| Author |
Message |
Topic: Niekonczaca sie opowiesc |
SztukaSpadania
Replies: 78
Views: 3696
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Mon Dec 04, 2006 7:21 pm Subject: Niekonczaca sie opowiesc |
a za nim popędził na swoim śnieżno-rdzawym mechanicznym rumaku typu "komar" Włóczykij... ciągnąc worek pełen zgniłych szyszek... miał plan... on zawsze ma plan po drodze zabił kilku Afararauafsazgufffff z planety Dshklshjoit po czym zmolestował niepełnoletnią Garregoihjdkskinkę i miał ochotę popełnić samobójstwo.... jak można się tak wlec jak Złowieszczy Mati... nie mógł jednak przestać za nim podążać... miał plan... |
Topic: Skojarzenia |
SztukaSpadania
Replies: 3007
Views: 35746
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Mon Dec 04, 2006 7:18 pm Subject: Skojarzenia |
Max ??? Pedał (nie chodzi tu o twego psa tylko jednego takiego ) |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Mon Dec 04, 2006 6:44 pm Subject: Niekonczaca sie opowiesc |
| A Włóczykij wiedział że na ziemi pierwsze były organizmy jednoklomórkowe...ale nie miał ochoty się wtrącać... postanowił poszukać demonicznego Matiego którego zastał w piwnicy meliny Bernarda... w której katował wiewórki karząc oglądać im: Lippy & Messi... |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Mon Dec 04, 2006 6:42 pm Subject: Skojarzenia |
pies (taki specjalny) |
Topic: "Opowieści z Narnii" dla chrześcijan |
SztukaSpadania
Replies: 6
Views: 1335
|
Forum: Opowiesci z Narnii Posted: Mon Dec 04, 2006 2:05 pm Subject: "Opowieści z Narnii" dla chrześcijan |
zwłaszcza nowa "narnia" w ostatnim tomie... tu nie można nawet powiedzieć że to aluzja to nieba... to jest chrześcijańskie niebo |
Topic: Ulubiona seria |
SztukaSpadania
Replies: 30
Views: 1954
|
Forum: Saga Harry Potter Posted: Mon Dec 04, 2006 2:04 pm Subject: Ulubiona seria |
ja powiem tylko że czytałem 4 tomy... 3 trzyma poziom... reszta to dla mnie jest na poziomie tanich romansideł napisana tylko dla pieniędzy... |
Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
SztukaSpadania
Replies: 147
Views: 10280
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Mon Dec 04, 2006 1:54 pm Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
a ja się jeszcze z wami nie witałem... czas najwyższy Mam na imię Przemysław. Mieszkam niedaleko Białegostok. Kocham wszelkie Rockowe obuwie: trampki, glany, martensy... tak sam jak kocham RockAndRolla... witam wszystkich z którymi się nie witałem |
Topic: Co u was wybrzmiewa z głośników? |
SztukaSpadania
Replies: 961
Views: 16902
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Mon Dec 04, 2006 1:51 pm Subject: Co u was wybrzmiewa z głośników? |
| The Kynsler - Nightwish |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Mon Dec 04, 2006 1:42 pm Subject: Niekonczaca sie opowiesc |
tymczasem pojawił się agent imperatorskiej mości (czyli z tajnych służb sczęśliwie nam braci panujacych) który zwać się nakazywał... Włóczykij. Był to człowiek będący posiadaczem największej kolekcji minaturek wszelkich rodzajów motorowerów... których większymi replikami szosował podczas służby... wracając do momentu pojeawienia się Włóczykija... pojawił się on w dziwnych okolicznościach:na ziemie padały krople CocaColi a on sam trzymał swój parasol odwrtoną stroną aby zdobyć odrobinkę tego cudownego napoju... jego niemyty od szesciu lat komar zaczynał odczuwać ulgę gdy żrące właściowości tego napoju atom po atomie zrywały zaschnięty brud... miał misje.... gdzie do diabła są te (...) wiewórki... |
Topic: Subkultury |
SztukaSpadania
Replies: 56
Views: 3346
|
Forum: Publicystyka Posted: Mon Dec 04, 2006 1:18 pm Subject: Subkultury |
Pisałem już jak się ubieram teraz napisze do jakiej subkultury (jeżeli wogóle taka istnieje ) należę:
A więc zacznę od tego że jestem wierzącym ale nie-katolikem (nie zgadzam się ze wszystkim... o nie, nie, nie swój rozum mam ;D). Jestem antyfaszystą, antykomniusta, antyanarchistą... jestem takim libertynem |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Mon Dec 04, 2006 1:03 pm Subject: Skojarzenia |
odmrożenia ( co każdą zimę pęka mi skóra na dłoniach... tak pamiątka po dawnym odmrożeniu ) |
Topic: to coz tym zlotem/konwentem? |
SztukaSpadania
Replies: 70
Views: 4013
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Mon Dec 04, 2006 1:02 pm Subject: to coz tym zlotem/konwentem? |
oj ja raczej z wami się nie spotkam... chyba że sprzedam komórkę, ucieknę z domu (robiąc przykrość dla starszych) po czym kierując się na białostocki dworzec PKP (odniowiony.... bardzo ładnusi) na którym bym wsiadł w odpowiedni pociąg zmierzający do Krakowa |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Sun Dec 03, 2006 7:55 pm Subject: Skojarzenia |
| miłość |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Sun Dec 03, 2006 5:53 pm Subject: Skojarzenia |
| wiara |
Topic: Najpierw książka potem film?! |
SztukaSpadania
Replies: 26
Views: 1497
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Sun Dec 03, 2006 11:49 am Subject: Najpierw książka potem film?! |
Pomimo że ksiażkę pierwszy raz (a przeczytałem 5 razy) przeczytałem rok przed premierą... to legolas zawsze kojarzy mi się z bloomem... inne postaci są wytworem mojej wyobraźni... tylko ten przeklęty bloom |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Sun Dec 03, 2006 11:46 am Subject: Skojarzenia |
legendy birmańskie |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Sun Dec 03, 2006 12:12 am Subject: Skojarzenia |
| brzdęki |
Topic: Subkultury |
SztukaSpadania
Replies: 56
Views: 3346
|
Forum: Publicystyka Posted: Sat Dec 02, 2006 1:00 pm Subject: Subkultury |
raczej chodził mi o Lucę... i ogólnie o rodzinę Ojca Chrzestnego a w jakich fajnych brykach śmigali... może byś sobię jakąś taką bryczkę kupił co ?? |
| |