Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
_________________ Potem F?«anor złożył straszliw± przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ¶lubowania,a ich
obnażone miecze l¶niły krwaw± czerwieni±
w blasku pochodni.
w blasku pochodni.
w blasku pochodni.
Posted: Sun Feb 15, 2004 7:32 pm
Ja w bilarda nie gram, nie interesuję się i nie ¶ledzę tego w TV chociaż, kiedy byłam we Włoszech, mój współlokator namiętnie wpatrywał się w turniej, w którym brał udział 'pan brunet' i 'pan blondyn' ( nazwisk niestety nie pamiętam ) Wygrał podobno 'pan blondyn'. Więc może mnie Elfka o¶wiecisz i powiesz mi co to był za turniej?
Posted: Sun Feb 15, 2004 8:18 pm
A jak myslisz?:
-polsat?
-tvn?
-eurosport?
No jak myslisz? :wink:
Ten turniej to pewnie wlasnie byl Turniej Masters choc nie wiem ale jak mowisz ze taki byl sklad finalu to pewnie to... To byl Paul Hunter (blondyn) i O'Sulivan (nie pamietam jak sie pisze.... - brunet)
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
A jak myslisz?:
-polsat?
-tvn?
-eurosport?
No jak myslisz? :wink:
Ten turniej to pewnie wlasnie byl Turniej Masters choc nie wiem ale jak mowisz ze taki byl sklad finalu to pewnie to... To byl Paul Hunter (blondyn) i O'Sulivan (nie pamietam jak sie pisze.... - brunet)
Chyba Eurosport chociaż sam go nie mam bo mam kablówke w Vectrze i sam zamiast Euro Sportu mam Polsat Sport.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum