Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Apr 13, 2004 3:32 pm Star Wars:Jedi Knight:Jedi Academy i KotoR
No właśnie może ktoś wie coś na temat tej pierwszej gry : Jestem tagrze ciekaw wieści na temat Star Wars:Knights of the old Republic, może ktoś już ma tą grę.
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Apr 13, 2004 3:43 pm
A co jest do wiedzenia? Jedi Academy jest już daaawno na rynku. Fajna, mozna miec podwojny lightsabre i w ogole A w KotOR, wygladajcym troche jak Neverwinter, który tez jest juz na rynku mozna byc albo dobrym albo zlym jedi, tak jak w JA. Zobacz sobie na gry online, albo gdzies w necie!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Sun Apr 25, 2004 2:14 pm
Jedi Academy jest bardzo fajna tymbardziej , że można wybrać na którą stronę mocy przejdziesz. W Old Republic nie grałem , ale kumpel mówił mi , że jest do bani.
_________________ Nie wtrącaj się między Nazgula a jego łup - Wódz Nazguli
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum