| Author |
Message |
Topic: Nasze nicki i imiona |
elistir
Replies: 122
Views: 6715
|
Forum: Poufne ;) Posted: Thu Aug 04, 2005 12:41 am Subject: Nasze nicki i imiona |
Uff, to konfliktu nie będzie, bo mi NHL zwisa i powiewa :D:D
Z Tychów, miasta mistrza Polski. Aktualnego i przyszłego mistrza Polski, gwoli ścisłości
Phi Ale niech będzie - Unia Oświęcim(kibice) to są prze dupki(delikatnie mówiać ) - Oz |
Topic: Czytane 100 razy |
elistir
Replies: 43
Views: 3209
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Thu Aug 04, 2005 12:39 am Subject: Czytane 100 razy |
Milva, dobrze mówisz. Jak ja skończyłam WP to peirwsza myśl: Ej, dlaczego to takie krótkie
Przyznaję się bez bicia, wszystko czytalam 1 raz. No dobta, Hobbita 1,5 raza, niech będzie, że się pochwalę
Ja osobiście nie czytam całych książek po raz 2. Raczej fragmenty. Wyjątki się zdarzają i chyba dołączy do nich w te wakacje WP. Jak się w końcu uporam z tym cholernym Ulissesem O ile się uporam |
Topic: Elfy i konie |
elistir
Replies: 16
Views: 1534
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Thu Aug 04, 2005 12:30 am Subject: Elfy i konie |
| Kiane wrote: |
Poza tym zwróćcie uwagę, że elfowie ruszając do bitwy zakuwali się w zbroje. Jakoś trudno mi wyobrazić sobie kogoś w zbroi siedzącego na oklep na koniu , ale może ja po prostu nie mam wyobraźni |
Ja bym współczuła temu konikowi Zero siodła, a na plecach jakiś wyrośnięty elf w zbroi. Matko jakby to musiało drapać Sama radość :D:D
A co do zaklęć... Znałam jednego konia, który reagował na niemiecki. Grzecznie łaził jak ktoś mu szprechał nad uchem. Wiem, to jest chore, ale to szczera prawda :D:D Ubaw mieliśmy z niego niesamowity |
Topic: Browiec:] & co. |
elistir
Replies: 174
Views: 5416
|
Forum: Poufne ;) Posted: Thu Aug 04, 2005 12:22 am Subject: Browiec:] & co. |
| Ozz wrote: | Czy ja gdzieś coś kiedyś złego napisałem o Tyskim? Jak tak toto nieprawda. W barach jest zawsze lane Tyskie obok Zywca i g*****nej Warki(fuj!) i do własnie na nie para moj wybór Tyskie jest ok - orenżadka jak Lech |
Orenżadkę ci dam :P:P Tyskie rlz
A żywiec to ohyda
Mati, ja nie mówię, że złe, tylko że słabe No, właściwie wychodzi na to samo |
Topic: Galeria forum |
elistir
Replies: 624
Views: 17851
|
Forum: Poufne ;) Posted: Thu Aug 04, 2005 12:10 am Subject: Galeria forum |
Ludzie, ja się zaczynam was bać... :P:P
A rzeczywiście wstałam przed momentem. Zdjęcie cyknięte po 18stce Kei w jej domostwie :D:D Chyba człwoek ma prawo być niewyspany? :P:P |
Topic: Filmy które lubimy |
elistir
Replies: 325
Views: 11597
|
Forum: Film Posted: Thu Aug 04, 2005 12:07 am Subject: Filmy które lubimy |
| Mati_00 wrote: | -helikopter w ogniu
-aleksander
-krolestwo niebieskie
-trzynasty wojownik
|
Helikopter jakoś mnie nie ruszył, ja jedak nie lubię filmów o amerykańskich zółnierzach
Aleksander & KN. Tym filmom mówimy zdecydowanie nie :P:P Och, patosie, och wzniosła mowo, och amerykanizacjo kinematografii, przybywajcie! ;);)
A do trzynastego wojownika mam jakiś irracjonalny sentyment |
Topic: Nasze nicki i imiona |
elistir
Replies: 122
Views: 6715
|
Forum: Poufne ;) Posted: Thu Aug 04, 2005 12:01 am Subject: Nasze nicki i imiona |
| Mati_00 wrote: | czy ja wiem...z pasji..hmm..lubie hokej...ale odrazu uprzedzam...nie jestem na biezaco |
Z góry przepraszam za offa :P:P No, ale raz elistir śmierć
A komu kibicujesz? Z góry uprzedzam, przemyśl odpowiedź, bo ja jestem z TYCHÓW. Tak, z tych Tychów |
Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
elistir
Replies: 147
Views: 10280
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Wed Aug 03, 2005 11:59 pm Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
| Ozz wrote: | Czyżyb pan/i admin Ecik zawitała w nasze skromne progi?
Fajnie fajnie. Przestałem wpadać na pani forum, gdyż... Chęci moje osłabły i w ogóle 3 fora to zbyt dużo jak na moje możliwości intelektualne
A poza tym to witam w imieniu władzy zwierzchniej
|
żadne mi tu dwuznaczne pan/i nie pisać Ozzie paskudny :P:P
A czy ja robię wyrzuty, że pan zniknłą z mojego kochanego forum? Nie, żadnych wyrzutów, nienawidzę wyrzutów , ja po prostu przytarabanię się do BB z bombą i podłożę Byłbyś łaskaw podać adres? |
Topic: Reggae, Dub & Ragga |
elistir
Replies: 34
Views: 1834
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Wed Aug 03, 2005 11:55 pm Subject: Reggae, Dub & Ragga |
| Ozz wrote: | Z czyjej strony?
Miłujących pokój rastamanów? Na lincz narażasz się Ty, nie pisząc o Habakuku |
Upsss... Tak mi jakoś umknął Habakuk Wolny od ja & Mit ukryty rlzzz :D:D Albo Rege Tonite. Po prostu Mniam mniam reggae
A z raga mi się tylko Le Illyah kojarzy MOże ktoś mnie doedukuje? |
Topic: Skojarzenia |
elistir
Replies: 3007
Views: 35746
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Wed Aug 03, 2005 11:51 pm Subject: Skojarzenia |
tani horror klasy b |
Topic: Skojarzenia |
elistir
Replies: 3007
Views: 35746
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Wed Aug 03, 2005 9:36 pm Subject: Skojarzenia |
| Filetowanie piersi z kurczaka (bleeee) |
Topic: Masz doła? - podziel się! |
elistir
Replies: 617
Views: 13617
|
Forum: Poufne ;) Posted: Wed Aug 03, 2005 9:33 pm Subject: Masz doła? - podziel się! |
| Milva wrote: | | elistir wrote: | Milva, ja mam pomysł Może zamiast discmana kup odtwarzacz mp3 |
Właśnie się do tego przymierzam Oddałam moją ostatnią ofiarę do naprawy w Media Markt ( to nie jest anty-krypto reklama), ale kiedy usłyszałam, że może to trwać 3-4 tygodnie to źle sie poczułam. Discmany do kosza, nadchodzi era Empetrójków Znalazłam już jeden model, całkiem fajny, tylko teraz wystarczy zmusić rodziców do wydania 500 zł... Zastanawiam się jak to zrobić |
Może jakiś mały szantaż? Zainwestuj w aparat do podsłuchów i urządzenia nagrywające GPS też się przyda |
Topic: Którą księgę czytało Wam się najlepiej z 'Władcy...'??? |
elistir
Replies: 16
Views: 865
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Wed Aug 03, 2005 9:31 pm Subject: Którą księgę czytało Wam się najlepiej z 'Władcy...'??? |
Hmm. Wszystkie księgi są naprawdę dobre. Wybrać jedną trudno. łatwiej mi powiedzieć, która najmniej mi się podobała- pierwsza. Dla mnie za mało się dzieje |
Topic: Czemu większość osób najbardziej lubi elfy? |
elistir
Replies: 78
Views: 3797
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Wed Aug 03, 2005 9:26 pm Subject: Czemu większość osób najbardziej lubi elfy? |
Oczywiście, że elfy sa przereklamowane.
Ale jak poddać je pewnym przeróbką to robią się całkiem ciekawym materiałem Ja mam takie skrzywienie, że postacie, ktore tworze są głównie elfami. Tylko to nie są elfy mile, sympatyczne i delikatne... one są... hmm... nienormalne
Moje elfy chodzą upalone, piją na umór, mają problemy z własną osobowością i skłonność do szybkiego chwytania za broń. I zazwyczaj kończą tragicznie.
W ostatniej opowieści internetowej usilowalam stworzyć miłego elfa. Jak zwykle nie wyszło. Zrobił się z niego złodziej i wielbiciej marihuany. Matko, może to ze mną jest coś nie tak?
A tak a'propos idealnych elfów. Tez uważam, że głównie chodzi o zazdrość. Ludzie chcieli by być tacy jak one. (hmm, w końcu pozbyłabym się nadwagi! ) |
Topic: Galeria forum |
elistir
Replies: 624
Views: 17851
|
Forum: Poufne ;) Posted: Wed Aug 03, 2005 9:15 pm Subject: Galeria forum |
Fotkę wy chcieć?
No dobra, ukrywać się nie będę
fotka w spiworze Poznajecie to to po lewej? Keiruś
i z Riedla (włosy coś wyblakły) A, to po lewej jest w MOIM swetrze |
Topic: Browiec:] & co. |
elistir
Replies: 174
Views: 5416
|
Forum: Poufne ;) Posted: Wed Aug 03, 2005 9:10 pm Subject: Browiec:] & co. |
| Keira_Metz wrote: | Ozz - myślę, ze Matiemu chodzi o gotowe drinki firmowane przez Bolsa Ostatnio moje koleżanki takie piły W opinii jednej to smakuje jak lemoniada Po wypiciu jednej szklanki tegoż "Bolsa cytrynowego" nic im nie było |
Bo to było jak lemoniada Kei, ja nie wiem, czy to w ogóle alkoholem można nazwać. :P:P
Taa, nie ma nic lepszego od piwa poza wódką ;);)
A co do piwa. Smakuje najlepiej pod mostem w Katowicach W końcu ludzie stąd, wiedzą, co jest najlepsze
Raczej pijam Tyskie Patriotyzm lokalny I radzę ci Ozz nie mówić, że to sikacz Tatra to sikacz, a fe
Guinnessss. Co ja bym dała za Guinnesa w Irlandzkim pubie. Na razie musiałam się zadowolić butelkowanym. Mniam
Lech też niczego sobie. Heineken za drogi Tylko na wyjątkowe okazje, w końcu trza oszczędzać Carlsberg też ok. Piwa smakowe Redd's i s-ka. Nie dla mnie. Wypiję jedno i zaraz mam ochotę na coś co naprawdę jest piwem Na piwo z DITa się jeszcze nie odważylam Okocim Palone- pychota.
Ale i tak wolę wódkę Albo whisky z colą :D:D |
Topic: Wasze Zwierzaki :) |
elistir
Replies: 249
Views: 7479
|
Forum: Poufne ;) Posted: Wed Aug 03, 2005 8:50 pm Subject: Wasze Zwierzaki :) |
Aktualnie mam cudze rybki z jeziora Malawi I szpanuję przed znajomymi, jaki to ze mnie akwarysta zapalony
A tak serio. KO?. Ja chcieć KO?. Kto z was mi dać KO?? Prooooszę :P:P |
Topic: Filmy które lubimy |
elistir
Replies: 325
Views: 11597
|
Forum: Film Posted: Wed Aug 03, 2005 8:48 pm Subject: Filmy które lubimy |
| Milva wrote: | Własciwie to nie mam ulubionego filmu. Tzn. mam, ale jest ich kilkanaście:
- Pulp Fiction |
Khem, khem, to nie jest film, to jest cud
A do moich ulubionych to jeszcze:
21 gramów (cud, miód i podstarzały, ale nadal wspaniały Benicio del Toro )
Amores perros (ach, ten Bernal)
Czekolada (ach ten Dżo... tfu tfu, nie jestem Kei ach te kolory i magia, chcialam napisac )
Droga przez piekło (Seaaan Pennnn )
Dzień świra (taa, kiedys nauccze się na pamięć dialogów, kiedyś na pewno )
Hazardziści (Edzio Norton, mój ukochany )
Krew z nosa (Ta, za nawiązania do 8.li )
Lalki (magia!)
Podziemny krąg (dla mnie jeden z najlepszych filmów, jakie w ogóle nakręcono- Norton+Pitt )
Pręgi (taak, film naprawdę zmusza do myślenia)
Requiem dla snu (jak ten film siada na psychę, matulu, nigdy narkotyków! dzięki bogu, że o alkoholu nic nie było )
Samotni (cudne, przezabawne, świrnięte i przede wszystkim czeskie )
Siedem (taak, głównie dla Brada P. )
Sin City (za to jak nakręcone+ boski głos Benicio del Toro )
Trainspotting (no tak, te filmy o narkotykach strasznie sie rozmnarzają... )
Więzień nienawiści (kolejny film z przesłaniem+ Edzio Norton )
Wywiad z Wampirem (od zawsze miałam słabość do tych krwiopijców )
Za wszelką cenę (bogowie, jak ja na tym filmie płakałam...)
Zmruż oczy (polski akcent nr 2 )
Złe wychowanie (p. Almodovar tak jak zwykle pełno zboczeńców i świrów
Nie wszystko pewnie no ale cóż Musi na razie wystarczyc |
| |