Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 692 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Taniec
Nimloth

Replies: 51
Views: 3187

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Fri Oct 07, 2005 5:48 pm   Subject: Taniec
Taniec to najgłupsza forma rozrywki!!! Mniej więcej tak głupia jak to: :bum:
Albo jak ten wyraz twarzy: :elf:
Chyba nie musze więcej dodawać.....
  Topic: Co u was wybrzmiewa z głośników?
Nimloth

Replies: 961
Views: 16902

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Fri Oct 07, 2005 5:35 pm   Subject: Co u was wybrzmiewa z głośników?
QUEEN- "Made in heaven" :P
a póżniej albo The Beatles albo Pink Floyd... zależy w jaki nastrój popadne ;)
  Topic: Komiksy
Nimloth

Replies: 27
Views: 1233

PostForum: Poufne ;)   Posted: Fri Oct 07, 2005 2:00 pm   Subject: Komiksy
Najlepszy komiks na świecie to Dilbert! Mistrzostwo świata!!! :tak: Ten specyficzny humor Scotta adamsa jest powalający! Niestety nie wszyscy rozumieją o co w tych żartach chodzi... :/ ech... te ciemniaki... :green:
  Topic: Skojarzenia
Nimloth

Replies: 3007
Views: 35746

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Fri Oct 07, 2005 1:13 pm   Subject: Skojarzenia
miłość bez wzajemności... :tak(:
  Topic: Friend
Nimloth

Replies: 76
Views: 2755

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Oct 05, 2005 7:15 pm   Subject: Friend
Ja nie mam szczęscia do przyjaciółek, lepiej się dogaduje z chłopakakmi... miałam kiedyś fajnego kumpla i byłoby dobrze,ale jemu się zachciało przejść z przyjażni do chodzenia od razu i to wszystko popsuło...
  Topic: Proszę o odpowiedź!!!
Nimloth

Replies: 6
Views: 1435

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Oct 05, 2005 7:06 pm   Subject: Proszę o odpowiedź!!!
a co, chcesz się obwieszać Arwenowymi błyskotkami??? Moim zdaniem kupisz jak już i tak badziewną plastikową podróbe... chyba że będziesz miała szczęście...
  Topic: Koniec końców
Nimloth

Replies: 30
Views: 2123

PostForum: Publicystyka   Posted: Sat Oct 01, 2005 4:24 pm   Subject: Koniec końców
[quote="Agatin-K"] po smierci idzie sie do czysca lub piekla lub nieba I mi to pasi.

Niestety, bardzo mi przykro, ale na to nie ma żADNYCH dowodów, tylko przekazy ustne i zapewnienia tych wszystkich księży, że ktoś kiedyś tak powiedział i tak MUSI być. Jeśli ktoś twierdzi inaczej jest heretykiem! Wg mnie człowiek wymyślił sobie coś takiego jak niebo i życie po śmierci (duchowe) żeby wyjaśnić sobie w jakiś sposób zjawisko którego nie rozumie, szukał pocieszenia, że po śmierci wcale wszystko się nie kończy. I usprawiedliwiał różne zjawiska których nie umiał logicznie wyjaśnić religią, czyli wiarą w coś na co nie ma dowodu, i nie można tego sprawdzić... Równie dobrze ludzie mogą wierzyć w reinkarnacje, albo coś... na to też nie ma dowodów. A ja osobiście uważam (ale jestem oczywiście katoliczką) że człowiek po śmierci po prostu "gaśnie", duch umiera razem z ciałem i nic dalej nie ma...oczywiście mam nadzieję że tak nie jest, ale to wydaje mi się najbardziej prawdopodobne...
  Topic: Skojarzenia
Nimloth

Replies: 3007
Views: 35746

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Sat Sep 03, 2005 12:41 pm   Subject: Skojarzenia
loczki
  Topic: Egzamin gimnazjalny
Nimloth

Replies: 23
Views: 1441

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Sat Sep 03, 2005 12:34 pm   Subject: Egzamin gimnazjalny
ale jesteś kujon... hehehehehehe :lol:
heh, żartuje...
  Topic: Moja klasa:((((
Nimloth

Replies: 123
Views: 7775

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Sat Sep 03, 2005 12:32 pm   Subject: Moja klasa:((((
Ja mam dziwną klase... 7 chłopaków(niezbyt ładnych) icałe mnóstwo dziewczyn, takie wszystkie wymalowane "lalunie"! :/ straszne.... gdzie ja poszłam??? :evil:
ale chłopacy ze starszych klas są całkiem fajni... :>
  Topic: Siatkówka
Nimloth

Replies: 18
Views: 1017

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Sat Sep 03, 2005 12:26 pm   Subject: Siatkówka
Jakie powołanie??? Przecież on ma kontuzje! Słabe krążenie czy coś taikego... :hmm:
ale on jest rewelacyjny :roll:
  Topic: Rodzinka
Nimloth

Replies: 16
Views: 1473

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Aug 31, 2005 11:59 am   Subject: Rodzinka
A ja lubie moją rodzinke zwłaszcza Mame, Tate i psa! Ale rodzeństwo też mam fajne :P
aha, i jeszcze moja najlepsza przyjaciółka- Traszka(tylko ona mnie rozumie :green: )
  Topic: Egzamin gimnazjalny
Nimloth

Replies: 23
Views: 1441

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Wed Aug 31, 2005 11:45 am   Subject: Egzamin gimnazjalny
ja miałam 44 z polaka i 34 z bioli, czyli 78
I nie dostałam się tam gdzie chciałam!!! :( :( :(
ale to nawet lepiej, w mojej budzie nie będe musiała kuc przynajmniej :green:
  Topic: Co by było gdyby? - II zabawa
Nimloth

Replies: 90
Views: 4669

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Tue Aug 30, 2005 8:40 pm   Subject: Co by było gdyby? - II zabawa
musielibyśmy uginać się pod ich tyranią, a potem Wieióry zaczęłyby ze sobą walczyć, zabiłyby wszystko co tylko można zabić i na Ziemi zostałyby tylko karaluchy :green: (ta wersja nie dotyczy oczywiście tych, którzy wceśniej zapiszą się do fanklubu Wiewiórek i będą im pomagali we wprowadzaniu tyranii dla osób spoza fanklubu :green: )

co by było, gdyby na świecie nie było Wiewiórek??? (jaka straszna wizja, brrr :| )
  Topic: Co robicie jak macie doła?
Nimloth

Replies: 74
Views: 3570

PostForum: Poufne ;)   Posted: Tue Aug 30, 2005 8:23 pm   Subject: Co robicie jak macie doła?
Kiedy ja mam doła, (najczęściej dopada mnie to po południu, nie wiem czemu... :hmm: ), włączam muzykę na full, czekam aż się ściemni i sobie rozmyślam, niezbyt optymistycznie... zwykle nie zawracam głowy nikomu jak mam doła i nikt raczej o tym nie wie... ale czasem lubie posiedzieć troche sama po ciemku w pokoju i porozmyślać... :roll:
a kiedy jestem wkurzona na kogoś, włączam na maksa Slipknota, Korna albo po prostu coś "agresywnego" i moja złość mi przechodzi, ta muzyka ją rozładowuje :twisted:
  Topic: Quiz o twórczości Tolkiena
Nimloth

Replies: 161
Views: 7083

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Aug 29, 2005 8:52 pm   Subject: Quiz o twórczości Tolkiena
Quote:
Jak miał na imię ojciec Voronwego?

hehe, ja wiem: Aranwe :green:
  Topic: Wiek
Nimloth

Replies: 127
Views: 6489

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Aug 29, 2005 8:38 pm   Subject: Wiek
Quote:
To co to bedzie za rok, gdy bedziesz miala 17 lat?

Wtedy... no cóż będe musiała zmienić szczęśliwą liczbę 8) :green: :green: :green:
Ale 17 i tak nigdy nie będzie taka fajna jak 16 :tak: ;)
Ale w tym roku mam zamiar się wyszaleć... znaleźć jakiegoś fajnego chłopaka... :roll:
;)
  Topic: Masz doła? - podziel się!
Nimloth

Replies: 617
Views: 13617

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Aug 29, 2005 2:01 pm   Subject: Masz doła? - podziel się!
Quote:
Nimloth powiedz prawde...zbierasz foty pokemonow

hehe, jasne, Mojso jest następny w mojej kolekcji... :lol: :lol:

Page 37 of 39
Jump to: