Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 712 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Nasze nicki i imiona
elistir

Replies: 122
Views: 6715

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:41 am   Subject: Nasze nicki i imiona
Uff, to konfliktu nie będzie, bo mi NHL zwisa i powiewa :D :D:D
Z Tychów, miasta mistrza Polski. Aktualnego i przyszłego mistrza Polski, gwoli ścisłości 8) 8) 8)

Phi 8) Ale niech będzie - Unia Oświęcim(kibice) to są prze dupki(delikatnie mówiać :) ) - Oz
  Topic: Czytane 100 razy
elistir

Replies: 43
Views: 3209

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:39 am   Subject: Czytane 100 razy
Milva, dobrze mówisz. :D Jak ja skończyłam WP to peirwsza myśl: Ej, dlaczego to takie krótkie ;)
Przyznaję się bez bicia, wszystko czytalam 1 raz. No dobta, Hobbita 1,5 raza, niech będzie, że się pochwalę :P

Ja osobiście nie czytam całych książek po raz 2. Raczej fragmenty. Wyjątki się zdarzają i chyba dołączy do nich w te wakacje WP. Jak się w końcu uporam z tym cholernym Ulissesem :lol: O ile się uporam :lol:
  Topic: Elfy i konie
elistir

Replies: 16
Views: 1534

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:30 am   Subject: Elfy i konie
Kiane wrote:

Poza tym zwróćcie uwagę, że elfowie ruszając do bitwy zakuwali się w zbroje. Jakoś trudno mi wyobrazić sobie kogoś w zbroi siedzącego na oklep na koniu ;o , ale może ja po prostu nie mam wyobraźni :hmm:

Ja bym współczuła temu konikowi :P Zero siodła, a na plecach jakiś wyrośnięty elf w zbroi. Matko jakby to musiało drapać ;) Sama radość :D :D:D

A co do zaklęć... Znałam jednego konia, który reagował na niemiecki. Grzecznie łaził jak ktoś mu szprechał nad uchem. Wiem, to jest chore, ale to szczera prawda :D :D:D Ubaw mieliśmy z niego niesamowity :D
  Topic: Browiec:] & co.
elistir

Replies: 174
Views: 5416

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:22 am   Subject: Browiec:] & co.
Ozz wrote:
Czy ja gdzieś coś kiedyś złego napisałem o Tyskim? Jak tak toto nieprawda. W barach jest zawsze lane Tyskie obok Zywca i g*****nej Warki(fuj!) i do własnie na nie para moj wybór :) Tyskie jest ok - orenżadka jak Lech :green:

Orenżadkę ci dam :P :P:P Tyskie rlz :P
A żywiec to ohyda :P

Mati, ja nie mówię, że złe, tylko że słabe :P No, właściwie wychodzi na to samo ;)
  Topic: Galeria forum
elistir

Replies: 624
Views: 17851

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:10 am   Subject: Galeria forum
Ludzie, ja się zaczynam was bać... :P :P:P

A rzeczywiście wstałam przed momentem. Zdjęcie cyknięte po 18stce Kei w jej domostwie :D :D:D Chyba człwoek ma prawo być niewyspany? :P :P:P
  Topic: Filmy które lubimy
elistir

Replies: 325
Views: 11597

PostForum: Film   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:07 am   Subject: Filmy które lubimy
Mati_00 wrote:
-helikopter w ogniu
-aleksander
-krolestwo niebieskie
-trzynasty wojownik

Helikopter jakoś mnie nie ruszył, ja jedak nie lubię filmów o amerykańskich zółnierzach ;)
Aleksander & KN. Tym filmom mówimy zdecydowanie nie :P :P:P Och, patosie, och wzniosła mowo, och amerykanizacjo kinematografii, przybywajcie! ;) ;);)
A do trzynastego wojownika mam jakiś irracjonalny sentyment :D
  Topic: Nasze nicki i imiona
elistir

Replies: 122
Views: 6715

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:01 am   Subject: Nasze nicki i imiona
Mati_00 wrote:
czy ja wiem...z pasji..hmm..lubie hokej...ale odrazu uprzedzam...nie jestem na biezaco ;)

Z góry przepraszam za offa :P :P:P No, ale raz elistir śmierć :P
A komu kibicujesz? Z góry uprzedzam, przemyśl odpowiedź, bo ja jestem z TYCHÓW. Tak, z tych Tychów 8) 8) 8)
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
elistir

Replies: 147
Views: 10280

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Wed Aug 03, 2005 11:59 pm   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Ozz wrote:
Czyżyb pan/i admin Ecik zawitała w nasze skromne progi? :green:
Fajnie fajnie. Przestałem wpadać na pani forum, gdyż... Chęci moje osłabły i w ogóle 3 fora to zbyt dużo jak na moje możliwości intelektualne 8)
A poza tym to witam w imieniu władzy zwierzchniej ;)

żadne mi tu dwuznaczne pan/i nie pisać Ozzie paskudny :P :P:P
A czy ja robię wyrzuty, że pan zniknłą z mojego kochanego forum? :P Nie, żadnych wyrzutów, nienawidzę wyrzutów :P , ja po prostu przytarabanię się do BB z bombą i podłożę :P Byłbyś łaskaw podać adres? :P
  Topic: Reggae, Dub & Ragga
elistir

Replies: 34
Views: 1834

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Wed Aug 03, 2005 11:55 pm   Subject: Reggae, Dub & Ragga
Ozz wrote:
Z czyjej strony? :)
Miłujących pokój rastamanów? :green: Na lincz narażasz się Ty, nie pisząc o Habakuku :)

Upsss... Tak mi jakoś umknął Habakuk ;) Wolny od ja & Mit ukryty rlzzz :D :D:D Albo Rege Tonite. Po prostu Mniam mniam reggae ;)

A z raga mi się tylko Le Illyah kojarzy :P MOże ktoś mnie doedukuje? :P
  Topic: Skojarzenia
elistir

Replies: 3007
Views: 35746

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Aug 03, 2005 11:51 pm   Subject: Skojarzenia
tani horror klasy b :P
  Topic: Skojarzenia
elistir

Replies: 3007
Views: 35746

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Aug 03, 2005 9:36 pm   Subject: Skojarzenia
Filetowanie piersi z kurczaka (bleeee)
  Topic: Masz doła? - podziel się!
elistir

Replies: 617
Views: 13617

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Aug 03, 2005 9:33 pm   Subject: Masz doła? - podziel się!
Milva wrote:
elistir wrote:
Milva, ja mam pomysł 8) Może zamiast discmana kup odtwarzacz mp3

Właśnie się do tego przymierzam :> Oddałam moją ostatnią ofiarę do naprawy w Media Markt ( to nie jest anty-krypto reklama), ale kiedy usłyszałam, że może to trwać 3-4 tygodnie to źle sie poczułam. ;] Discmany do kosza, nadchodzi era Empetrójków :green: Znalazłam już jeden model, całkiem fajny, tylko teraz wystarczy zmusić rodziców do wydania 500 zł... Zastanawiam się jak to zrobić :?

Może jakiś mały szantaż? :twisted: Zainwestuj w aparat do podsłuchów i urządzenia nagrywające 8) GPS też się przyda 8)
  Topic: Którą księgę czytało Wam się najlepiej z 'Władcy...'???
elistir

Replies: 16
Views: 865

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Wed Aug 03, 2005 9:31 pm   Subject: Którą księgę czytało Wam się najlepiej z 'Władcy...'???
Hmm. Wszystkie księgi są naprawdę dobre. Wybrać jedną trudno. łatwiej mi powiedzieć, która najmniej mi się podobała- pierwsza. ;] Dla mnie za mało się dzieje ;)
  Topic: Czemu większość osób najbardziej lubi elfy?
elistir

Replies: 78
Views: 3797

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Wed Aug 03, 2005 9:26 pm   Subject: Czemu większość osób najbardziej lubi elfy?
Oczywiście, że elfy sa przereklamowane. 8)

Ale jak poddać je pewnym przeróbką to robią się całkiem ciekawym materiałem :twisted: Ja mam takie skrzywienie, że postacie, ktore tworze są głównie elfami. Tylko to nie są elfy mile, sympatyczne i delikatne... one są... hmm... nienormalne :lol:

Moje elfy chodzą upalone, piją na umór, mają problemy z własną osobowością i skłonność do szybkiego chwytania za broń. I zazwyczaj kończą tragicznie.

W ostatniej opowieści internetowej usilowalam stworzyć miłego elfa. Jak zwykle nie wyszło. Zrobił się z niego złodziej i wielbiciej marihuany. Matko, może to ze mną jest coś nie tak? :lol:

A tak a'propos idealnych elfów. Tez uważam, że głównie chodzi o zazdrość. Ludzie chcieli by być tacy jak one. (hmm, w końcu pozbyłabym się nadwagi! :lol: )
  Topic: Galeria forum
elistir

Replies: 624
Views: 17851

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Aug 03, 2005 9:15 pm   Subject: Galeria forum
Fotkę wy chcieć?
No dobra, ukrywać się nie będę 8)
fotka w spiworze Poznajecie to to po lewej? :P Keiruś :D
i z Riedla (włosy coś wyblakły) A, to po lewej jest w MOIM swetrze :twisted:
  Topic: Browiec:] & co.
elistir

Replies: 174
Views: 5416

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Aug 03, 2005 9:10 pm   Subject: Browiec:] & co.
Keira_Metz wrote:
Ozz - myślę, ze Matiemu chodzi o gotowe drinki firmowane przez Bolsa :P Ostatnio moje koleżanki takie piły ;) W opinii jednej to smakuje jak lemoniada :P Po wypiciu jednej szklanki tegoż "Bolsa cytrynowego" nic im nie było ;)

Bo to było jak lemoniada Kei, ja nie wiem, czy to w ogóle alkoholem można nazwać. :P :P:P

Taa, nie ma nic lepszego od piwa poza wódką ;) ;);)
A co do piwa. Smakuje najlepiej pod mostem w Katowicach :lol: W końcu ludzie stąd, wiedzą, co jest najlepsze :lol:

Raczej pijam Tyskie :D Patriotyzm lokalny 8) I radzę ci Ozz nie mówić, że to sikacz :P Tatra to sikacz, a fe :P

Guinnessss. Co ja bym dała za Guinnesa w Irlandzkim pubie. Na razie musiałam się zadowolić butelkowanym. Mniam :D

Lech też niczego sobie. Heineken za drogi :P Tylko na wyjątkowe okazje, w końcu trza oszczędzać ;) Carlsberg też ok. Piwa smakowe Redd's i s-ka. Nie dla mnie. Wypiję jedno i zaraz mam ochotę na coś co naprawdę jest piwem ;) Na piwo z DITa się jeszcze nie odważylam ;) Okocim Palone- pychota.

Ale i tak wolę wódkę :lol: Albo whisky z colą :D :D:D
  Topic: Wasze Zwierzaki :)
elistir

Replies: 249
Views: 7479

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Aug 03, 2005 8:50 pm   Subject: Wasze Zwierzaki :)
Aktualnie mam cudze rybki z jeziora Malawi 8) 8) 8) I szpanuję przed znajomymi, jaki to ze mnie akwarysta zapalony 8)

A tak serio. KO?‘. Ja chcieć KO?‘. Kto z was mi dać KO?‘? Prooooszę :P :P:P
  Topic: Filmy które lubimy
elistir

Replies: 325
Views: 11597

PostForum: Film   Posted: Wed Aug 03, 2005 8:48 pm   Subject: Filmy które lubimy
Milva wrote:
Własciwie to nie mam ulubionego filmu. Tzn. mam, ale jest ich kilkanaście:
- Pulp Fiction

Khem, khem, to nie jest film, to jest cud :P
A do moich ulubionych to jeszcze:

21 gramów (cud, miód i podstarzały, ale nadal wspaniały Benicio del Toro :D )
Amores perros (ach, ten Bernal)
Czekolada (ach ten Dżo... tfu tfu, nie jestem Kei :twisted: ach te kolory i magia, chcialam napisac :P )
Droga przez piekło (Seaaan Pennnn :D )
Dzień świra (taa, kiedys nauccze się na pamięć dialogów, kiedyś na pewno 8) )
Hazardziści (Edzio Norton, mój ukochany :D )
Krew z nosa (Ta, za nawiązania do 8.li ;) )
Lalki (magia!)
Podziemny krąg (dla mnie jeden z najlepszych filmów, jakie w ogóle nakręcono- Norton+Pitt :green: )
Pręgi (taak, film naprawdę zmusza do myślenia)
Requiem dla snu (jak ten film siada na psychę, matulu, nigdy narkotyków! dzięki bogu, że o alkoholu nic nie było ;) )
Samotni (cudne, przezabawne, świrnięte i przede wszystkim czeskie :green: )
Siedem (taak, głównie dla Brada P. ;) )
Sin City (za to jak nakręcone+ boski głos Benicio del Toro :D )
Trainspotting (no tak, te filmy o narkotykach strasznie sie rozmnarzają... ;) )
Więzień nienawiści (kolejny film z przesłaniem+ Edzio Norton :D )
Wywiad z Wampirem (od zawsze miałam słabość do tych krwiopijców :D )
Za wszelką cenę (bogowie, jak ja na tym filmie płakałam...)
Zmruż oczy (polski akcent nr 2 :D )
Złe wychowanie (p. Almodovar tak jak zwykle :lol: pełno zboczeńców i świrów :lol:

Nie wszystko pewnie no ale cóż :D Musi na razie wystarczyc :D

Page 39 of 40
Jump to: