Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Snooker
Author Message
Elfka 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Sun Apr 25, 2004 3:44 pm   

Hmm przydałoby się reaktywować ten temat ze względu na toczące sie Mistrzostwa Świata. Odpadł już faworyt publiczności Williams i doskonale ostatnio dysponowany Jimmy White, bohater poprzednich mistrzostw Ken Doherty i nadzieja młodych Steven Maguire. Odpadł też Ryan Day (a szkoda), na którego nie jedna osoba liczyła, gra świetnie, ale cóż, odpadł. No ale jeszcze wiele przed nim, bo młody chłopak z niego.. [:
No i także Paul Hunter po świetnym meczu ze Stevensem. Ale sędzia się w tym spotkaniu nie popisał. I ciekawe jak by potoczył się mecz dalej jakby odtworzył sytuacje tak jak trzeba. I po co w ogóle ruszał tą czerwoną jak nawet z miejsca się nie ruszyła [: Szkoda, że mecz Hunter-Stevens był tak szybko, bo szkoda że tak szybko odpadł któryś z nich. No ale cóż, i tak zwycięża tylko jeden ;) Mam nadzieje że nie odpadnie O'Sullivan, Hendry, Higgins i Stevens, bo finału np. Perry-Pinches oglądać bym nie chciała.. Teraz jestem za Higginsem (chociaż ciężko będzie u Hgginsa, bo właśnie przegrywa 1-4 z Dottem.. :( ) i Stevensem. Mam nadzieje że któryś z nich wygra [:

To hell.. And back and hell again.. I've gone

Fuin aure, dim aure, bragol du...

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version