Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Jul 04, 2004 11:39 am Specjalny Temat Bractwa Sith
Wiem, że głupszej nazwy być nie mogło, ale jednak musi być jakiś punkt rozpoznawczy... W tym temacie będąodbywały sięwszystkie awanse, wszelkie nowe postacie w Bractwie, tu będąpodawane zadania dla Braci i Sióstr... Tu również będą wymierzane kary i tu będą poruszane inne sprawy "społeczne" związane z Bractwem... Reszta takich "bzdetów" będzie w popzednim temacie... Tak więc najpierw zacznęod charakterystyk Braci, na podstawie tego co było w poprzednim temacie:
Mroczny Lord
Imię Sithiańskie: Darth Mefisto
Imię na forum: Morgul
Ulubione "zaklęcia" Mocy: Pioruny i Sztorm Mocy
Rodzaj broni ręcznej: dwa miecze świetlne o czerwonej klindze
Dodatkowe wiadomości: Mistrz Rady, Mistrz Bractwa, morderca wielu Jedi
Mroczna Uczennica
Imię Sithiańskie: Lady Elgia
Imię na Forum: Lady of Orthank
Ulubione "zaklęcia" Mocy: Wicher Mocy oraz Sieć Ciemnej Strony Mocy
Rodzaj broni ręcznej: miecz świetlny o rubinowoczerwonym ostrzu, a także świetlny sztylet o krwistoczerwonym ostrzu
Dodatkowe informacje: Prawa ręka Mrocznego Lorda, druga najwyższa w Radzie, zawsze w cieniu, twórczyni kodeksu, weteranka wielu wojen
Lordowie i Lady Sith
Imię Sithiańskie: Darth Draco
Imię na Forum: Draco 1994
Ulubione "zaklęcia" Mocy: Uścisk Mocy, Błyskawice MOcy
Rodzaj Broni ręcznej: Podwójny miecz, z możliwościąrozdzielenia go na dwa miecze pojedyncze
Dodatkowe Informacje: Członek Rady, najmłodszy w Bractwie, niepozorny, ale potężny
-------------------
Imię Sithiańskie: Darth Mati
Imię na Forum: legolasik
Ulubione "zaklęcia" Mocy: Uścisk Mocy
rodzaj broni ręcznej: Podwójny miecz, można go rozłączać na 2 i czerwona klinga również
Dodatkowe informacje: najstarszy stażem, pierwsza osoba, która zgłosiła siędo Bractwa, nie wliczając ML, nazbyt pochopny, duż mówi, czasem mało przemyśli to co robi
----------------------------
Wygląd nie jest znany
Imię Sithiańskie: Lord Death
Imię na Forum: Sługa Saurona
Ulubione "zaklęcia" Mocy: uścisk i błyskawica Mocy
Rodzaj miecza : czerwony miecz o stalowej klindze ( zwykły miecz też mi pasuje)
-----------------------------
Statusy:
Darth Mefisto: Mroczny Lord
Lady Elgia: Mroczna Uczennica
Darth Draco: Lord Sith (+ członek Rady)
Darth Mati: Lord Sith
Darth Death: Lord Sith
Last edited by Morgul on Mon Jul 05, 2004 10:02 am; edited 1 time in total
Posted: Fri Sep 10, 2004 4:45 pm
widzisz widzisz....nawet swoich "uczniow" nie powiadomiono, ze cos takiego jest...w sumie to zagladnalem tu z nudow....Morgul moglbys nas (mnie i grigora i reszte nowych czlonkow) tu dopisac??
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:59 pm
Mnie tu nie ma też zapomniałeś jak o 1z lordów sith można zapomnieć (Sry nie zauważyłem daty mój błąd )
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:32 pm
Sry że 2 pod żąd może by to uaktualnić
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
uaktualnię jak będę miał troszke czasu... tak pozatym dziś ma być spotkanie, tylko zapomnieliśmy ustalić godziny... więc jak? o 19.00? czy może 17.00? (czyli za pół godziny )
Posted: Sat Sep 18, 2004 5:47 pm
postaram się ale chybasię uda
tak, spotkanie na gg... tylko tu problem, czy 17.00 wystarczy... bo idę dziś do Bażantani (taaaaaki duży las ) niom i naturalnie nie wiem czy się wyrobię... ale raczej tak. to do 17.00, chyba, że sięboicie
niech każdy sięze mną kontaktuje, będę go wpisywał na gg. troche glupi system, ale chyba najrozsądniejszy... tak więc... zobaczymy jak długo będzie trwaćnasze spotkanie - myślę że godzinę, ale jeżeli będą ważne sprawy to nawet dwie. tak więc do 17.00
Posted: Sun Sep 19, 2004 3:09 pm
sorka ale mnie nie bedzie na zebraniu....naprawde sorka no ale nie moge.....ale morgul napisal ze da potem da sprawozdanie z zebrania....no jak cos to mozecie zadzwonic 888115613
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum