Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Siatkowka
Author Message
Sługa Saurona
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sat May 22, 2004 11:20 pm   Siatkówka

Nie ma chyba takiego tematu. Interesujecie sie siatkówką ?
Co sądzicie o dzisiejszym meczu Polski z Portgalią ? Niby Polska wygrała , ale myśle , że miała farta. Teoretycznie jest dużo lepsza od Portugalii , ale mysle , żę drużyna ma kiepską formę psyhiczną ( mówie tylko o grze chłpów). To znaczy , że jak jest jakis ważny mecz to wymiękaja. Dzisaj ledwo sobie poradzili. Gdyby im sie nie udało to nie mogliby startowac w olipiadzie.

Mojso 
Lord Sith

Posted: Sun May 23, 2004 8:43 am   

No ja siatkówką za bardzo się nie interesuję i nie znam się za bardzo choć czasem oglądam. Polska po prostu nie umie grać ze słabszymi od siebie przeciwnikiami. Raz mogą pokonać mistrzów świata z łatwością ale jjuż z drużyną gorszą od siebie ciężko im idzie.

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun May 23, 2004 9:54 am   

Heheee, z mojego miasta to są mistrzynie Polski - BKS Stal Bielsko BIała :D Ano ;] BKS - to tez 4 lgowy zespol, który czasem nam kosi szale, mowie tu o pilce nzonej, ale ok, teraz przez to, ze zle graja, ci wszyscy kibole chodza na siatkówke :) Mamy jeszcze jeden - BBTS, ale spadl teraz do 2-giej ligi :( No ale jedno pewne - siate mamy mocną :twisted:

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun May 23, 2004 10:48 am   

Siatkówkę uwielbiam. Ostatnio wprawdzie mecz nie oglądałam, bo miałam inne sprawy na głowie.
Mam nadzieję, ze z Kazachstanem to jzu będzie spacerek i nasi chłopc zagrają na IO. Zmobilizowali się wczoraj, choc byłam bliska postawienia na nich krzyzyka :( Jest ok, a mzoe bcy lepiej ;)

B. Leśmian

Sługa Saurona
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun May 23, 2004 12:10 pm   

Tak. Dzisiejsze spotkanie to juz będzie zwyczajna rozgrzewka. Kazachstan nie jest zbyt dobry w siatkówce. Polacy się zmobilizują i bęzie dobrze. Ja tylko sie martwie jak im pójdzie na olimpiadzie.

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun May 23, 2004 2:50 pm   

Ja siatkówkę kocham niemal tak bardzo jak nogę :D Wczorajszy mecz z Portugalą był dla mnie wspaniały, choć poziom gry Polaków może nie zachwycał... Ale momentami byliśmy całkiem nieźli, a piąty set był niesamowity. Dziś tylko Kazachstan i jedziemy do Aten...

Sługa Saurona
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun May 23, 2004 4:18 pm   

No i wygrali. Przewyższali rywali o głowe. Polska wygrała wszystkie trzy sety. W trzecim secie Kazachstan już troche walczył. I tak im to ni c nie dało. Poacy pokazali dziś klase.Teraz już nic tylko igrzyska w Atenach.

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun May 23, 2004 10:56 pm   

No i oby grali dobrze na IO :D Z nimi nic nie wiadomo, anwet Kazachom dali niepotrzebnie kilka piłek ;) życze im dobrze i juz sie ciesze na Ateny 2004 8)

B. Leśmian

Aniołek
Na Drodze Do Bree

Posted: Thu May 27, 2004 12:31 pm   

Ostatni nie bardzo wierzyłem w Polskich siatkarzy, ale po wspomnianych zwycięstwach odzyskalem w nich wiarę. Ja za bardzo nie interesuje się siatkówką, ale widać że wybór Gościniaka na trenera reprezentacji był trafny.

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Nov 28, 2006 9:56 am   

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Co za dzien, co za mistrzostwa świata!
Polska wygrała z Rosją [!!!!!!!!!!] 3:2 i zagra o medal MŚ!
Co za mecz!
2 pierwsze sety byly tragiczne. Nic naszym nie szlo. W ogole... totalnie. A potem... Ach. Wszedl Gruszka i Szymanski [martwienie sie o zmiennikow bylo niepotrzebne :P ] i zagrali mecz zycia...
To bylo piekne. Wspaniale. Cudowne. Skakalam po calym domu ze szczescia...
8 mecz bez porazki. I tylko 2 stracone sety na 26 rozegranych...

B. Leśmian

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Nov 29, 2006 7:52 pm   

No a dzisiaj jeszcze rozgromili Serbię! Praktycznie przez cały mecz to oni prowadzili. Nie no, cudownie, myślę ze z Bułgarią też damy sobie radę i będzie conajmniej srebro :D kocham siatkówkę :D
ciekawa jestem tylko, czy rozpęta się siatkówkomania, tak jak było z Małyszem, Kubicą itd ;)
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Wed Nov 29, 2006 8:00 pm   

Nimloth wrote:

ciekawa jestem tylko, czy rozpęta się siatkówkomania, tak jak było z Małyszem, Kubicą itd ;)

za obiema wersjami (tak/nie) przemawia wiele argumentów...

ale hu****y dzień

Platon

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Nov 29, 2006 10:01 pm   

Bo ja wiem... Małysz czy Kubica to jednostki. Siatkarze to jednak grupa. I juz od dluzszego czasu są w formie, choc nie az takiej. W moim sercu dla kadry zawsze bedzie miejsce, wiec mnie to nie obchodzi :lol: Wazne zeby mieli kibiców oddanych i prawdziwych, a nie chwilowych ;)

Za to mnie wpieprzaja Japonczycy... znowu zmienili pod siebie harmonogram :balrog: :balrog: :balrog: :balrog: I istnieje szansa, ze przez to, ze bedziemy grac o 7, a nie o 10, nie obejrze wiekszosci meczu :( :(

B. Leśmian

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Fri Dec 01, 2006 4:15 pm   

Teraz, kiedy już weszli do półfinału, nagle wszyscy się obudzili i kibicują, w gazetach są nawet jakieś informacje dla nowicjuszy, którzy nie znają zasad siatkówki...no nie wiem, ale wydaje mi się, ze zaczyna się podobny szał do małyszo, czy kubicomanii. I to chyba nie robi różnicy, ze występują jako zespół. Ale fakt, najwazniejsze, ze sa prawdziwie oddani kibice.
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Keira 
Szara przystań

Posted: Fri Dec 01, 2006 5:12 pm   

Wiesz, gazety [czesc edukacyjna dodatku GW jest zenujaco smieszna] chca zarobic, wykorzystuja koniunkture ;)
A prawdziwi kibice ogladali MS od poczatku, wstawali o swicie, przezywali kazdy mecz.
Zreszta w przeciwienstwie do Kubicy i Małysza, siatkowka byla juz przed mundialem bardzo popularna. Wystarczy popatrzec jak trudno kupic bilety na mecze LŚ.

Tylko mnie denerwuje, ze kolejna MŚ znowu w Japonii... Powinni je dac w koncu jakiemus krajowi siatkarskiemu, gdzie ludzie beda chodzic na mecze... a nie tylko kasa, kasa, kasa...

B. Leśmian

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Dec 02, 2006 2:56 pm   

Keira_Metz wrote:
Tylko mnie denerwuje, ze kolejna MŚ znowu w Japonii... Powinni je dac w koncu jakiemus krajowi siatkarskiemu, gdzie ludzie beda chodzic na mecze... a nie tylko kasa, kasa, kasa...

oj, własnie, właśnie...gdyby chociaż MŚ było trochę bliżej Polski...to kto wie? ;)

a teraz pozostaje tylko czekać na finał :D myślę, że z Brazylią nie mamy wielkich szans, ale mecz na pewno będzie piękny. w sumie niewiadomo jak to spotkanie się potoczy :sun:

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Sat Dec 02, 2006 8:24 pm   

Niech wygrają - należy im się :D

Platon

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Dec 03, 2006 12:52 am   

E tam, pewnie, ze mamy szanse! Nigdy nie mielismy kompleksu Brazylii. Wygrywalismy z nimi wiele ciezkich, ale pieknych meczy :) W 4-setowych sparingach przed mundialem raz było 2:2, raz przegralismy 3:1, ale po walce. Poza tym nasi są głodni sukcesu i nie maja nic do stracenia. A Brazylia broni tytulu i ma juz mnostwo sukcesow, wiec moze im sie az tak nie chciec :P
A trener Rezende powiedzial, ze widzi wiecej bledow u swojej druzyny niz u nas :D

B. Leśmian

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: