Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Jan 06, 2005 10:48 pm Skype
Siema ma ktos moze skypa wiecie ja nie dawno sciągnełem sobie ten fajny programik i fajny jest gadanie przez siec tak jak np przez kórke. Jeśli ktos ma to prosze o podanie loginu albo jesli ktos ma słuchawki z mikrofonem albo sam mikrofon to sciągnijcie bo wardo www.skype.com
Pozdrawiam
Palmar
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Lepszego programu do gadania nie ma obecnie na rynku. Czysty dźwięk w programie zawdzieczamy użyciu protokołu P2P (tego samego co jest w Kazie, przy czym musze dodać że obydwa programy tworzyli ci sami ludzie ). Poprostu polecam
Ocena: 6/6
no program super zainstalowalem z bratem gadalem ( on w drugim pokoju ) i tylko on mial mikrofon. ja gadalem jak przez gg . Ogolnie super ale szkoda ze malo osobv go ma (tak mi sie wydaje)...
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Feb 28, 2005 8:19 am
Niestety nie da sie... W kilka osób to mozna jedynie poklikać, ale pogadac to da sie tylko 1-1... Ale jak tylko sie odwaze, to podlacze siedo kogos z Australii, Hiszpanii, czy innego fajnego kraju i se pogadam in Inglish
Piszcie swoje dane, albo podłączcie sie do mnie...
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
No wiesz, jak się rozmawia z paroma ludźmi w pokoju, to przeważnie słychać, buhahahahah
Ej, a ja nie mam, i co i nie mogę, o
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
No wiem przecież noooooooooo
Nawet sobie nie można pożartować
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Wed Mar 02, 2005 7:24 pm
mozna sobie pozartowac...prosze bardzo... ...bylem dzis w TESCO zobaczyc na mikrofony i zlapalem zonka...kosztuja 14 zl...wiec czuje w pietach i moczu ze niedlug sobie z kims pogadam
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Wed Mar 16, 2005 8:53 am
powodzenia Mati_00 Niech moc bedzie z toba:)
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum