Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 794 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Skojarzenia
SztukaSpadania

Replies: 3007
Views: 35746

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Tue Dec 19, 2006 4:48 pm   Subject: Skojarzenia
JA !!!! pomocy ratunku !!! (clearasil pomoże ;) )
  Topic: W co gracie
SztukaSpadania

Replies: 65
Views: 5005

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Tue Dec 19, 2006 4:42 pm   Subject: W co gracie
Ja już od ok. 6 lat gram w EU i EU2... niegdy mi się nie nudzi ;) Już od 1 podstawówki kaciłem w w jedynke... póxniej przejście na dwójke w międzyczasie Fallout (1 i 2), Arcanum, demo W kręgu Peruna (polecam... free w necie), PES (6 i 5), Planscape Tornment, Quake III i to chyba wszystko ;)
  Topic: Co by było gdyby? - II zabawa
SztukaSpadania

Replies: 90
Views: 4669

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Tue Dec 19, 2006 4:37 pm   Subject: Co by było gdyby? - II zabawa
Byłbym darał się wniebogłosy ze szczęścia ;) Kocham bezśnieg...

Co bybyło gdyby nie było konferencji w Jałcie ? (tutaj prosze o poważne odp.)
  Topic: Czy nie sądzicie, że już czaas na parodie Władcy Pierścieni?
SztukaSpadania

Replies: 12
Views: 1027

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Dec 18, 2006 4:00 pm   Subject: Czy nie sądzicie, że już czaas na parodie Władcy Pierścieni?
Śrubziemie mam gdzies w sotsie moich książek... Miś Przytulak (podobnie jak w Starskym ;) Snoop Dog Rllz ) i chęć panowania nad światem... tylko że z WP tam jest 2% tyle co nazwa i czarodziej ;)
  Topic: Czy nie sądzicie, że już czaas na parodie Władcy Pierścieni?
SztukaSpadania

Replies: 12
Views: 1027

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Sun Dec 17, 2006 4:45 pm   Subject: Czy nie sądzicie, że już czaas na parodie Władcy Pierścieni?
nikt się nie odważy porównywać do Mistrza :mrgreen:
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Fri Dec 15, 2006 10:03 am   Subject: Skojarzenia
Frankenstian... rewelacyjna rola :D
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Thu Dec 14, 2006 8:17 pm   Subject: Skojarzenia
psychodelia

(naprawdę ?? :D )
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Thu Dec 14, 2006 6:44 pm   Subject: Skojarzenia
ZIOłO ;P Dzikie najlepsze... podobno ;)
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Thu Dec 14, 2006 6:16 pm   Subject: Skojarzenia
Zielarze :P
  Topic: Nasze wielkie pasje...
SztukaSpadania

Replies: 94
Views: 4163

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Dec 14, 2006 3:14 pm   Subject: Nasze wielkie pasje...
moje pasje: gra na perkusji, śpiew i gra w siatkówkę
Gra na perkusji wychodzi mi świetnie, śpiew już nieco gorzej, siatkówka fatalnie ale i tak ją lubie :P
  Topic: TECHNO
SztukaSpadania

Replies: 9
Views: 1341

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Dec 14, 2006 3:06 pm   Subject: TECHNO
Tehno raczej nie (chociaż czasem ;) )... Hałs i muzyka klubawo owszem... Daft Punk, Cassius czy milk and sugar... cudowne :D ulubione piosenki z szeroko pojętej muzyki klubowej:
milk and sugar - jezzabel, sweet coffe - new day, body rockers - i like the way, jetsetta - fuck me famous, armand van halen - into your eyes, bon garcon - freek u, bob sinclar - love generation, i ta jego nowa :D , Junior Jack - stupidisco , daft punk - on more time CUDOOOOOOOOOOOOOOOOO POLECAM :D
  Topic: Oi, Ska, ogólnie Punk
SztukaSpadania

Replies: 15
Views: 1980

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Dec 14, 2006 3:00 pm   Subject: Oi, Ska, ogólnie Punk
Z punku słucham teraz jedynie okazjonalnie Farben Lehre (de facto nie jest to prawdziwy punk ;) )... Kiedyś byłem zafascynowany tą podkulturą, byłem sympatykiem anarchizmu (tylko przez chwilę ;) ) co wynikało z mojej niechęci do nazizmu niż z pochwały tego system... dla ścisłości teraz jestem liberałem...
  Topic: Pogadanka o zespołach - Metal
SztukaSpadania

Replies: 59
Views: 3581

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Dec 14, 2006 2:58 pm   Subject: Pogadanka o zespołach - Metal
Z metalu słuucham (najpierw tego ostrego): Opeth, Immortal, Katatonia, Iron Meiden i to chyba wszystko
Z miejskiego metalu, hardo rocka i soft metalu: Mettalica, P.O.D., SOAD, Guano Apes, Led Zaeppelin, Deep Purple, Moonlight... to chyba wszystko...

Metal ma siłę i nigdy nie zginie... zwłaszcza że niedługo zakładam kapelkę metalowo-rockową (gram na perkusji)...
  Topic: Blues, jazz, znaczy muzyka bardziej ambitna, ale nie poważna
SztukaSpadania

Replies: 7
Views: 1103

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Dec 14, 2006 2:53 pm   Subject: Blues, jazz, znaczy muzyka bardziej ambitna, ale nie poważna
The Best Smooth Jazz ...Ever - Various Artists najlepsiejsza jazzowa skaładanka jaką widział świata ;) cudowne... a po za tym Diana Krall, Norah Jones...
  Topic: Składanka "Na doła"
SztukaSpadania

Replies: 18
Views: 2394

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Dec 14, 2006 2:48 pm   Subject: Składanka "Na doła"
Na doła ?? Akuraci wszystkie płyty :D Mają moc radosnego grania :D :D:D
  Topic: Najgorsza muza-czyli czego nie lubimy słuchać
SztukaSpadania

Replies: 220
Views: 7887

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Thu Dec 14, 2006 2:46 pm   Subject: Najgorsza muza-czyli czego nie lubimy słuchać
złości mnie (a może raczej bawi) poziom tekstów polskiego popu... są poniżej najniższej poprzeczki... Nie lubię piosenek:
Disco Polo (oprócz "zabierz mnie do swego domu" to... jest genialne),
Hip hopolo (czyt. dla mnie masz stajla.. i tak dalej... jak fajnie to O.S.T.R. skomntewał w Jezzurekcji bo "hip hop to nie szalala i ojejku" ),
Punkpolo (jeśli ktoś uważa że Farbeni są punkpolo to niech się pieprzą :( , chodzi mi o Blog 27, TH i wiele innych nie kinderpunkowych zespołów ale o takim samym poziomie artystycznym).

To wszystko na chwilę teraźniejszą :D
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Thu Dec 14, 2006 2:34 pm   Subject: Skojarzenia
narzecze amerakyńskich indian z doliny amazonki :P
SztukaSpadania

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Thu Dec 14, 2006 12:48 pm   Subject: Skojarzenia
imprezy ( opinia wywnioskowana z opowieści brata-studenta :D )

Page 40 of 45
Jump to: