Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 321 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Mam problem!!!! rotk gra
Wotz

Replies: 5
Views: 942

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Sat Feb 05, 2005 11:02 am   Subject: Mi tez nie
Mie się też tak nie stało mimo że mam (pirata)
  Topic: Powrót i Słowa Gimlego
Wotz

Replies: 3
Views: 679

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Fri Feb 04, 2005 3:57 pm   Subject: O co chodzi???
No właśnie bo jaki to ma wogule związek. I na co chcesz otrzymac odpowiedz??
  Topic: Problem z tytułami!!
Wotz

Replies: 5
Views: 760

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Fri Feb 04, 2005 3:54 pm   Subject: Na początek
Radził bym ci na początek kupić hobbita i bestiariusz Tolkienowski;P
  Topic: Na czym gracie
Wotz

Replies: 7
Views: 865

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Feb 04, 2005 2:59 pm   Subject: A jednak CELERON
Może wszystkich zdziwie ale prosek to:
celeron 2 giga
Karta Graficzna: GF 3 titanium
Ram: 768
I to chyba na tylle;P
  Topic: Stare, ale jare
Wotz

Replies: 11
Views: 1032

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Feb 04, 2005 2:51 pm   Subject: Ściągnąc stere gry
Jest taka stronka:
http://staregry.pl
lub wpisujesz www.staregry.pl
Logujesz sie ściągasz z platformy mirror 1 i jest gut. Polecam super stronka;)
  Topic: Najśmieszniejsza postać z władcy pierścieni?????!!!
Wotz

Replies: 36
Views: 3360

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Fri Feb 04, 2005 2:15 pm   Subject: pipin
Pipin nie był śmieszną osobą. Po prostu był wesoły i dlatego go tak odbierasz;)
  Topic: METAL
Wotz

Replies: 121
Views: 6553

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Fri Feb 04, 2005 2:01 pm   Subject: Jestem metalem
No więc powiem tylko tyle. metal to jest życia smak. Wszyscy chyba wiedzą ze nie każdy metal to satanista. W większości to ludzie inteligentni i mili.
  Topic: o grze
Wotz

Replies: 8
Views: 1085

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Feb 04, 2005 11:58 am   Subject: Na Pc Najlepszy PK
Najlepszy na PC był Powrót Króla. Najbardziej lubiłem grać Faramirem, Aragornem, Legolasem i Gandalfem. A z hobbitów chyba Pipinem. Gra jest super:P
  Topic: Pozwólcie, że zapytam...
Wotz

Replies: 55
Views: 3441

PostForum: Poufne ;)   Posted: Fri Feb 04, 2005 10:59 am   Subject: Dalaczego pisze??
Pisze bo lubie fantasy.
Bo moge wyjaśnić swoje problemy lub pomuc innym.
I pochwalić się czymś.
I zobaczyć opinie innych
  Topic: Stare, ale jare
Wotz

Replies: 11
Views: 1032

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Feb 04, 2005 10:30 am   Subject: Satre są super
Ja uwielbiałem grać w Kenna 6, Kenna 7, czasami jeszcze w agenta, i sim farm. Uważam że niektóre stare gry są dużo lepsze od wychodzących nowych bubli;P
  Topic: Gothic, Gothic 2, Gothic 2 NK
Wotz

Replies: 13
Views: 2606

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Feb 04, 2005 10:14 am   Subject: Gothic, Gothic 2, Gothic 2 NK
Świat Myrtany jest wspaniały. A kto raz zacznie grać w tę grę juz z niej nie zrezygnuje. Świat jest wspaniały. Zero nieliniowości. A fabuła jest tak wciągająca że czasami bałem się grać w roku szkolnym zeby obudzić się rano. Jakie wybieracie gildie??? Jaki waszym zdaniem Gothic był najlepsz?? A czy NK spełniło wasze oczekiwania. Służę też w miarę możliwości radą. Zachęcam do wpisywania się:P
  Topic: Inne fora
Wotz

Replies: 53
Views: 4906

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Feb 04, 2005 10:11 am   Subject: Fora
Udzielam sie na ich wielu. A muj nick to zawsze Wotz:
www.zergfuu.tk + forum ZAPRASZAM SERDECZNIE TO O STARCRAFCIE
http//:turew.info
  Topic: STARCRAFT
Wotz

Replies: 17
Views: 1570

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Feb 04, 2005 10:08 am   Subject: Starcrfat jest super
Giera jest super. Najfajniej gra się zergami. A brodwar to pestka. Gra w sieci z lepszymi od siebie to dopiero wyzwanie. Wszystkich miłośników Starcrafta zapraszam na forum o tej wspaniałej grze. www.zergfuu.tk + forrrum. Logujcie się potrzeba nam nowych i aktywnych userów.
  Topic: Warcraft III
Wotz

Replies: 35
Views: 1514

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Feb 04, 2005 10:03 am   Subject: Warcraft III
Ulubiona rasa chyba orkowie i elfowie!!!
Elfy-ta laska na tygrysie
Orkowie-Tchrall
A dalej nie mam ulubionych. Gieraka jest świetna;P
  Topic: Trudny Silmarillion?
Wotz

Replies: 61
Views: 3255

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Feb 03, 2005 6:20 pm   Subject: Trudne
Mi sprawił staraszne problemy. Też nie wiedziałem kto jest kim po co i dlaczego. jednak uwarzam że warto było przeczytać;P

Page 18 of 18
Jump to: