Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 164 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Konsekwencje
Tar - Meneldur

Replies: 13
Views: 807

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Mon Mar 07, 2005 10:56 pm   Subject: Konsekwencje
nie śmieje się z twojego blędu ale z tego że napisałeś "nie pamiętam jak to sie pisze" heheeheh :] . Pewnie że każdy może się pomylić :p, uczymy się na błędach :]
  Topic: Konsekwencje
Tar - Meneldur

Views: 807

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Mon Mar 07, 2005 10:11 pm   Subject: Konsekwencje
"nie pamietalem jak to sie pisze" - buahahaah :) ojej a jak się pisze: jedź czy jeć ?
  Topic: quiz tolkienowy - II podejscie
Tar - Meneldur

Replies: 16
Views: 1487

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Mar 07, 2005 10:06 pm   Subject: quiz tolkienowy - II podejscie
"Tar - Meneldur: oczywiscie, ze nie jak mozna nie wiedziec, co to jest encyklopedia Ardy i gdzie jej szukac na necie? przeciez to podstawowy link dla kazdego milosnika LOTR" - no najwidoczniej jakos można :) ;]
  Topic: Nasze mądre przysłowia
Tar - Meneldur

Replies: 30
Views: 1906

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Mon Mar 07, 2005 9:46 pm   Subject: Nasze mądre przysłowia
"Stawiamy nowe mury zamiast te stare burzyć"
  Topic: Avatary
Tar - Meneldur

Replies: 309
Views: 17002

PostForum: Poufne ;)   Posted: Sat Mar 05, 2005 12:30 am   Subject: Avatary
To i ja sobie walne avatara :) http://www.members.lycos....cher/haczer.jpg
ten gość to ja :]
  Topic: Nasze mądre przysłowia
Tar - Meneldur

Replies: 30
Views: 1906

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Sat Mar 05, 2005 12:16 am   Subject: Nasze mądre przysłowia
"Noc często odmienia myśli, a ranek przynosi radę"
  Topic: quiz tolkienowy - II podejscie
Tar - Meneldur

Replies: 16
Views: 1487

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Sat Mar 05, 2005 12:05 am   Subject: quiz tolkienowy - II podejscie
"albo w encyklopedii ardy" - mówisz o tej którą stworzył Tarcil i Lik ?
  Topic: polscy muzycy/zespoly na swiecie
Tar - Meneldur

Replies: 26
Views: 1439

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Mar 03, 2005 11:04 pm   Subject: polscy muzycy/zespoly na swiecie
Z tego co pamiętam to donGuralesko, Peja, Hemp gru :] , znalazłoby się jeszcze pare zespołów :p
  Topic: Idol
Tar - Meneldur

Views: 1249

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Mar 03, 2005 11:02 pm   Subject: Idol
nie. nie oglądam :] nie mam czasu na tego typu programy ^^ Idol - nie ma tam idoli :] ........
  Topic: Ksywka
Tar - Meneldur

Replies: 9
Views: 1537

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Fri Feb 18, 2005 12:32 pm   Subject: Ksywka
weź sobie taki nick który podoba sie tobie a nie innym
  Topic: kto najsilniejszy poza sauronem????
Tar - Meneldur

Replies: 51
Views: 2813

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 16, 2005 10:39 pm   Subject: kto najsilniejszy poza sauronem????
A jednak Olorin był równy potędze Saurona, tak mniej więcej pisze w Niedokończonych opowieściach
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Tar - Meneldur

Replies: 147
Views: 10280

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Tue Feb 15, 2005 9:11 pm   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
aha no własnie :) , witam wszystkich :p, sam jestem tu nowy :p. Tolkien łączy ludzi 8)
  Topic: Wokale
Tar - Meneldur

Replies: 80
Views: 4084

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Mon Feb 14, 2005 9:09 pm   Subject: Wokale
Co do głosu to:
Sokół, Pezet, Gural, Jedker, PONO
znalazłoby się ich jeszcze kilku ale napisałem tych którzy teraz przyszli mi do głowy :p, kolejność oczywiście przypadkowa :] .
  Topic: World Of Warcraft!!
Tar - Meneldur

Replies: 4
Views: 1387

PostForum: RPG/RPG-Online   Posted: Mon Feb 14, 2005 8:52 pm   Subject: World Of Warcraft!!
ej a mógłbys dać stronke z jakimiś screenami z tej gry ?
  Topic: TECHNO
Tar - Meneldur

Replies: 9
Views: 1341

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Mon Feb 14, 2005 8:44 pm   Subject: TECHNO
vert napisałem bez przekazu bo porównałem ją z rapem, ale może powiedz nam tutaj jaki przekaz dla ciebie ma ta muzyka, bo ja niestety/stety niewidze żadego :/ , podaj swój sensowny a pewnie zmienie zdanie ......... ale nie powiedziałem że nie ma sensu,
Co do samej dj'ejki to ile kasy bierzesz za impreze ? bo u mnie kumpel 80 zł za sobote :) .
Tar - Meneldur

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 14, 2005 8:33 pm   Subject: kto najsilniejszy poza sauronem????
Wotz po pierwsze Sauron sam stworzył ten pierścień i przelał w niego całą swoją złość i moc.
"- Ależ ja mam bardzo niewiele tych rzeczy! To ty jesteś mądry i potężny. Czy nie zechciałbyś wziąć Pierścienia?
- Nie! - zawołał Gandalf zrywając się na równe nogi. - Gdybym do własnych sił dołączył jego moc, rozporządzałbym zbyt wielką, straszliwą potęgą, a Pierścień zyskałby nade mną władzę tym większą, tym bardziej zabójczą. - Oczy Gandalfa rozbłysły, cała twarz spłoniła się, jakby od wewnętrznego ognia. - Nie kuś mnie! Bo nie chcę się stać podobny do Władcy Ciemności. A przecież Pierścień trafia do mojego serca poprzez litość, litość dla słabości; pożądam siły po to, by czynić dobrze. Nie kuś mnie! Nie śmiem go wziąć, choćby tylko na przechowanie, nie do użytku. Nie znalazłbym siły, by oprzeć się i nie zatrzymać go. Tak bardzo będzie mi potrzebny! Grożą mi wielkie niebezpieczeństwa."

Być moze źle zrozumiałem ten fragment ale wydaje mi sie że Gandalf nie ulegl by mocy Sauronowi lecz stałbym sie nim, zostałby nowym wladcą Ciemności, Saurona by zepchnąl z tronu i samby na nim zasiadł. Po prostu przejął by jego moc i wraz z swoją zyskał potęge.
Mati co do Balroga to zauważ że napisałem Gandalf Biały :] . Z resztą Gandlalf Szary poradzil sobie z Balrogiem :] .
Tar - Meneldur

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 14, 2005 5:23 pm   Subject: kto najsilniejszy poza sauronem????
Szczerze mówiąc nie wiem czemu ale wydaje mi sie że Gandalf Biały był silniejszy od Saurona
  Topic: najfajniejsze miejsce z śródziemia tolkiena?
Tar - Meneldur

Replies: 61
Views: 2743

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 14, 2005 5:21 pm   Subject: najfajniejsze miejsce z śródziemia tolkiena?
ojj mała pomyłka heh, chodziło o miejsca w Śródziemiu ajj czyli nie Numenor :P

No to najfajnieszym miejscem jest oczywiście Gondor i Moria

Page 7 of 10
Jump to: