Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
No cóż, porażka z Brazylią, w dość kiepskim stylu, ale można to chłopkaom wybaczyć, nie są jeszcze przyzwyczajeni do gry o taką stawkę. Ale zdobyli srebro, mamy WICEMISTRZÓW ŚWIATA! I to się liczy A zagumny dodatkowo został ogłoszony najlepszym rozgrywającym, pięknie I oby tak dalej, Pekin będzie już nasz kocham naszych chłopaków! Tylko Gacka mi żal, pechowo się złożyło...
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Sun Dec 03, 2006 7:52 pm
Mysle, ze ten gackowy pech zwiekszyl nerwy... Mogl go Lozano nie wystawiac, przynajmniej koledzy by sie o niego nie martwili...a tak ten pierwszy set dal Brazylii max pewnosci siebie.
Nasi musieliby sie dzsiaj wzbic na wyzyny, zeby wygrac... a jesli juz musieli przegrac to moze lepiej tak [choc set do 12 boli...] niz po 5 setowym boju, gdzie o wszystkim decydowaloby szczescie...
A to srebro to i tak ogromny sukces! Chłopakow, Lozano, calej ekipy.
Na pewno nasi zasluzyli na piekniejsze pozegnanie z MŚ, ale po pierwszym rozczarowaniu i smutku, ze to juz koniec meczu, musi przyjsc ogromna radosc.
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Ale gdyby go nie wystawił, to Gackowi przykro by było, gdyby w ogóle nie brał udziału w meczu o złoto :p. Co nie zmienia faktu, że mógł go szybciej zdjąć, a nie męczyć chłopaka i chłopaków nerwami...
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Mon Dec 04, 2006 9:18 am
Ech, to mogl wejsc na symboliczne 2-3 pilki. Przeciez potem byli widac, jak mi Świderski leciał pod nogi, żeby się Gacek nie nadwyrezył Poza tym na tytul mistrzowski pracuje sie caly turniej I Gacek ma w medalu wielki udzial A tu powinien sam, dla dobra druzyny, podjac meska, choc trudna decyzje...
BTW maja Ignaczak i Gacek szczescie, ze Bakiewicz na razie nie chce zmieniac pozycji na libero, bo ma ku temu wielkie predyspozycje
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Siatkówka? Uwielbiam ^^ Sama grałam w drużynie szkolnej, byłyśmy najlepsze w całym województwie dolnośląskim * spuszcza skromnie oczy * Ostatnio oglądałam Mostostal vs Jastrzębski Węgiel..noo, niezły meczyk był Tylko nawet do jego końca nie mogłam się zdecydować, komu kibicować.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum