Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Jak zbiorcze, to zbiorcze forum... Nie wiem, pod jaki temat to podciągnać, a sama nie wiem, co mam robić, więc się zapytam: co robicie w Sylwestra?
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Mon Dec 13, 2004 5:58 pm
No ja już wiem co robię Idziemy z przyjaciółkami na maraton sylwestrowy do kina Kino wprawdzie nasze jest takie sobie, ale przynajmniej będzie miło. W planie są dwa seansy: "Ocean's Twelve" i film niespodzianka... podejrzewamy z nadzieją, ze to będzie "Aleksander" No i w międzyczasie toast noworoczny i małe co nieco Naszym zdaniem dosyc porzadnie sobie policzyli, ale co tam
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Mon Dec 13, 2004 6:24 pm
no a ja...no moze pojde do homiego na sylvka...a jesli rodzice sie nie zgodza ( )...oraz jesli moje ciemne moce zawioda to pojde do brata lub bede sie kisil w domku...aczkolwiek pokladam ogromne nadzieje ze sie zgodza...w koncu znaja homiego i mysla ze to porzadny chlopak ....zobaczymy....
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
A ja jade na narty... co prawda, nie umiem jezdzic, ani nie mam zamiaru sie uczyc, ale wraz z NZSem Politechniki (bynajmniej nie moja uczelnia) jade sobie do Piwnicznej Zdroj. Wraz ze mna jedzie moja ukochana kobieta i pol klasy LO. Jedyne co mi maci radosc tego wyjazdu, ze podczas niego bede musial sobie przyswajac wszystkie konstytucje RP + generlanie historie porozbiorowa... Bo w styczniu kolosy, a w lutym sesja
Posted: Mon Dec 13, 2004 10:41 pm
Ja jeszcze nie wiem...nie umiem się zdecydować. Zwłaszcza, że po kilku z rzędu wielkich imprezach ze śmietanką towarzyską okolic i nie tylko nie mam ochoty na wielkie imprezy bo są nudne mimo największych strań. Pomysły świetne gorzej z realizacją.
Ale wracając do tego roku...albo impreza w mioeszkaniu studencki w Krakowie czyli to do czego od jakiegoś czasu tęsknię. Domówki są super! Albo wyjazd na narty, na cały tydzień właściwie ( tylko, że nart nie biorę bo mi sięich nie chce taszczyć autobusem) do Zawoi ze znajomymi koleżanki ze studiów. Zawsze chciałam spędzić sylwestra w górskiej chatce więc chyba się zdecyduję. Tylko szkoda mi zostawić przyjaciół
Uuuu, nagg, sesji i kół to nie zazdroszczę... Jaaa... ja mam na razie możliwość jednej imprezy, ale podejrzewam, że całej nocy tam nie wytrzymam... też chciałam iść do kina, tylko że w tym roku nic nie ma . Byłam w zeszłym na Władcy, wypasik . I w dodatku miałam dobrą miejscówkę, zaraz obok stolika z szampanem . A potem o 5 rano spacerek na bulwar... heheh . Oby mi się udało coś znaleść ciekawego...
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:43 pm
hmm co robiym dobre pytanie bo chyba nie karzdy wie c orobi w sylvwetra co roku jest inny co roku mniej go pamietamy:)
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Ja najprawdopodobnie będę siedzieć w domu albo przed kompem, albo przed tv, oglądając jakieś fajne filmy. Chyba, że uda się wyjść gdzieś do znajomych, ale małe szanse są na to. Więc pewnie będę się nudzić.
_________________ Gondor has not king, Gondor no need the king!
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:32 pm
Aha to może jakieś spotkanie forumowców:) ciom żeby nikt nie siedział sam w domu??
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Ja też nie sądze, abym wyrwała się gdzieś w tym roku. Chyba, że z kilkoma kumpelami, u kogoś w domu... Miałam nadzieję na Wrocław, do psypsiacióły, ale wątpie czy rodzice się zgodzą.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:11 pm
A ja będe u znajomych w Wawie...niby się ciesze ale mieliśmy zupełnie inne plany które niestety nie wypaliły i będziemy pewnie mieli taka domową imprezke i sesje rpg - no nic sama perspektywa kilku dni ze wszystkimi jest fajna. I nagg powiem Ci cos zabanego - będe musiała się wkuć do połowy stycznia dokładnie tego samego choć jestem pewnie znacznie młodsza - cóz za niesprawiedliwość....no ale to olimpiada na której mi cholernie zależy.
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum