Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 149 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Szlachetne zdrowie...
super_girl

Replies: 45
Views: 2459

PostForum: Poufne ;)   Posted: Fri Jan 20, 2006 1:20 pm   Subject: Szlachetne zdrowie...
Eeee, ja już dwa tygodnie choruję, ciągle kaszlę i kaszlę, antybiotyki już brałam, a temperatury podwyższonej nie mam. :? W ogóle w ciągu tego roku szkolnego chorowałam już z 4 razy :/ , ale teraz już poważniej. Muszę zacząć się hartować. ;] Ponoć powód choroby leży czasami w psychice, i czasami najlepszymi lekarstwami są śmiech :lol: i muzyka. 8)
A co robię w tych wolnych od szkoły dniach?? Jak czuję się naprawdę kiepsko to leżę i zdycham, ale jak już lepiej to oczywiście komp i książki. A poza tym choroba to jedyny czas kiedy maniakalnie oglądam TV. :>
  Topic: Wiek
super_girl

Replies: 127
Views: 6468

PostForum: Poufne ;)   Posted: Fri Jan 20, 2006 1:01 pm   Subject: Wiek
Agatin-K wrote:
Ja mam 13 lat, i przez to okropnego pecha... A w wieku 11 i 12 lat byłam lepszym i szczęśliwszym czlowiekiem. Bo 13 lat... Jedni sie czepiaja "nie ejsteś juz dzieckiem" a inni wciaz uważaja mnie za szczeniaka "a co ty tam wiesz..." "wiesz, to normalne u dzieciakow takich jak ty" i podobne. Dlatego nie chcę mieć 13 lat. :evil:

Ja tam się cieszę, że mam 13 wiosenek (rocznikowo 14). To mój szczęśliwy numerek. :) Wiem, że niektórzy się czepiają mojego wieku, ale jeśli ktoś stereotypowo, z miejsca twierdzi, że 13latki nie mają nic ciekawego do powiedzenia, to raczej świadczy o jego poziomie inteligencji, a nie moim, bo dojrzały człowiek nie szufladkuje innych ze względu na wiek.
A poza tym czas leci szybko, ani się obejrzę i zatęsknię za dniem dzisiejszym.
  Topic: naj naj naj ...
super_girl

Replies: 50
Views: 2978

PostForum: Poufne ;)   Posted: Fri Jan 20, 2006 12:49 pm   Subject: naj naj naj ...
Now ięc kolej na mnie. ;]

1. LotR, książki Doroty Terakowskiej, Harry Potter :P
2. TOLKIEN!! of course :green:
3. Hohoho... nie przypominam sobie, by jakiś szczególnie zapadł mi w pamięć
4. Nie mam
5. Hehe, LotR, ale także Podróż Jednorożca
6. Gerard Depardieu ?? :lol: (nie pamiętam jak się pisze). Fajnie Obelixa grał, zapadł mi w pamięć :D
7. Na ten czas to "Dare" mi się podoba, Gorillaz ;)
8. ->Zespół: Black Eyed Peas, Evanescence, od niedawna podoba mi się też Aerosmith ;]
-> Piosenkarka: ENYA!!!
9. ENYA: The Celts :D , a także Black Eyed Peas: Monkey Business, no i 3 albumy soundtracków z LotRa :D
10. Uau, nie mam. ;)
11. Jak wyżej
12. Rany, nie zastanawiałam się :P
13. O, nie wiem, co wybrać, bo codziennie czytam sobie jakieś inspirujące słowa i wiele mi się podoba. :D Ale najbardziej to chyba:

"Nowy dzień zaczynać jak nowe życie." ŚW. EDYTA STEIN

"Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo." PHIL BOSMANS

14. Informa!! :green:
15. Ewa Foley, naprawdę cudowna kobieta :eowyn:
16. Lasy, łąki... :green: Tylko nie góry ;]
17. Irlandia (za muzykę Celtycką), Francja, Austria (za bale i Koncert Noworoczny) i Nowa Zelandia (za Władcę :green: )
18. Moje pikne miasteczko :D
19. Fantasy, Magia, Koty, a także (pod wpływem Esk) żYCIE
20. Szczęscie, uśmiech :)
  Topic: Co cenicie w ludziach?
super_girl

Replies: 43
Views: 2429

PostForum: Poufne ;)   Posted: Fri Jan 20, 2006 12:14 pm   Subject: Co cenicie w ludziach?
Ja w ludziach bardzo cenię zdrowe poczucie humoru. Każdy powinien je mieć: nauczyciel, przyjaciółka, chłopak, rodzice, rodzeństwo etc., bo wtedy łatwiej się z nimi komunikuję. :green: A poza tym, uwielbiam się śmiać!! :lol:
Imponują mi też ludzie bardzo odważni, choćby żeby wyrażać swoje zdanie. Niestety to jest cecha, której mogę tylko zazdrościć innym. :tak(: A tak nawiasem mówiąc, jak w filmie widzę Aragorna z miejsca rzucającego się na Palantir, który trzyma Pippin, to aż mnie dreszcze podziwu przechodzą.
No i jeszcze intrygują mnie osoby tajemnicze. Wtedy staję na rzęsach, żeby poznać ich tajemnicę. :>
Sympatię moją pozyskują też osoby zawsze pogodne i takie, które nie marudzą, po prostu kochają życie, jakim jest. :sun:
  Topic: Misja Drużyny Pierścienia
super_girl

Replies: 20
Views: 1195

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Fri Jan 20, 2006 12:06 pm   Subject: Misja Drużyny Pierścienia
nagg wrote:
zreszta gandalf potem o ile pamietam chodzil opatulony w stare ciuchy - bez nich razil po oczach swym szalowym blaskiem innych ;)

No chodził, chodził, ale to nie o ciuszki chodzi tylko o samą zmianę postaci. W końcu to nie jest tak, że mając szary płaszcz jest się z powrotem Gandlafem Szarym - nie szaty zmieniają człowieka. :P
  Topic: Misja Drużyny Pierścienia
super_girl

Replies: 20
Views: 1195

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Fri Jan 20, 2006 11:24 am   Subject: Misja Drużyny Pierścienia
No jeszcze jak się zaczynało od "Hobbita" czytanie to przyzwyczajamy się do Gandalfa Szarego. I jeszcze "Drużyna" - też jest Szary. I już tak się przyzwyczajamy do niego, a On nagle znika i pojawia się jakiś nowy i inny. :( Bardziej mi się Szary podobał, bo był bardziej ziemski, po śmierci bardziej był myślami wyżej.
A co do Sama, doszłam do wniosku, że w filmie się zmienił troszkę. ;) (Ale wtedy akurat mówiłam o książce, bo przecież o niej dyskutujemy). Pamiętacie filmową zabawę u Bilba??

Frodo: Dalej, Samie, poproś Różyczkę do tańca.
Sam: Chyba postawię sobie jeszcze jedno piwo...

A na koniec Powrotu Króla?? Wypił trochę piwka i od razu ruszył "na podbój". :lol: Na pewno dlatego, że już tyle podczas wyprawy przeżył, że w porównaniu z nią poproszenie Różyczki o rękę to pestka. ;)
  Topic: Co robicie jak macie doła?
super_girl

Replies: 74
Views: 3570

PostForum: Poufne ;)   Posted: Fri Jan 20, 2006 11:13 am   Subject: Co robicie jak macie doła?
Hmm... ja na dołka bym proponowała jeszcze jogę; przeczytałam kiedyś: Oddech jest brakującym ogniwem!! Jak się na spokojnie pooddycha całym sobą, będzie się miało czysty umysł, to łatwiej będzie spojrzeć z dystansem na swój problem i znaleźć rozwiązanie. Dlatego wszelkie ćwiczenia z jogi, medytacje, afirmacje (pozytywne stwierdzenia na temat samego siebie, które mówimy do siebie, np. stojąc przed lustrem) i wizualizacje (wyobrażanie siebie w wymarzonej sytuacji) bardzo pomaga, bo docieramy wtedy do naszej podświadomości. Polecam!! :D Nimloth, spróbuj!
  Topic: Friend
super_girl

Replies: 76
Views: 2749

PostForum: Poufne ;)   Posted: Fri Jan 20, 2006 11:04 am   Subject: Friend
Ayleen wrote:
... I szlag wszystko trafił jak pojechałam do Francji. Po mojim powrocie nie odezwała się do mnie ani słowem, nawte głupiego "cześć", nie wiem dlaczego a ta chora sytuacja trwa od października... do tej pory nie wiem. A chciałabym bardzo :tak(:

Może ona zazdrosna była?? Moja przyjaźń też się rozsypała przez chorą zazdrość (nie moją bynajmniej), bo niektóre dzieczyny są niesamowicie zazdrosne o wszystko co się da. Ciekawe jak potem takie osoby poradzą sobie w życiu... już się boję co by było, jakby chłopaka sobie znalazła. Wątpię, czy długo by z nią był, gdyby mu robiła takie sceny zazdrości.
  Topic: Co robicie jak macie doła?
super_girl

Replies: 74
Views: 3570

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Jan 18, 2006 7:34 pm   Subject: Co robicie jak macie doła?
Raczej nieczęsto mam dołka. Ale jak już to słucham Enyi, ona ma subtelny i ładny głos. :) Albo czytam jakąś dobrą książkę. Po prostu żyję dalej, bo wiem, że każdy, nawet najgorszy dzień musi się kiedyś skończyć. A jutro będzie lepiej. :)
  Topic: Co u was wybrzmiewa z głośników?
super_girl

Replies: 961
Views: 16896

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Wed Jan 18, 2006 3:05 pm   Subject: Co u was wybrzmiewa z głośników?
Aerosmith ;]
  Topic: Nasze nicki i imiona
super_girl

Replies: 122
Views: 6715

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Jan 18, 2006 12:38 pm   Subject: Nasze nicki i imiona
Ja na każdym forum mam super_girl, już tak z przyzwyczajenia. Jak tu się rejestrowałam chciałam wymyśleć coś bardziej magicznego, ale za nic nie mogłam, więc jest jak jest. :) Może jak pobędę tu dłużej i wymyślę coś naprawdę fajnego, to grzecznie poproszę o zmianę nicka. Ale na razie nie zamierzam. 8)
  Topic: Nasze wielkie pasje...
super_girl

Replies: 94
Views: 4163

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Jan 18, 2006 12:29 pm   Subject: Nasze wielkie pasje...
-> Czary i magia :mag: (a czym innym mogląby zajmować się Czarownica? 8) )
-> LotR, LotR, LotR!! :green:
-> Książki i filmy fantasy
-> Koty, smoki i kruki, ostatnio wilki, od kiedy w tym teście wyszedł mi wilk :green:
-> Komp i informatyka ;]
  Topic: Avatary
super_girl

Replies: 309
Views: 16993

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Jan 18, 2006 12:24 pm   Subject: Avatary
Ja mam na razie avatarek with eye, takie mi się podobają, mam parę innych jeszcze. :) Uwielbiam też fairy, są takie tajemnicze, bywają mroczne, bywają piękne i subtelne. Uwielbiam!! ;]

Beauty-is-in-the-Eye-of-the-Beholder
  Topic: Domek
super_girl

Replies: 28
Views: 1736

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Jan 18, 2006 12:09 pm   Subject: Domek
Ja, jak na Czarownicę przystało, w lesie. :green: Kocham las :green: Lubię być sama. :) Od czasu do czasu bym odwiedzała moich ludzkich przyjaciół, w lesie bym miała zwierzęcych przyjaciół. :green: Domek ładny i skromny.

Poranek w wymarzonym lesie :green:

Wieczór
  Topic: Gdybyś miał/miała jedno życzenie do Jina...
super_girl

Replies: 63
Views: 3298

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Jan 18, 2006 11:51 am   Subject: Gdybyś miał/miała jedno życzenie do Jina...
Riatha wrote:
Moje życzenie - przenieść się stąd do innego świata... może być śródziemie :] i ja bym była szczęśliwa i świat byłby szczęśiwy mogąc się ode mnie uwolnić ;]

Ach, też bym chciała... Czasami bym mogła wrócić tu z powrotem odwiedzić rodzinkę, w końcu zawdzięczam im siebie :P .

Keira_Metz wrote:
Hmm... ja mam jedno zyczenie: być szczęśliwa :lol: Co z tego ze pod tym kryje się wiele innych życzen :) Ale tylko tak moge za jednym zamachem życzyć sobie więcej. :roll:

To też bym chciała (notabene, każdy by chciał :P ). Ale jakby to pierwsze się spełniło, to bym była szczęśliwa. :green: Ale najwspanialsze jest to, że akurat to życzenie mogę sama spełnić mieszkając tu, na Ziemi i bez pomocy dżina. :green: Polecam NLP (link na dole strony bodajże) i książki Ewy Foley - już je czytając czuję jak napełnia mnie szczęście. :green:
  Topic: LoL czyli najlepsze kawały jakie słyszeliście
super_girl

Replies: 46
Views: 4766

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Wed Jan 18, 2006 11:04 am   Subject: LoL czyli najlepsze kawały jakie słyszeliście
Ja co prawda dowcipu nie mam, ale mam ten uroczy obrazek ;) :

Kobieca metamorfoza :P
  Topic: Kabaret Ani MRu Mru
super_girl

Replies: 27
Views: 3585

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Tue Jan 17, 2006 5:37 pm   Subject: Kabaret Ani MRu Mru
Ani Mru Mru... Oni są SUPER!! I love them!! Mają przyjechać do mojego pięknego miasteczka w lutym. ;] Cudownie, tylko biletów nie mam... :( Nie no, 4 dyszki kosztowały. Więc jakbym chciała pójść jeszcze z bratem i tatą, to trochę by kasy na to poszło. Ale sam kabaret jest cudny!! W Chińskiej Restauracji, Tofik, ten skecz o smoku... Zawsze mnie rozbawiają na maxa!! :lol: A Kabaret Moralnego Niepokoju też lubię, zaraz po Ani Mru-Mru. ;)
  Topic: Wielmożna rado pedagogiczna...
super_girl

Replies: 40
Views: 3379

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Tue Jan 17, 2006 4:55 pm   Subject: Wielmożna rado pedagogiczna...
Miano najśmieszniejszej osoby w moim gimnazjum z pewnością należy do mojej fizyczki. Podobno ma 40 lat-tak wszyscy mówią, ale to niemożliwe, :hmm: bo wygląda na 65 . :green: Lekcję rozpoczyna po 20 minutach (musi wszystko ułożyć na biurku) a potem wolno, bez pośpiechu, czyta listę obecności. Na pierwszej lekcji z nią było najlepiej, coś tam dyktowała a potem chciała pokazać nam coś w swoim kalendarzu i w tym celu wyjęła reklamówkę. Wyciąga tam coś, wyciąga - patrzy - nie ma kalendarza. Wsadza głowę do tej torebki i mówi: O!Ktoś mi tu wody nalał!! :lol: Albo moja psiapsióła opowiadała mi lekcję tejże fizyczki z inną klasą. Machała wahadełkiem, bo coś tam tłumaczyła, a nagle wahadeło się oczepiło i poleciało na podłogę. A ona na to (ze swoim spokojem): Ups, to nie było w planie :lol: Ona normalnie rozwala!! :lol: :lol: :lol:
Ale za to najgłupszy jest nasz katecheta. :evil: On nam każe umieć na pamięć wszystkie, dosłownie WSZYSTKIE skróty z Pisma Św. i znać czas ich powstania. Smęci nam ciągle o tym Piśmie Św., jakbyśmy z taką wiedzą z miejsca do Nieba mieli iść. Pismo Święte jest dla chrześcijanina ważne, ale na miłość Boską, ile można??!! Raz na Wigilię klasową nam kazał przynieść zeszyty, bo mieliśmy zrobić tylko "2-3 zdaniowe notatki o tradycji świątecznej". Rozrosły się te 2-3 zdania do 2 stron, a na dzielenie się opłatkiem mieliśmy 2 minuty czasu przed dzwonkiem. :evil: I hate him! :kill:
No tak, nie wspomniałam jeszcze o moim ulubionym nauczycielu. Lubię faceta od historii, jest świetny, ma super poczucie humoru. 8) Ostatnio przychodzimy na jego lekcję, ma być sprawdzian. A on mówi: "Przełożyłem sprawdzian...", wszyscy we wrzaski radości. Po czym on dodaje: "...z jednej strony biurka na drugą". :P Hehe :P

Page 7 of 9
Jump to: