właściwie ( tylko, że nart nie biorę bo mi sięich nie chce taszczyć autobusem) do Zawoi ze znajomymi koleżanki ze studiów. Zawsze chciałam spędzić sylwestra w górskiej chatce więc chyba się zdecyduję. Tylko szkoda mi zostawić przyjaciół :(

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Wed Dec 15, 2004 6:44 pm   

Uuuu, nagg, sesji i kół to nie zazdroszczę... Jaaa... ja mam na razie możliwość jednej imprezy, ale podejrzewam, że całej nocy tam nie wytrzymam... też chciałam iść do kina, tylko że w tym roku nic nie ma ;/ . Byłam w zeszłym na Władcy, wypasik :D . I w dodatku miałam dobrą miejscówkę, zaraz obok stolika z szampanem ;) . A potem o 5 rano spacerek na bulwar... heheh :D . Oby mi się udało coś znaleść ciekawego...

Dudi
Upiory Pierścienia

Posted: Sat Dec 18, 2004 10:43 pm   

hmm co robiym dobre pytanie bo chyba nie karzdy wie c orobi w sylvwetra co roku jest inny co roku mniej go pamietamy:)

nagg 
Administrator

Posted: Sat Dec 18, 2004 11:40 pm   

Dodałem ankiete :) Zapraszam do oddania głosu :)

[jest ona troche ankietą testową, bo jak Galad zauważył na portalu nie ma zadnej ciagle, to postanowilismy, ze trzeba to zmienic :) ]

Sir Boromir 
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Sun Dec 19, 2004 11:38 am   

Ja najprawdopodobnie będę siedzieć w domu albo przed kompem, albo przed tv, oglądając jakieś fajne filmy. Chyba, że uda się wyjść gdzieś do znajomych, ale małe szanse są na to. Więc pewnie będę się nudzić.

Dudi
Upiory Pierścienia

Posted: Sun Dec 19, 2004 12:32 pm   

Aha to może jakieś spotkanie forumowców:) ciom żeby nikt nie siedział sam w domu??

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Dec 19, 2004 12:36 pm   

Ja też nie sądze, abym wyrwała się gdzieś w tym roku. Chyba, że z kilkoma kumpelami, u kogoś w domu... Miałam nadzieję na Wrocław, do psypsiacióły, ale wątpie czy rodzice się zgodzą.

Pozdrawiam...

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sun Dec 19, 2004 7:11 pm   

A ja będe u znajomych w Wawie...niby się ciesze ale mieliśmy zupełnie inne plany które niestety nie wypaliły i będziemy pewnie mieli taka domową imprezke i sesje rpg - no nic sama perspektywa kilku dni ze wszystkimi jest fajna. I nagg powiem Ci cos zabanego - będe musiała się wkuć do połowy stycznia dokładnie tego samego choć jestem pewnie znacznie młodsza - cóz za niesprawiedliwość....no ale to olimpiada na której mi cholernie zależy.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: