Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 712 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Najsmieszniejsza przygoda w zyciu
elistir

Replies: 91
Views: 4806

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Thu Aug 04, 2005 1:06 pm   Subject: Najsmieszniejsza przygoda w zyciu
A'propos śmiecenia. Wiecie jak wyglądają trybuny lodowiska w Tychch po meczu? Sam słonecznik. WSZĘDZIE, dosłowieni wszędzie :lol:

Śmieceniu mówimy zdecydowane nie!

A co do dziwnych przygód... Ja jej po prostu przyciągam :lol:

Scena z nie tak dawna. Siedzę w parku na ławce w środku miasta z friend i żłopię piwo. Właśnie wysysam resztki i przechylam się do tyłu. I co słyszę?
- Dzieńdobry, dziewczynki.
Co widzę? Wychowawczynię :lol: :lol: :lol: Byłą bo byłą, ale zawsze :lol: Prawie zleciałam z tej ławki...

Albo wracałam z imprezy 3 godziny. Bo pod wlasnym blokiem spotkałam znajomych i ich piwo :D I zrobiły się poprawiny ze wspólnym spiewaniem Akuratów. :lol:

Ja już tak mam :D :D:D
  Topic: Skojarzenia
elistir

Replies: 3007
Views: 35746

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:34 pm   Subject: Skojarzenia
duża zółta śmieciarka...
  Topic: Jazda Konna
elistir

Replies: 66
Views: 3587

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:32 pm   Subject: Jazda Konna
Co do Arabów... Kochane stworki :D Najlepsze jest to, że podstaw uczyli mnie na arabach. :lol: I na hucułach. Więc moge śmiało powiedzieć, że początki miałam udane :lol:

Upadki były, oj były :green: Raz prawie spadłam na płot. Jakimś cudem sie nie nabiłam :lol:

Na wysokich koniach lubię jeździć. Najwyższy miał pod 1.80 i był skarogniady (cud), a na dodatek był kłusakiem :lol:

Ech, a najfajniejsze tereny są w Bieszczadach. Jak tam pięknie.... :D

PS. W zawodach nie startowałam. Jakoś mnie nie ciągnie. Poza tym nigdy nie doszłam do tego, żeby jeździć w jakimś klubie.

PS2. Ja też sobię kupię własnego konia. Kiedyś na pewno. Tylko jeszcze nie wiem za co :lol:
  Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
elistir

Replies: 139
Views: 7378

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:28 pm   Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
Ja mam prosta receptę na idealne mieszkanko w Śródziemiu... Śnieg! Im więcej śniegu tym lepiej! Więc siłą rzeczy siedziałabym na północy na jakichś Lodowych Zatokach ;) I polowała na renifery :D
  Topic: Co u was wybrzmiewa z głośników?
elistir

Replies: 961
Views: 16902

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:05 pm   Subject: Co u was wybrzmiewa z głośników?
Indios Bravos. 8)
elistir

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:02 pm   Subject: Skojarzenia
bałagan :P (gwoli ścislości barata nie mam, ale tak mi się jakoś kojarzy ;) )
  Topic: Polska muza
elistir

Replies: 41
Views: 2532

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Aug 04, 2005 11:51 am   Subject: Polska muza
Ozz wrote:
Ecikecikecikecikecikecikecikecikecik! Lepiej już proś nagga, żeby Ci nicka zmienił :green:

Kubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuśkubuś :P :P:P
żadnych zmian nicków :P Ja jestem elistir 8) Czyli Ecik incognito 8)

A u mnie zaraz poleci reggae. Jeszcze nie wiem jakie, ale poleci ;] Polskie reggae :P
  Topic: Koncerty
elistir

Replies: 165
Views: 6525

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Aug 04, 2005 11:15 am   Subject: Koncerty
Wypraszam sobie, cebulę :P
Poza tym Heya znam od baaardzo dawna :P Nawet kiedyś Teksańskiego zagrałam na gitarze 8) Dawno to było, ale zawsze sie mozna pochwalić :lol:
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
elistir

Replies: 147
Views: 10280

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Thu Aug 04, 2005 11:10 am   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Ozz wrote:
Lepszy obojnak(bez i Kei :P ) niż my terrible mistake na pani forum :green:
Rozważe wszelakie za i przeciw i byćmoże powróce, ale nie wiem no...

Ozz, przeciez ja ci już dawno wybaczyłam :dark: Mozesz wrócic, znaj łaskę admina 8) 8) 8)

Przywołuje Was do porządku ;) - nagg
  Topic: Masz doła? - podziel się!
elistir

Replies: 617
Views: 13617

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Aug 04, 2005 11:03 am   Subject: Masz doła? - podziel się!
Keira_Metz wrote:
Elistir wrote:
Kei, nie masz dola, bo masz mnie 8) Rachunek prosty i oczywisty 8)

A wiesz... coś w tym jest :P Orzy tobie to raczej grozi megafaza niż dół :)
Ecik załóz kącik porad psychologicznych :P Moze w ogóe idz na psychologię :green: Ludzie beda wchodzic i od razu im sie poprawi, a ty bedziesz czesac kasę :green:

Za dużo ludzi idzie na psychologię :P
Poza tym ja pomagam z dobrego serca, a nie dla kasy :P :P:P Chociaż...
A te fazy to są ode mnie niezależne :P Tak się jakoś przylepiają same :lol:
  Topic: Galeria forum
elistir

Replies: 624
Views: 17851

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Aug 04, 2005 10:55 am   Subject: Galeria forum
Keira_Metz wrote:
P.S. Ecik zawsze wygląda jakby własnie wstała :P Ma takie... ciekawe własciwosci czupryny :green: :green: A to zdjęcie jest pełne uroku. Ot co :P

No co... Moje wlosy już takie są :green: Stoją na wszystkie strony i żyją własnym życiem, hulaszczym życiem :lol: Ale i tak je kocham :green:
  Topic: Polska muza
elistir

Replies: 41
Views: 2532

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Aug 04, 2005 10:51 am   Subject: Polska muza
Skończ z tym ecikowaniem :P

Myslo wymieniłam, bo mam do nich szacunek. Niektóre piosenki są kól :D Ja mam tylko uraz do głosu Rojka. Ale to tez nie zawsze. ;)

A Aleksandra mam :P :P:P
  Topic: Wasze Zwierzaki :)
elistir

Replies: 249
Views: 7479

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Aug 04, 2005 10:47 am   Subject: Wasze Zwierzaki :)
Keira_Metz wrote:
Ecik, pogadaj sobie z Nienor :) Ona jest zapalona koniara ;) Gdzieś zresztą był temat o jeździe konnej ;)

Jaki Ecik? Na tym forum występuję jako elistir, nieuku :P O, chyba poszukam :green:
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
elistir

Replies: 147
Views: 10280

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Thu Aug 04, 2005 10:47 am   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Keira_Metz wrote:
Ozz.. to masz wp.com raz, Pogaducha dwa :P Trzecie forum olej :P :P :P U nas jest śmietanka towarzyska :P A ja mam z 5 forów albo wiecej i wyrabiam :P I nie rób z Ecika obojniaka :P Toż to chodząca kobiecość :D Trudno nie zauwazyc :D

Madrze gadasz Kei. Szacun ziom 8) Dont łori, my jeszcze pana Ozza nawrócimy :dark:
Ta! Ja być chodzaca kobiecość, kto nie wierzy ten łoś :kill:
  Topic: Co u was wybrzmiewa z głośników?
elistir

Replies: 961
Views: 16902

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Thu Aug 04, 2005 10:40 am   Subject: Co u was wybrzmiewa z głośników?
U mnie teraz Koniec Świata 8) Płyta: Kino Mocba. Piosenka: Kabaret przy główne ulicy 8) O, piosenka kończy się, teraz Rozstrzelane Myśli :D :D:D
elistir

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Thu Aug 04, 2005 10:31 am   Subject: Skojarzenia
kudłate nogi :P
  Topic: Galeria forum
elistir

Replies: 624
Views: 17851

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:45 am   Subject: Galeria forum
Mati, ja ich wcale nie słucham. Zwłaszcza Ozza. :P :P:P
Też racja, może by tak w końcu spać iść :D :D:D Bezsennosć mnie jakas napadła :green:
  Topic: Browiec:] & co.
elistir

Replies: 174
Views: 5416

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Aug 04, 2005 12:44 am   Subject: Browiec:] & co.
No właśnie, pisze VODKA. Jak mi pisze VODKA to ja chcę, zeby to miało właściwości VODKi ;) ;);) Hmm, my chyba drożej płaciłyśmy, może większe buteleczki były ;)

Page 38 of 40
Jump to: