Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Jak w temacie... Bo w końcu jakoś musimy dojść do naszej władzy...
No więc jak dla mnie najlepszą książkąSW jaką dotychczas przeczytałem jest "Darth Maul - łowca z Mroku" zaraz potem trylogia Thrawna, ale dopiero zacząłem czytać 1 tom... Teraz reszta Bractwa i może jeszcze ktoś kto zabłądzi w nasze strony...
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Apr 12, 2004 1:54 pm
Kiedys, jeszcze w podstawówce,czytałem, i chyba przeczytałem wszystko co było na rynku, oprócz jakichs takich pamietam Han Solo i costam Masa tego była, cytałem strasznie nie po kolei, to co było to czytałem, jakies cos o niszczycielu słonc pamietam i w ogole. Jednak wiem, ze wszystkie byly swietne, i tyle mge powiedizec
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Mnie chyba podobał się "Star Wars:Opowieść Jedi:Złoty Wiek Sith część 1" druga też była niezła, czytałem je u kumpla, o z moich "Upadek Imperium Sith" i "Karmazynowe Imperium"
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Posted: Tue Apr 13, 2004 9:40 am Re: {SW} Najlepsza książka/seria książek
Morgul wrote:
Jak w temacie... Bo w końcu jakoś musimy dojść do naszej władzy...
No więc jak dla mnie najlepszą książkąSW jaką dotychczas przeczytałem jest "Darth Maul - łowca z Mroku" zaraz potem trylogia Thrawna, ale dopiero zacząłem czytać 1 tom... Teraz reszta Bractwa i może jeszcze ktoś kto zabłądzi w nasze strony...
"Jedyną godną uwagi różnicą było to, że Jedi postrzegali Moc jako cel sam w sobie, podczas gdy Sith wiedział, że jest ona jedynie środkiem do celu.
A celem była Władza."
Ta-ak mam sentyment do tej książki...
Jednak zdecydowanie wolę twórczość Zahana, czyli:
1. Trylogię Thrawna (nawet nie pytajcie ile razy przeczytałm każdą część)
2. Duologię Ręki Thrawna (nie mam słów... zdobycie jej wiele mnie kosztowało)
3. opowiadania z "Opowieści z Nowej Republiki"
Dodatkowo uwielbiam i zaczytuję się w Eskadrze łotrów, Trylogii Hana Solo Crispin...
Kiedyś dawno temu kochałam Nową Erę Jedi i o mały włos, zapisałabym się do Klanu Yuuzhan Vong...
A z lat OT to lubię Cienie Imperium Perry'ego.
A ztego co nie lubię:
Nadchodząca burza (O mój Imperatorze zabierz to ode mnie!)
Planeta życia (dlaczego Vader jak był młody to musiał być taki słodki i doskonały, że wszyscy go kochali)
To napisałam ja Lady Elgia.... HEHEHE <złowieszczy śmiech o późnym poranku>
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:30 pm
No to mam co czytać
A cą sądzisz o "Dzieciach Jedi". Ja ją niedawno przeczytałem( ale nie całą bo za głupia). Strasznie była cienka i nie w duchu Star Wars. A co polecie na ciąg dalszy?
_________________ Nie wtrącaj się między Nazgula a jego łup - Wódz Nazguli
Posted: Thu Aug 19, 2004 9:07 am
Sługa Saurona wrote:
No to mam co czytać
A cą sądzisz o "Dzieciach Jedi". Ja ją niedawno przeczytałem( ale nie całą bo za głupia). Strasznie była cienka i nie w duchu Star Wars.
Co prawda nie czytałam tego, ale recenzje znajomych obiły mi się o uszy... Były baaardzo negatywne...
A tym co jeszcze tego nie czytali (zaraz zobaczycie co , to jest ) polecam "Cienie Imperium" Steve'a Perry'ego... Dobrze przemyślana, całkiem zgrabnie połączone ze sobą wątki z Imperium kontratakuje i Powrotu Jedi i rzecz dla mnie (z niezrozumiałych powodów) ważna: Luke uniknął spotkania z ojcem poza filmami, choć było już tak blisko...
Posted: Mon Aug 30, 2004 10:09 am
Troche tego było ale tytułów zpomniałem pamiętam byłjakiś tytułł z Hanem solo i jakieś OStatnia Misja czy cos wtym stylu
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum