Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Sep 18, 2005 2:12 pm
Proponuję fizykę kwantową Albo kącik majsterkowicza Wszystkich powinno to zainteresować
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
nie radze robic strony o czyms na czym sie nie znasz - jesli strona na byc non-profit - a raczej tak jest, niema sensu zabierac sie za dziedzine w ktorej niema sie nic do powiedzenia. I o ile na poczatku jak zrobisz strone zdawac sie bedzie, ze nie mialem racji, to po roku zmienisz zdanie, jak Ci sie znudzi aktualizowanie etc etc.
Prawada jest taka, ze kwestie techniczne dzisja to zaden problem - potrzeba jednak ludzi, ktorzy podtrzymaja serwis. Ja od raza moge stworzyc 3 duze serwisy tematyczne. Mam zaplecze, serwer, domeny, oprogramowanie do latwego zarzadzania trescia - ale co z tego, jak nei mam czasu sie tym zajmowac.
Posted: Sun Sep 18, 2005 8:05 pm
Dawid_Es wrote:
No ale jakoś nie dał jakiegoś konkretnego pomysłu:):):)
Jak nie, jak tak Nie moja wina, że ci sie fizyka kwantowa nie spodobała
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Wed Sep 21, 2005 8:29 pm
nie masz swojego hobby ? np. modelarstwo, czytanie książek z danej dziedziny czy np. granie w gry typu rpg, przeciez można takie portale zakładać.
Nagg ma całkowitą racje :p co to tworzenia strony .
Posted: Wed Sep 21, 2005 9:06 pm
Tar-Meneldur wrote:
nie masz swojego hobby ? np. modelarstwo, czytanie książek z danej dziedziny czy np. granie w gry typu rpg...
Albo fizyka kwantowa
Posted: Thu Sep 22, 2005 3:17 pm
Esk wrote:
Właśnie, kolego, nie lubisz fizyki kwantowej?
No właśnie Esk. Ja mu już tyle razy proponowałam, a on nic
Posted: Fri Sep 23, 2005 5:20 pm
Moje zrozumienie i tolerancja dal fanów fizyki kwantowej są nieogranicozne... :P:P
Posted: Fri Sep 23, 2005 8:12 pm
Esk wrote:
Okej, nawet w największym dole moralnym będę mogła liczyć na Ecika
No ba Btw, doły moralne to, to co Eciki lubią zabijać u ludzi Nie ma jak Ecik na doła
// no juz starczy tego offa - nagg //
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum