Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon May 07, 2007 9:46 pm
Ja miałeś dość dziwny sen. Płynąłem statkiem z moimi przyjaciółmi, nasz statek nabierał prękdości, płynął bardzo szybko, o dziwo nie było na nim barierek chroniących przed wypadnięciem i niestety jeden z moich przyjaciół wypadł za burte i utonął, obudziłem sie w lekkim szoku, pierwszy raz miałem taki dziwny sen . Troche sobie po nim uświadomiłem ...
Ależ dziwadło mi się śniło...
Otóż poszliśmy sobie wraz z Keirą i Matim nad Rudawę , taką małą, brudną krakowską rzeczkę. Poszliśmy popływać. Idziemy przez miasto w samych strojach kąpielowych (akurat ulicą Karmelicką), kiedy nagle podjeżdża czarna limuzyna i wysiada z niej (ciiicho, wiem, żem nudna) Kazimierz Sprawiedliwy. Zaoferował podwiezienie, ale pod warunkiem, że on też się z nami wykąpie. Wsiedliśmy do auta i pojechaliśmy.
Potem pamiętam już tylko to, jak siedzieliśmy sobie na takich murkach odgradzających rzeczkę od ścieżki rowerowej i wycieraliśmy się ręcznikami. A jak się zapytałam, co z Kaziem, to Kei powiedziała, że się utopił .
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Mnie się często internetowi znajomi śnią xD . Ten sen i tak był dość zwyczajny, ostatni razem latałam z koleżanką na miotle nad Wrocławiem .
A dzisiaj znowu śniło mi się, że spóźniłam się na matematykę i akurat na sprawdzian, a nauczycielka postawiła mi za karę lufę . Czyli bardzo realny sen.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Sat Dec 15, 2007 12:22 pm
Milva wrote:
Mnie się często internetowi znajomi śnią xD
łeee...myślałem, że jesteśmy wyjątkowi
Quote:
ostatni razem latałam z koleżanką na miotle nad Wrocławiem .
hmm...może wkrótce będziesz miała deja vu
Milva wrote:
A dzisiaj znowu śniło mi się, że spóźniłam się na matematykę i akurat na sprawdzian, a nauczycielka postawiła mi za karę lufę . Czyli bardzo realny sen.
oby się nie spełnił
a mi się dzisiaj śnił sylwester, że moja Małżonka ze szwagierką poszły do sklepu po szampana i colę i nie było ich 2h a sklep jest 200m ode mnie to znaczy sen się skończył ok. godz 16 czasu sennego bo mnie Małżonka obudziła sms'em albo ja sam się obudziłęm...nie pamiętam
a wczoraj gadaliśmy o sylwestrze
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum