Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 18 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Król trasha
aragorn3187

Replies: 3
Views: 700

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sun Mar 04, 2007 9:48 am   Subject: Król trasha
No ja niestety nie wiem co to jest Sk8Punk;/ :hmm:
  Topic: Król trasha
aragorn3187

Replies: 3
Views: 700

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sat Mar 03, 2007 8:24 pm   Subject: Król trasha
Wielu ludzi spiera sie na temat jaki jest najlepszy zespół trash metalowy w historii. Pod uwage brane se Metallica i Slayer. Osobiscie Metallice uwazam za Bogów trasha a jak slucham ich płyt : KIll'em All, Ride The Lightning no i oczywiscie Master Of Puppets to czuje ekstaze;p;p Jedna przeciw Metallice przewamia komercjalizacja zespolu;/ A co Wy sadzicie??
  Topic: Wokale
aragorn3187

Replies: 80
Views: 3994

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sat Mar 03, 2007 8:12 pm   Subject: Wokale
Najlepszy głos ma Bon Scott niezyjacy juz wokalista AC/DC ale lubie tez posluchac woklalu Ozzego, Ridla<lol>
  Topic: Dwie Wieże
aragorn3187

Replies: 18
Views: 941

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Aug 29, 2005 3:14 pm   Subject: Sorki
Naprawde przepraszam za błędy ortograficzne. Nie jestem polonistą.A ortografia idze mi naj gorzej.A co do samego filmu to raczej go obejrze. Ciekawe czy puszcą wersje kinową czy rozszerzoną??
  Topic: Dwie Wieże
aragorn3187

Replies: 18
Views: 941

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Aug 29, 2005 11:39 am   Subject: Dwie Wieże
Kto widział nowe zawastuny w stacji TVN?? JA!!! Jesieną w telewizji TVN zobaczymy Dwie wieże!!!!!!!!!!!Co wy na to ?? Może zrobimy zakłady, ile czasu filmu zajmą reklamy:P :dark:

/ kozak jesteś :) - nagg /
powinniśmy zachować ten temat i przykleić, żeby każdy go widział i podziwiał przez następne kilka lat :P - Gal - anonim :green:
  Topic: Problem z tytułami!!
aragorn3187

Replies: 5
Views: 742

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Jun 02, 2005 3:54 pm   Subject: mam
Hobbita mam juz dawon i całą trylogie tez wczoraj kupiłem sobie Silmarillion!!!!!!!!!!!!!
  Topic: Jak widzicie albo wyobrazacie sobie Mrgotha i Eru?
aragorn3187

Replies: 31
Views: 1962

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Jun 02, 2005 3:39 pm   Subject: morgoth
Mnie razcej morgoth kojarzy się z Królem Nazguli a Eru z duchem
  Topic: Czytane 100 razy
aragorn3187

Replies: 43
Views: 3068

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Wed Jun 01, 2005 4:54 pm   Subject: ha
LOtr 3 razy
hobbit 3 razy
Silmarilion 2 razy
no ale za to fil obejrzałem lącznie 35 razy
  Topic: "Czy ktos wie gdzie to znajde?"
aragorn3187

Replies: 29
Views: 3193

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Wed Jun 01, 2005 4:41 pm   Subject: Emule
Emule i tylko emule wejdz na www.osloskop.net i tam znajdz sondtracki
  Topic: Kto do kogo pasuje??Pobawmy sie w łączenie par!
aragorn3187

Replies: 13
Views: 1505

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Wed Jun 01, 2005 4:33 pm   Subject: A najważniejsze
Przecież jest jeszcze wiele fajych par:
Beren i Lutrien(oczywiste nie wiem dlaczego nikt ich nie wymienił)
Feanor i Morgoth(oni się kochali)
Ulmo i Morgoth
Eru i Mane i
Elbereth Gilthoniel i Ungoliata
Drzewa Valinioru i Ungoliata
  Topic: Wielka niewiadoma
aragorn3187

Replies: 23
Views: 1288

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Jan 31, 2005 10:51 am   Subject: Nie mógł
Nie wykuł bo nie miał by mu kto wykuc(chyba ze golum:P) oraz MOżE BYĆ TYLKO JEDEN PIERŚCIE?‘!!!
  Topic: Ulubiona Scena i Ujecie w FotR
aragorn3187

Replies: 63
Views: 3593

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Jan 31, 2005 10:43 am   Subject: Moja
Moje ulubione sceny to:
1.Gdy Aragorn i reszta planuje napad na czrną brame
2.Przmowa przed Czarną Bramą
3.Szara Przystan
4 Argorn w Bree
5.Prolog w rozszeżonej wersji(o hobbitach)
6.ENTOWIE
  Topic: Pomoc od valarów?
aragorn3187

Replies: 12
Views: 999

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Jan 31, 2005 10:33 am   Subject: A w życiu
A w rzyciu enty nie są MAjarami!!!!!Przecierz Enty narodziły sie z zemi urosły jak dzewa!!Ciekawe kto przeczytał i gdzie ze Entowie to Majarzy!!
  Topic: Wycieczki po Śródziemiu
aragorn3187

Replies: 13
Views: 912

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Jan 31, 2005 10:31 am   Subject: ILe
Ile taka wycieczka kosztuje??
  Topic: Problem z tytułami!!
aragorn3187

Replies: 5
Views: 742

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Jan 31, 2005 8:10 am   Subject: Problem z tytułami!!
Chcę sobie kupić jakies książki Tolkiena ,a le nie wiem jakie??Acha i nie weim czy tytuł1 ksązki t o Zaginione opiweści czy Niedokończone opiweści czy ktoś mi to wytłumacxzy??
  Topic: Najbardziej lubiana postać z drużyny pierścienia
aragorn3187

Replies: 124
Views: 8798

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Tue Oct 26, 2004 7:49 am   Subject: Najbardziej lubiana postać z drużyny pierścienia
A wiec kto jest najlepszy??
  Topic: "Czy ktos wie gdzie to znajde?"
aragorn3187

Replies: 29
Views: 3193

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Tue Oct 26, 2004 7:45 am   Subject: ja wiem
Wejdż na stronkę www.mp3serach.ru i zarejestruj sie jest darmowa w wyszukiwarce wiprz lord of the rings i masz są wszyskie 3 soundtracki.Ale w słabej jakości 24kbs A standardowa mp3 jest 128kbs . Acha a jak chcesz sciągnąc na normalnej jakości musisz zapłacic.Aby ściągnąc te ze słabą jakościa musisz otworzy łącze ("przycisk głośnika w nowym oknie") i jak piosenka się załaduje na Windows Plajerze naciskasz zapizs jako i tyle masz muze!!!

Jump to: