Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 794 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: "Złota pieczęć" - przedstawienie postaci
SztukaSpadania

Replies: 56
Views: 4477

PostForum: RPG/RPG-Online   Posted: Thu Dec 14, 2006 12:47 pm   Subject: "Złota pieczęć" - przedstawienie postaci
no jakby ktoś chciał... to ja ten tego... też :P
  Topic: "Złota pieczęć" - przedstawienie postaci
SztukaSpadania

Views: 4477

PostForum: RPG/RPG-Online   Posted: Thu Dec 14, 2006 12:29 pm   Subject: "Złota pieczęć" - przedstawienie postaci
Kei a może by tak... reaktywować Złotą Pieczęć ew. stworzyć nowego eRPeGa ??
  Topic: Skojarzenia
SztukaSpadania

Replies: 3007
Views: 35746

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Thu Dec 14, 2006 12:26 pm   Subject: Skojarzenia
portfel... pusty :D
  Topic: Oczekiwania/wyobrażenia względem "Hobbita"
SztukaSpadania

Replies: 24
Views: 1078

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Dec 14, 2006 12:18 pm   Subject: Oczekiwania/wyobrażenia względem "Hobbita"
Dla mnie bitwa była najważniejsza gdy czytałem Hobbita pierwszy raz... miałem wtedy 7lat i rozpłakałem gdy umarł Thorin :) teraz to jest zabawne... ale wtedy wpadłem w załamkę i niechciało mi się nawet jeździć na moim rowerku przez jakiś czas :P
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Thu Dec 14, 2006 12:11 pm   Subject: Skojarzenia
kobiety :P
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Dec 13, 2006 4:17 pm   Subject: Skojarzenia
Troll
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Dec 13, 2006 9:57 am   Subject: Skojarzenia
pokemongraf (czyt. 7letni fan pokemnów zbierający karty Pokemon ;) )
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Tue Dec 12, 2006 4:20 pm   Subject: Skojarzenia
Hieronim Berbelek (głowna postać z "Innych Pieśni" Jacka Dukaja)
  Topic: Oczekiwania/wyobrażenia względem "Hobbita"
SztukaSpadania

Replies: 24
Views: 1078

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Tue Dec 12, 2006 4:18 pm   Subject: Oczekiwania/wyobrażenia względem "Hobbita"
Chciałbym żeby PJ odszedł troszeczkę od swojej straszliwej koncepcji Śródziemia jak we Władcy.... żeby było bardziej bajkowo ( Mroczna Puszcza ma być jak z bajek Kinga ;) ), najlepiej żeby zrobili z Hobbita anime, coś na podobieństwo LOTRAnime... tylko żeby Sam nie miał znowu mordy jak po zderzeniu z TIRem kierowanym przez Matiego :D Do Hobbita najbardziej pasuje bajka... bo to chyba jest bajka, co?? ;)
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Dec 11, 2006 8:19 pm   Subject: Skojarzenia
Hiacenty... pierwsze co przyszło na myśl <lol2>
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Sun Dec 10, 2006 2:11 pm   Subject: Skojarzenia
emigrant
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Fri Dec 08, 2006 11:00 pm   Subject: Skojarzenia
hip hip hura :D
  Topic: Subkultury
SztukaSpadania

Views: 3346

PostForum: Publicystyka   Posted: Fri Dec 08, 2006 6:37 pm   Subject: Subkultury
że brud itd. ?? może mnie oświecić na temat twoich włosów... (mam nadziej że pod beretem ;) )
  Topic: Cykl Heroes
SztukaSpadania

Replies: 9
Views: 1169

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Thu Dec 07, 2006 3:31 pm   Subject: Cykl Heroes
W moim życiu naprawdę dobrymi grami (do których mogę ciągle wracać) są: Europa Universalis, EU2, Gothic 2, Amerzone i Fallout 2...
  Topic: Wasze ulubione zespoły
SztukaSpadania

Replies: 149
Views: 9798

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Wed Dec 06, 2006 3:41 pm   Subject: Wasze ulubione zespoły
Opeth uwielbiam: Blackwater Park... cudo :) Bjork i Enya troszkę podobnę ale różne... wolę Enyę... Blind Guardiani mają LOTROwskie kawałki dlatego i ch lubisz?? Immortal - Inside the City of Glass dzieło sztuki ;) Led Zeppelin... masterzy gitary... :D

Te zespoły nas łaczą ;)
  Topic: Subkultury
SztukaSpadania

Views: 3346

PostForum: Publicystyka   Posted: Wed Dec 06, 2006 3:36 pm   Subject: Subkultury
Bo przestałem być anarchistą... pomyślałem że szkoda niszczyć państwo o tak cudownej-patriotycznej przeszłości ;)
  Topic: Niekonczaca sie opowiesc
SztukaSpadania

Replies: 78
Views: 3696

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Tue Dec 05, 2006 4:35 pm   Subject: Niekonczaca sie opowiesc
Tymczasem Włóczykij polował na dzikie koczkodany w pobliskim bagnie... zastanawiał się nad tajmnicą wielkiego wybuchu w Morgsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... był niemal pewien że maczał w tym palce Doktor Yes, Yes, Yes (skrót: Dr. Yes x 3)...
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Tue Dec 05, 2006 4:32 pm   Subject: Skojarzenia
BMX

Page 41 of 45
Jump to: