Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 794 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Niekonczaca sie opowiesc
SztukaSpadania

Replies: 78
Views: 3696

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Dec 04, 2006 7:21 pm   Subject: Niekonczaca sie opowiesc
a za nim popędził na swoim śnieżno-rdzawym mechanicznym rumaku typu "komar" Włóczykij... ciągnąc worek pełen zgniłych szyszek... miał plan... on zawsze ma plan :balrog: po drodze zabił kilku Afararauafsazgufffff z planety Dshklshjoit po czym zmolestował niepełnoletnią Garregoihjdkskinkę i miał ochotę popełnić samobójstwo.... jak można się tak wlec jak Złowieszczy Mati... nie mógł jednak przestać za nim podążać... miał plan...
  Topic: Skojarzenia
SztukaSpadania

Replies: 3007
Views: 35746

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Dec 04, 2006 7:18 pm   Subject: Skojarzenia
Max ??? Pedał :D (nie chodzi tu o twego psa tylko jednego takiego ;) )
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Dec 04, 2006 6:44 pm   Subject: Niekonczaca sie opowiesc
A Włóczykij wiedział że na ziemi pierwsze były organizmy jednoklomórkowe...ale nie miał ochoty się wtrącać... postanowił poszukać demonicznego Matiego którego zastał w piwnicy meliny Bernarda... w której katował wiewórki karząc oglądać im: Lippy & Messi...
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Dec 04, 2006 6:42 pm   Subject: Skojarzenia
pies (taki specjalny) ;)
  Topic: "Opowieści z Narnii" dla chrześcijan
SztukaSpadania

Replies: 6
Views: 1335

PostForum: Opowiesci z Narnii   Posted: Mon Dec 04, 2006 2:05 pm   Subject: "Opowieści z Narnii" dla chrześcijan
zwłaszcza nowa "narnia" w ostatnim tomie... tu nie można nawet powiedzieć że to aluzja to nieba... to jest chrześcijańskie niebo :D
  Topic: Ulubiona seria
SztukaSpadania

Replies: 30
Views: 1954

PostForum: Saga Harry Potter   Posted: Mon Dec 04, 2006 2:04 pm   Subject: Ulubiona seria
ja powiem tylko że czytałem 4 tomy... 3 trzyma poziom... reszta to dla mnie jest na poziomie tanich romansideł napisana tylko dla pieniędzy... :(
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
SztukaSpadania

Replies: 147
Views: 10280

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Mon Dec 04, 2006 1:54 pm   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
a ja się jeszcze z wami nie witałem... czas najwyższy :D Mam na imię Przemysław. Mieszkam niedaleko Białegostok. Kocham wszelkie Rockowe obuwie: trampki, glany, martensy... tak sam jak kocham RockAndRolla... witam wszystkich z którymi się nie witałem ;)
  Topic: Co u was wybrzmiewa z głośników?
SztukaSpadania

Replies: 961
Views: 16902

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Mon Dec 04, 2006 1:51 pm   Subject: Co u was wybrzmiewa z głośników?
The Kynsler - Nightwish
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Dec 04, 2006 1:42 pm   Subject: Niekonczaca sie opowiesc
tymczasem pojawił się agent imperatorskiej mości (czyli z tajnych służb sczęśliwie nam braci panujacych) który zwać się nakazywał... Włóczykij. Był to człowiek będący posiadaczem największej kolekcji minaturek wszelkich rodzajów motorowerów... których większymi replikami szosował podczas służby... wracając do momentu pojeawienia się Włóczykija... pojawił się on w dziwnych okolicznościach:na ziemie padały krople CocaColi a on sam trzymał swój parasol odwrtoną stroną aby zdobyć odrobinkę tego cudownego napoju... jego niemyty od szesciu lat komar zaczynał odczuwać ulgę gdy żrące właściowości tego napoju atom po atomie zrywały zaschnięty brud... miał misje.... gdzie do diabła są te (...) wiewórki... :balrog:
  Topic: Subkultury
SztukaSpadania

Replies: 56
Views: 3346

PostForum: Publicystyka   Posted: Mon Dec 04, 2006 1:18 pm   Subject: Subkultury
Pisałem już jak się ubieram teraz napisze do jakiej subkultury (jeżeli wogóle taka istnieje ;) ) należę:

A więc zacznę od tego że jestem wierzącym ale nie-katolikem (nie zgadzam się ze wszystkim... o nie, nie, nie swój rozum mam ;D). Jestem antyfaszystą, antykomniusta, antyanarchistą... jestem takim libertynem ;)
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Dec 04, 2006 1:03 pm   Subject: Skojarzenia
odmrożenia ( co każdą zimę pęka mi skóra na dłoniach... tak pamiątka po dawnym odmrożeniu :( )
  Topic: to coz tym zlotem/konwentem?
SztukaSpadania

Replies: 70
Views: 4013

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Mon Dec 04, 2006 1:02 pm   Subject: to coz tym zlotem/konwentem?
oj ja raczej z wami się nie spotkam... chyba że sprzedam komórkę, ucieknę z domu (robiąc przykrość dla starszych) po czym kierując się na białostocki dworzec PKP (odniowiony.... bardzo ładnusi) na którym bym wsiadł w odpowiedni pociąg zmierzający do Krakowa :D
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Sun Dec 03, 2006 7:55 pm   Subject: Skojarzenia
miłość
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Sun Dec 03, 2006 5:53 pm   Subject: Skojarzenia
wiara
  Topic: Najpierw książka potem film?!
SztukaSpadania

Replies: 26
Views: 1497

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Sun Dec 03, 2006 11:49 am   Subject: Najpierw książka potem film?!
Pomimo że ksiażkę pierwszy raz (a przeczytałem 5 razy) przeczytałem rok przed premierą... to legolas zawsze kojarzy mi się z bloomem... inne postaci są wytworem mojej wyobraźni... tylko ten przeklęty bloom :D
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Sun Dec 03, 2006 11:46 am   Subject: Skojarzenia
legendy birmańskie :green:
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Sun Dec 03, 2006 12:12 am   Subject: Skojarzenia
brzdęki
  Topic: Subkultury
SztukaSpadania

Replies: 56
Views: 3346

PostForum: Publicystyka   Posted: Sat Dec 02, 2006 1:00 pm   Subject: Subkultury
raczej chodził mi o Lucę... i ogólnie o rodzinę Ojca Chrzestnego ;) a w jakich fajnych brykach śmigali... może byś sobię jakąś taką bryczkę kupił co ?? ;)

Page 42 of 45
Jump to: