Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
{SW} najlepsza czesc
Author Message
Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Fri Jul 02, 2004 5:57 pm   {SW} najlepsza część

pytanie do Bractwa: którą część Star Warsów lubicie najbardziej?

Ja puki co Return of the Jedi, ale ze spoilerów na dzień dzisiejszy myślę, że E3 mi spodoba się jeszcze bardziej... A wy moi podopieczni? I może jeszcze czemu?

No RotJ podoba mi się jeszcze dlatego, bo jest najmroczniejszy... I pojawia się Imperator... Równieżjest najwięcej chyba akcji... Walka na miecze świetlne jest rozpaczliwa i niezwykła... Może to nie balet w stylu e1, ale jest to puki co najlepsza walka ze wszystkich... na zmienę tej pozycji zapewne wpłynie E3, gdzie walczyćna miecze będzie nawet Palpi... a walk będzie dużo... 60-70% scen akcji... Tyle że w e6 nie jest to bezmyślne wymachiwanie, nie wiem natomiast jak z e3... podobno ma byćdużo dialogów podczas walk... czyli taki klimat starej trylogiii...

Lady Of Orthank 
Lady Sith

Posted: Sat Jul 03, 2004 7:46 pm   

Oczywiście nic nie umywa sie do OT! A najlepsza i najukochańsza przeze mnie część to Imperium kontratakuje! Mamy tu Vadera, jego pelerynę i bezkonkurencyjne teksty, a co najważniejsze na krótką chwilę pojawia się tajemniczy i potężny (!) Imperator.

Co do Powrotu Jedi to lubiłam ją najbardziej kiedy byłam młoda i naiwna. W chwili obecnej stwierdzam, że zdrada Vadera i śmierć Imperatora to jak dla mnie za duży stres...

TO WSZYSTKO WINA MUNDURÓW! *___*

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Jul 16, 2004 7:37 pm   

Ja tam prawie nie pamiętam tego filmu, oglądałam go z 2 razy kilka lat temu... Ale chyba wolę tą pierwszą... ;]
or just fuck off...

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun Aug 29, 2004 3:15 pm   

Zdecdywonie najlepsza część to "Powrót Jedi" starsze części jeszcze jeszcze ale "Atak Klonów" był troche średni :| :>
www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sun Aug 29, 2004 3:16 pm   

w ataku klownow nie podobal mi sie dubbing...inspektor gadzet hmmm....ale ta bitwa byla nawet fajna
No it's not!
It's the Dark side

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun Aug 29, 2004 9:06 pm   

Mati_00 wrote:
w ataku klownow nie podobal mi sie dubbing...inspektor gadzet hmmm....ale ta bitwa byla nawet fajna
Nio nie ma to jak pomachać mieczykiem świetlnym :twisted: :>
www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje

Draco 1994 
Lord Sith

Posted: Mon Aug 30, 2004 7:19 am   

Wydaje mi się że lubie e4,5 i 6. Właściwie one wydają mi się najleprze i choć nie ma tam super efektów specjalnych to jednak są u mnie na pierwszym miejscu.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: