Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Mati, pierwszy raz spotkałeś się z takimi tekstami? Na jakim świecie Ty żyjesz?
Oj, ludzie czasem potrafią nieźle dowalić...ja ciągle słyszę niezbyt przychylne opinie na temat moich dreadów...zazwyczaj niecenzuralne
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 383 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Fri Dec 08, 2006 6:37 pm
że brud itd. ?? może mnie oświecić na temat twoich włosów... (mam nadziej że pod beretem )
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Posted: Tue Feb 27, 2007 9:13 pm
No dobra, tyraz ja. Do żadnej subkultury nie należę, przynajmniej tak uważam. Prawda ma koszulkę "Punk Not Dead", ze znaczkiem anarchistów na plecach i noszę ją, ale nie powiem, żebym był punkiem. Nie jestem też Rasta, ani anarchistą choć wszystkie te subkultury mnie interesują. Jestem człek tolerancyjny, a co do ubioru, to ubieram się jak mi się akurat podoba. Całą garderobę opiszę później, a może mi się kiedyś uda wrzucić zdjęcie .
Narazie tyle, więcej dopiszę niedługo.
Nazg wrote:
A mnie zastanawia, jak tacy niby 'ortodoksyjni' rastafarianie mogą łączyć ze swoimi rastafariańskimi poglądami ateizm. To tak na marginesie.
A skąd się tacy biorą?? Przecież w kulturze Rasta, religia jest raczej ważną rzeczą i rastafarianie w Jah (dla niezorientowanych, Jah to Bóg po "rastafariańsku") wierzą. Istnieje ktoś taki jak rastafarianin ateista??
Kłaniam się nisko
_________________ "Tak naprawdę ważna jest tylko chwila"
"Człowiek jest lepszy gdy się śmieje"
Myśle, ze chodzi tu raczej o takich ludzi, którzy nie wierzą w Jah i inne "sprawy" zwiazane z religia, tylko o ideologię, tzn "peace and love", wegetarianizm, trawka itp. Tacy inni rasta
Takich prawdziwych rasta związanych głęboko z religią i ideologią jest mało...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Hm... żadnych emblematów z nazwami zespołów nie posiadam, bo różne mi się podobają i różne kawałki. Czasami ubiorę się w same czarności, czasami nie, fanatycna falbaniastych cygańskich spódnic, posiadam glany 'dwudziestki' czarne, ostatnio zasłonięte przez spodnie(bo zimno), w lecie zmieniam na japonki bądź adidasy.
Biżoterią kiedyś chodziłam poobwieszana jak choinka, ale pojawiła się alergia na nikiel i mam jeden łańcuszek na szyi i pierścionek zaręczynowy
_________________ Pozytywne nastawienie nie rozwiąże naszych problemów, ale może da się
w ten sposób przekonać ludzi, że warto próbować.
Subkultury? Chyba żadnych... Ubieram się jak mi przyjdzie ochota, mieszam wszystkie style, a już najbardziej skejtów z metalem (ot takie małe zboczenie). Słucham muzyki celtyckiej, hip hopu, rapu, roku, instrumentalnych kawałków głównie z soundtracków, ale chyba najwięcej metalu . Klasa to głównie skejci, więc zaraz zostałam okrzyknięta metalem... Obuwie – brudne (człowiek się szwenda byle gdzie ), trochę znoszone trampki.
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
Posted: Fri Mar 16, 2007 4:48 pm
a ja schowałem Glany (Wojas, hehe )do szafy i wyjąłem Trampki (bo musze na czymś na desce jeździć nie ) i czekam na chwilkę czasu by nabyć nowe Trampy bo stare wyglądają nienajlepiej A i zamierzam sobie warkoczyki walnąć
[ Dodano: Pią Mar 16, 2007 4:49 pm ]
Mati_00 wrote:
aniusia-nan napisał/a:
Słucham (...) hip hopu, rapu
eee...
można słuchać Rap, Rap to głos ulivy (a więc też kultury hip hopu), dobrze mówię Mati ??
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Posted: Sat Mar 17, 2007 8:34 pm
to ja
można słuchać Rap, Rap to głos ulivy (a więc też kultury hip hopu),
Ups . ok macie racje... choć... nie no dobra, więc racja - rapu.
_________________ "Czy można mówić o jakim takim porządku,
jeżeli nawet gwiazd nie da się porozsuwać,
żeby było wiadomo, która komu świeci?"
z "Psalm" Wisławy Szymborskiej
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum