Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 4 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
gordon148

Replies: 139
Views: 7150

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Wed Jan 11, 2006 7:48 pm   Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
Ja wole jakieś zadupie mordoru :)
A tak serio to Rohan (chociarz nie ciekawa pozycja strategiczna)
  Topic: Gdybyś był wojownikiem w Śródziemiu, w co byś był uzbrojony?
gordon148

Replies: 41
Views: 2985

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Wed Jan 11, 2006 7:44 pm   Subject: Gdybyś był wojownikiem w Śródziemiu, w co byś był uzbrojony?
Ja bym się uzbroił w łuk z Lothlorien, kolczuga (najlepiej mithril), dwa lekkie miecze tak jak legolas.
  Topic: Misja Drużyny Pierścienia
gordon148

Replies: 20
Views: 1165

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Wed Jan 11, 2006 7:22 pm   Subject: Misja Drużyny Pierścienia
ja popełniłem wielki błąd. Najpierw oglądnełem film a puźniej przeczytałem książkę.
Dlatego myśle że sie nie zmienili. Aczkolwiek to moje (wraz z Aragornem) ulubione postacie.
  Topic: Władca kontra Harry
gordon148

Replies: 80
Views: 4824

PostForum: Film   Posted: Wed Jan 11, 2006 7:11 pm   Subject: Władca kontra Harry
Muj pierwszy post i już was lubie, Harry jest do bani wymieka przy władcy.
Choć znam takich co każdą część harrego czytali po 6 razy (debile).
Ale na głombów nie ma rady. mi harry też nie przypadł do gustu (ani film ani książka) władca pierścieni żądzi!

Jump to: