| Author |
Message |
Topic: Najsmieszniejsza przygoda w zyciu |
elistir
Replies: 91
Views: 4806
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Thu Aug 04, 2005 1:06 pm Subject: Najsmieszniejsza przygoda w zyciu |
A'propos śmiecenia. Wiecie jak wyglądają trybuny lodowiska w Tychch po meczu? Sam słonecznik. WSZĘDZIE, dosłowieni wszędzie
Śmieceniu mówimy zdecydowane nie!
A co do dziwnych przygód... Ja jej po prostu przyciągam
Scena z nie tak dawna. Siedzę w parku na ławce w środku miasta z friend i żłopię piwo. Właśnie wysysam resztki i przechylam się do tyłu. I co słyszę?
- Dzieńdobry, dziewczynki.
Co widzę? Wychowawczynię Byłą bo byłą, ale zawsze Prawie zleciałam z tej ławki...
Albo wracałam z imprezy 3 godziny. Bo pod wlasnym blokiem spotkałam znajomych i ich piwo I zrobiły się poprawiny ze wspólnym spiewaniem Akuratów.
Ja już tak mam :D:D |
Topic: Skojarzenia |
elistir
Replies: 3007
Views: 35746
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Thu Aug 04, 2005 12:34 pm Subject: Skojarzenia |
| duża zółta śmieciarka... |
Topic: Jazda Konna |
elistir
Replies: 66
Views: 3587
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Thu Aug 04, 2005 12:32 pm Subject: Jazda Konna |
Co do Arabów... Kochane stworki Najlepsze jest to, że podstaw uczyli mnie na arabach. I na hucułach. Więc moge śmiało powiedzieć, że początki miałam udane
Upadki były, oj były Raz prawie spadłam na płot. Jakimś cudem sie nie nabiłam
Na wysokich koniach lubię jeździć. Najwyższy miał pod 1.80 i był skarogniady (cud), a na dodatek był kłusakiem
Ech, a najfajniejsze tereny są w Bieszczadach. Jak tam pięknie....
PS. W zawodach nie startowałam. Jakoś mnie nie ciągnie. Poza tym nigdy nie doszłam do tego, żeby jeździć w jakimś klubie.
PS2. Ja też sobię kupię własnego konia. Kiedyś na pewno. Tylko jeszcze nie wiem za co |
Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
elistir
Replies: 139
Views: 7378
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Thu Aug 04, 2005 12:28 pm Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
Ja mam prosta receptę na idealne mieszkanko w Śródziemiu... Śnieg! Im więcej śniegu tym lepiej! Więc siłą rzeczy siedziałabym na północy na jakichś Lodowych Zatokach I polowała na renifery |
Topic: Co u was wybrzmiewa z głośników? |
elistir
Replies: 961
Views: 16902
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Thu Aug 04, 2005 12:05 pm Subject: Co u was wybrzmiewa z głośników? |
Indios Bravos. |
elistir
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Thu Aug 04, 2005 12:02 pm Subject: Skojarzenia |
bałagan (gwoli ścislości barata nie mam, ale tak mi się jakoś kojarzy ) |
Topic: Polska muza |
elistir
Replies: 41
Views: 2532
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Aug 04, 2005 11:51 am Subject: Polska muza |
| Ozz wrote: | Ecikecikecikecikecikecikecikecikecik! Lepiej już proś nagga, żeby Ci nicka zmienił |
Kubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuś :P:P
żadnych zmian nicków Ja jestem elistir Czyli Ecik incognito
A u mnie zaraz poleci reggae. Jeszcze nie wiem jakie, ale poleci Polskie reggae |
Topic: Koncerty |
elistir
Replies: 165
Views: 6525
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Aug 04, 2005 11:15 am Subject: Koncerty |
Wypraszam sobie, cebulę
Poza tym Heya znam od baaardzo dawna Nawet kiedyś Teksańskiego zagrałam na gitarze Dawno to było, ale zawsze sie mozna pochwalić |
Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
elistir
Replies: 147
Views: 10280
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Thu Aug 04, 2005 11:10 am Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
| Ozz wrote: | Lepszy obojnak(bez i Kei ) niż my terrible mistake na pani forum
Rozważe wszelakie za i przeciw i byćmoże powróce, ale nie wiem no... |
Ozz, przeciez ja ci już dawno wybaczyłam Mozesz wrócic, znaj łaskę admina
Przywołuje Was do porządku - nagg |
Topic: Masz doła? - podziel się! |
elistir
Replies: 617
Views: 13617
|
Forum: Poufne ;) Posted: Thu Aug 04, 2005 11:03 am Subject: Masz doła? - podziel się! |
| Keira_Metz wrote: | | Elistir wrote: | Kei, nie masz dola, bo masz mnie Rachunek prosty i oczywisty |
A wiesz... coś w tym jest Orzy tobie to raczej grozi megafaza niż dół
Ecik załóz kącik porad psychologicznych Moze w ogóe idz na psychologię Ludzie beda wchodzic i od razu im sie poprawi, a ty bedziesz czesac kasę |
Za dużo ludzi idzie na psychologię
Poza tym ja pomagam z dobrego serca, a nie dla kasy :P:P Chociaż...
A te fazy to są ode mnie niezależne Tak się jakoś przylepiają same |
Topic: Galeria forum |
elistir
Replies: 624
Views: 17851
|
Forum: Poufne ;) Posted: Thu Aug 04, 2005 10:55 am Subject: Galeria forum |
| Keira_Metz wrote: | P.S. Ecik zawsze wygląda jakby własnie wstała Ma takie... ciekawe własciwosci czupryny A to zdjęcie jest pełne uroku. Ot co |
No co... Moje wlosy już takie są Stoją na wszystkie strony i żyją własnym życiem, hulaszczym życiem Ale i tak je kocham |
Topic: Polska muza |
elistir
Replies: 41
Views: 2532
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Aug 04, 2005 10:51 am Subject: Polska muza |
Skończ z tym ecikowaniem
Myslo wymieniłam, bo mam do nich szacunek. Niektóre piosenki są kól Ja mam tylko uraz do głosu Rojka. Ale to tez nie zawsze.
A Aleksandra mam :P:P |
Topic: Wasze Zwierzaki :) |
elistir
Replies: 249
Views: 7479
|
Forum: Poufne ;) Posted: Thu Aug 04, 2005 10:47 am Subject: Wasze Zwierzaki :) |
| Keira_Metz wrote: | Ecik, pogadaj sobie z Nienor Ona jest zapalona koniara Gdzieś zresztą był temat o jeździe konnej |
Jaki Ecik? Na tym forum występuję jako elistir, nieuku O, chyba poszukam |
Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
elistir
Replies: 147
Views: 10280
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Thu Aug 04, 2005 10:47 am Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
| Keira_Metz wrote: | Ozz.. to masz wp.com raz, Pogaducha dwa Trzecie forum olej U nas jest śmietanka towarzyska A ja mam z 5 forów albo wiecej i wyrabiam I nie rób z Ecika obojniaka Toż to chodząca kobiecość Trudno nie zauwazyc |
Madrze gadasz Kei. Szacun ziom Dont łori, my jeszcze pana Ozza nawrócimy
Ta! Ja być chodzaca kobiecość, kto nie wierzy ten łoś |
Topic: Co u was wybrzmiewa z głośników? |
elistir
Replies: 961
Views: 16902
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Thu Aug 04, 2005 10:40 am Subject: Co u was wybrzmiewa z głośników? |
U mnie teraz Koniec Świata Płyta: Kino Mocba. Piosenka: Kabaret przy główne ulicy O, piosenka kończy się, teraz Rozstrzelane Myśli :D:D |
elistir
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Thu Aug 04, 2005 10:31 am Subject: Skojarzenia |
kudłate nogi |
Topic: Galeria forum |
elistir
Replies: 624
Views: 17851
|
Forum: Poufne ;) Posted: Thu Aug 04, 2005 12:45 am Subject: Galeria forum |
Mati, ja ich wcale nie słucham. Zwłaszcza Ozza. :P:P
Też racja, może by tak w końcu spać iść :D:D Bezsennosć mnie jakas napadła |
Topic: Browiec:] & co. |
elistir
Replies: 174
Views: 5416
|
Forum: Poufne ;) Posted: Thu Aug 04, 2005 12:44 am Subject: Browiec:] & co. |
No właśnie, pisze VODKA. Jak mi pisze VODKA to ja chcę, zeby to miało właściwości VODKi ;);) Hmm, my chyba drożej płaciłyśmy, może większe buteleczki były |
| |