| Author |
Message |
Topic: Skojarzenia |
SztukaSpadania
Replies: 3007
Views: 35746
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Tue Dec 19, 2006 4:48 pm Subject: Skojarzenia |
JA !!!! pomocy ratunku !!! (clearasil pomoże ) |
Topic: W co gracie |
SztukaSpadania
Replies: 65
Views: 5005
|
Forum: Gry i Komputer / Internet Posted: Tue Dec 19, 2006 4:42 pm Subject: W co gracie |
Ja już od ok. 6 lat gram w EU i EU2... niegdy mi się nie nudzi Już od 1 podstawówki kaciłem w w jedynke... póxniej przejście na dwójke w międzyczasie Fallout (1 i 2), Arcanum, demo W kręgu Peruna (polecam... free w necie), PES (6 i 5), Planscape Tornment, Quake III i to chyba wszystko |
Topic: Co by było gdyby? - II zabawa |
SztukaSpadania
Replies: 90
Views: 4669
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Tue Dec 19, 2006 4:37 pm Subject: Co by było gdyby? - II zabawa |
Byłbym darał się wniebogłosy ze szczęścia Kocham bezśnieg...
Co bybyło gdyby nie było konferencji w Jałcie ? (tutaj prosze o poważne odp.) |
Topic: Czy nie sądzicie, że już czaas na parodie Władcy Pierścieni? |
SztukaSpadania
Replies: 12
Views: 1027
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Mon Dec 18, 2006 4:00 pm Subject: Czy nie sądzicie, że już czaas na parodie Władcy Pierścieni? |
Śrubziemie mam gdzies w sotsie moich książek... Miś Przytulak (podobnie jak w Starskym Snoop Dog Rllz ) i chęć panowania nad światem... tylko że z WP tam jest 2% tyle co nazwa i czarodziej |
Topic: Czy nie sądzicie, że już czaas na parodie Władcy Pierścieni? |
SztukaSpadania
Replies: 12
Views: 1027
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Sun Dec 17, 2006 4:45 pm Subject: Czy nie sądzicie, że już czaas na parodie Władcy Pierścieni? |
| nikt się nie odważy porównywać do Mistrza :mrgreen: |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Fri Dec 15, 2006 10:03 am Subject: Skojarzenia |
Frankenstian... rewelacyjna rola |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Thu Dec 14, 2006 8:17 pm Subject: Skojarzenia |
psychodelia
(naprawdę ?? ) |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Thu Dec 14, 2006 6:44 pm Subject: Skojarzenia |
ZIOłO ;P Dzikie najlepsze... podobno |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Thu Dec 14, 2006 6:16 pm Subject: Skojarzenia |
Zielarze |
Topic: Nasze wielkie pasje... |
SztukaSpadania
Replies: 94
Views: 4163
|
Forum: Poufne ;) Posted: Thu Dec 14, 2006 3:14 pm Subject: Nasze wielkie pasje... |
moje pasje: gra na perkusji, śpiew i gra w siatkówkę
Gra na perkusji wychodzi mi świetnie, śpiew już nieco gorzej, siatkówka fatalnie ale i tak ją lubie |
Topic: TECHNO |
SztukaSpadania
Replies: 9
Views: 1341
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Dec 14, 2006 3:06 pm Subject: TECHNO |
Tehno raczej nie (chociaż czasem )... Hałs i muzyka klubawo owszem... Daft Punk, Cassius czy milk and sugar... cudowne ulubione piosenki z szeroko pojętej muzyki klubowej:
milk and sugar - jezzabel, sweet coffe - new day, body rockers - i like the way, jetsetta - fuck me famous, armand van halen - into your eyes, bon garcon - freek u, bob sinclar - love generation, i ta jego nowa , Junior Jack - stupidisco , daft punk - on more time CUDOOOOOOOOOOOOOOOOO POLECAM |
Topic: Oi, Ska, ogólnie Punk |
SztukaSpadania
Replies: 15
Views: 1980
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Dec 14, 2006 3:00 pm Subject: Oi, Ska, ogólnie Punk |
Z punku słucham teraz jedynie okazjonalnie Farben Lehre (de facto nie jest to prawdziwy punk )... Kiedyś byłem zafascynowany tą podkulturą, byłem sympatykiem anarchizmu (tylko przez chwilę ) co wynikało z mojej niechęci do nazizmu niż z pochwały tego system... dla ścisłości teraz jestem liberałem... |
Topic: Pogadanka o zespołach - Metal |
SztukaSpadania
Replies: 59
Views: 3581
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Dec 14, 2006 2:58 pm Subject: Pogadanka o zespołach - Metal |
Z metalu słuucham (najpierw tego ostrego): Opeth, Immortal, Katatonia, Iron Meiden i to chyba wszystko
Z miejskiego metalu, hardo rocka i soft metalu: Mettalica, P.O.D., SOAD, Guano Apes, Led Zaeppelin, Deep Purple, Moonlight... to chyba wszystko...
Metal ma siłę i nigdy nie zginie... zwłaszcza że niedługo zakładam kapelkę metalowo-rockową (gram na perkusji)... |
Topic: Blues, jazz, znaczy muzyka bardziej ambitna, ale nie poważna |
SztukaSpadania
Replies: 7
Views: 1103
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Dec 14, 2006 2:53 pm Subject: Blues, jazz, znaczy muzyka bardziej ambitna, ale nie poważna |
The Best Smooth Jazz ...Ever - Various Artists najlepsiejsza jazzowa skaładanka jaką widział świata cudowne... a po za tym Diana Krall, Norah Jones... |
Topic: Składanka "Na doła" |
SztukaSpadania
Replies: 18
Views: 2394
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Dec 14, 2006 2:48 pm Subject: Składanka "Na doła" |
Na doła ?? Akuraci wszystkie płyty Mają moc radosnego grania :D:D |
Topic: Najgorsza muza-czyli czego nie lubimy słuchać |
SztukaSpadania
Replies: 220
Views: 7887
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Dec 14, 2006 2:46 pm Subject: Najgorsza muza-czyli czego nie lubimy słuchać |
złości mnie (a może raczej bawi) poziom tekstów polskiego popu... są poniżej najniższej poprzeczki... Nie lubię piosenek:
Disco Polo (oprócz "zabierz mnie do swego domu" to... jest genialne),
Hip hopolo (czyt. dla mnie masz stajla.. i tak dalej... jak fajnie to O.S.T.R. skomntewał w Jezzurekcji bo "hip hop to nie szalala i ojejku" ),
Punkpolo (jeśli ktoś uważa że Farbeni są punkpolo to niech się pieprzą , chodzi mi o Blog 27, TH i wiele innych nie kinderpunkowych zespołów ale o takim samym poziomie artystycznym).
To wszystko na chwilę teraźniejszą |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Thu Dec 14, 2006 2:34 pm Subject: Skojarzenia |
narzecze amerakyńskich indian z doliny amazonki |
SztukaSpadania
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Thu Dec 14, 2006 12:48 pm Subject: Skojarzenia |
imprezy ( opinia wywnioskowana z opowieści brata-studenta ) |
| |