Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Nie mam takiej playlisty. Ale jeśli miałabym ją ułożyć, to m.in. znalazłyby się tam:
Blutengel - Fairyland (Male Version)
[przy tej piosence chce mi się płakać, prawie zawsze włączam, kiedy mam doła]
Hammerfall - Always Will Be
[został już tu wymieniony, czyli naprawdę coś w nim jest]
Blutengel - Behind Your Mask
[mroczno-romantyczna balladka, uwielbiam słuchać takich rzeczy;)]
jak już jestem przy mroczno-romantyczno-blutengelowych rzeczach...
Blutengel - A Little Love
["I just wanna feel a little love someday..."]
i mnóstwo innych tego typu, których nie chce mi się wypisywać;).
Evanescence - "My Immortal"
[wiem, że powszechnie uważane za chłam, ale co ja poradzę, że mnie rozkleja?]
Nightwish - Kuolema Takee Taiteilijan
[mimo, że nie wiem, co znaczy tekst...]
Malice Mizer - Regret
[przecudowny instrumentalny utwór]
Lacrimosa - My Last Goodbay
["my last goodbay, before i die"]
The Cure - prawie cała płyta "Disintegration" z wyszczególnieniem "The Same Deep Water As You"
The Cure - "To Wish Impossible Things"
a tak na koniec:
Sisters of Mercy - "Something Fast"
[ten utwór jest...dziwny. wywołuje u mnie jednocześnie radosne uczucia, smutek i nigdy się nie nudzi]
Closterkeller - Zegarmistrz światła
[bardziej podoba mi się w ich wykonaniu niż oryginał. ma w sobie niesamowitą magię.]
No i znalazłoby się pewnie mnóstwo innych, ale musiałabym poszukać, a nie pisać z głowy:).
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum