Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
tak moze i sie czepaim ale wole aby juz teraz nie pojawialy sie nawet tak "niewinne" slowa jakies ie ponawialy aby pote mnei bylo juz takich naprawde wulgarnych
ale te slowa ktorytch uzyles tez byly wulgarne wiec musielm sie "czepic"
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Sorry, pomyłka... wyjechałem za daleko... oczywiście bez usuwania Mars Revolta... A posty rzeczywiście można przesunąć, z wyjątkiem tych nic nie wnoszących... tylko zacząłem od gadania o Slayer....
W końcu nie wiadomo... Jeszcze nikt nie wybrał... Do wyboru jest SlipKnoT, Godsmack i pare innnych... Wolałbym, by Godsmack, bo na koncert nie mogę jechać... No niestety... I widzę, że w takim razie nie jestem jedyną larwą...
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Apr 26, 2004 8:14 pm
Nie ma nic "do wyboru". Supportuje jakis polski zespol, potem iny zagraniczny, ale nie wiem jaki, potem jest Godsmack a potem Metallica. mam juz builet od paru miesiecy I czekam z niecierpliwoscia... A Slipknota tam nie bedzie na 1000%.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Ja piernicze! Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie na wp.pl przeczytałem, że supportować będzie SlipKnoT i Vader!!!!! A ja jechać nie mogę! Cóż za przypadek! Jestem wściekły!!!!!!!
Posted: Fri Apr 30, 2004 4:56 pm
Tak pisze, nie tylko na wp... Jeszcze niedawno mial byc własnie Godsmack, na oficjalnej stronie tak pisalo i wszedzie, a tu woidze taki numer... Ma bycj eszcze jeden support, tak bylo w porogramie, nie wiem, czy to tez zmienili ,ale nie sadze. Morgul, wiesz, czy Slipknot zagra swoja nowe plytke, czy starsze kawalki?
Zapewne trochę z "SlipKnoT" i z "Iowa" choć ponieważ to promocja nowego krążka to pewnie też z niego... Nowy krążek będzie z lekka dziwny, niby lżejszy, ale jednak cięższy... I ciekawe jak wyjdzie im "Duality"... Natomiast ciekawe co zagra Vader... Wiem tylko, że można liczyć na siekę, na której niestety mnie nie będzie... Choć podobno cuda się zdarzają...
(Aby było widać nowego posta, usunąłem stary i wkleiłem jego treść.)
Pojawił się nowy teledysk 'Knotów "Duality" teledysk jest tu http://homepage.hispeed.c...ty-sic-ucv.mpeg (aby ściągnąć kliknijcie prawym i dajcie "zapisz element docelowy jako...")
Posted: Sat May 01, 2004 10:35 pm
Tak jak pislaem, ten Slipknot caly bylby calkiem przyjemny, gdyby nie twarze tych kolesi. A raczej te maski. Przeciez to jest porabane po prostu. Widac, jacys psychole. Poza tym sa w miare ok. Mowie o tym, co slyszalem na tym teledysku, przyjemne riffy, takie odsc melodyczne, calkiem calkiem
Wiesz, reszty byćmoże byś nie przetrzymał, "Duality" to najbardziej eksperymentalny singiel wypuszczony dotychczas... Ma swój klimat, ale zupełnie inny od reszty ich kawałków.. I te maski sąwłaśnie tym dodatkowym plusem zespołu... Co prawda te nowe sąz lekka przesłodzone, wolałem te z "Iowy" ale one odzwierciedlają to piekielne cierpienie z wnętrza... I fajnie wyglądają
Edit:
jeżeli ktośjest zainteresowany genialną solówkąna perkusji w wykonaniu Joey'a zapraszam tu http://stream.incores.com...t1.wo.to%5D.zip UWAGA! download jest cienki, tylko ok 30 kb/s (przynajmniej u mnie, choć zaczyna od 150)
Natomiast jeżeli ktoś chce zobaczyćpowera tego zespołu to zapraszam tu: http://stream.incores.com...s_video_13.html
eee no Morgul co Ty widzisz takiego w tej solowce oprocz tego ze perkusista ze sprzetem sie obroci, podnosi a potem pochyla normalny perkusista i nie ma w tym przynajmneij dla mnie nic genialnego.. inni tez tak graja (ale jesli jest cos czego ja nei widze oscwiec mnie )
Ta szybkość na stopach! Ta niesamowitośćcałego tego "przedstawienia"! O to chodzi! On gra, bardzo szybko i do tego nawet pod kątem 90 stopni z ZAMKNIĘTYMI OCZAMI!
Posted: Tue May 04, 2004 4:09 pm
Mogul, to zadna sztuka jest i tyle... Nie zrobilo to na mnie wrazenia po prostu. Galad ma racje, nic w tym niezwyklego, zwykly bebniarz, niczym sie nie wyrozniajacy. Ty chyba nigdy perki na zywo nie widziales z bliska, jesli tak sie zachwycasz...
Morgul perkusista Slipknot do pięt HellHammerowi nie dorasta. Zadna nowość, kwestia gustów. A pamiętaj że w/w jest jednym z najlepszych i najszybszych taktycznych perkusistów świata.
_________________ Wtul się w mój kokon zostaniesz Motylem, już...
dzisiaj tata oglądal koncert Genesis (czy jak to sie pisze.. ) jak raczej tego nei slucham choc calkeim fajne.. no wiec byl tam taki moment kiedy to Phil Collins i en drugi perkusista (wiadomo Phil kiedys byl perkusista, potem wokalista wiec musieli kogos zatrdudnic...) grali rownoczesnie t samo.. niesamowite... nei patrzcas cie na siebie po porstu grali.. (naprawde piorunujace wrazenie - trezba by to zobaczyc..), potem grali obaj niz inne rzeczy na zmiane... i powiem Ci Morgul ze to robilo o wiele wieksze wrazenei niz to przedstawienie tego ze Slipknota... i bez zadnych "fajerwerkow" czyli obracania ,podnoszenia, pochylania... po prstu grali a nie odstawiali pokaz...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum