Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Sposob na zdrowie
Author Message
Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sun Dec 05, 2004 4:14 pm   Sposób na zdrowie

A wiec jaki jest wasz sposob na to zeby byc zdrowym? moj jest taki

Wstac o godzinie 6:30, zjesc male, ale pozywne sniadanko, potem sie umyc i ubrac po czym wyjsc do szkoly. Tam wszamac cos lekkiego gdzies tak kolo godziny 10. Po powrocie do domku polozyc sie na godzinke i pospac sobie troszke, po czym wstac i zjesc obiadek. Potem gdzies kolo 17 zjesc jakis podwieczorek. Proponuje deser z bitej smietany i owocow, albo jakis budyn lub kisiel (byle tylko nie ten "w piec minut"). Wybrac sie na krotki spacer, lub isc gdzies pobiegac. Kolacje zjesc okolo godziny 20:30 po czym wrocic do spraw obowiazujacych. Polozyc sie spac w godzinach 23-24. W noc z niedzieli na poniedzialek mozna sie wyspac, kladac sie spac o godzinie 22:00.

Ja tak funkcjonuje od paru tygodni. Jedynie nie chodze na spacery, ale chyba zaczne...pozdro...

Platon

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Dec 06, 2004 6:33 pm   

Ja nie mam określonego sposobu na zdrowie. Po prostu pojadam sobie w ciągu dnia, ale nikomu nie polecam mnie naśladować bo ja mam jakąś dziwną przemiane materii... Tyle ile ja zjem w ciagu dnia to mnie samą dziwi bo jednak ważę 54 kg i... jestem szczupła :P
A więc: jak wstanę rano do szkoły to (po umyciu i ubraniu się, oczywiście) robie sobie stosik tostów (ok 5-7 sztuk). W szkole zjem jakiegoś batona albo paczke chipsów... Jak wróce ze szkoły to przed obiadem robie sobie zupke z proszku albo jeszcze jeden stosik tostów. A obiad jest normalny: pieczone ziemniaki albo spaghetti, pizza, ryż z sosem słodko-kwaśnym... Na podwieczorek coś słodkiego jakies płatki na mleku albo musli... Kolacja to kanapki, jak chce oglądać jakis fajny film to do tego popcorn, chipsy...
or just fuck off...

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: