| Author |
Message |
Topic: Taniec |
Nimloth
Replies: 51
Views: 3187
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Fri Oct 07, 2005 5:48 pm Subject: Taniec |
Taniec to najgłupsza forma rozrywki!!! Mniej więcej tak głupia jak to:
Albo jak ten wyraz twarzy:
Chyba nie musze więcej dodawać..... |
Topic: Co u was wybrzmiewa z głośników? |
Nimloth
Replies: 961
Views: 16902
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Fri Oct 07, 2005 5:35 pm Subject: Co u was wybrzmiewa z głośników? |
QUEEN- "Made in heaven"
a póżniej albo The Beatles albo Pink Floyd... zależy w jaki nastrój popadne |
Topic: Komiksy |
Nimloth
Replies: 27
Views: 1233
|
Forum: Poufne ;) Posted: Fri Oct 07, 2005 2:00 pm Subject: Komiksy |
Najlepszy komiks na świecie to Dilbert! Mistrzostwo świata!!! Ten specyficzny humor Scotta adamsa jest powalający! Niestety nie wszyscy rozumieją o co w tych żartach chodzi... ech... te ciemniaki... |
Topic: Skojarzenia |
Nimloth
Replies: 3007
Views: 35746
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Fri Oct 07, 2005 1:13 pm Subject: Skojarzenia |
miłość bez wzajemności... |
Topic: Friend |
Nimloth
Replies: 76
Views: 2755
|
Forum: Poufne ;) Posted: Wed Oct 05, 2005 7:15 pm Subject: Friend |
| Ja nie mam szczęscia do przyjaciółek, lepiej się dogaduje z chłopakakmi... miałam kiedyś fajnego kumpla i byłoby dobrze,ale jemu się zachciało przejść z przyjażni do chodzenia od razu i to wszystko popsuło... |
Topic: Proszę o odpowiedź!!! |
Nimloth
Replies: 6
Views: 1435
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Wed Oct 05, 2005 7:06 pm Subject: Proszę o odpowiedź!!! |
| a co, chcesz się obwieszać Arwenowymi błyskotkami??? Moim zdaniem kupisz jak już i tak badziewną plastikową podróbe... chyba że będziesz miała szczęście... |
Topic: Koniec końców |
Nimloth
Replies: 30
Views: 2123
|
Forum: Publicystyka Posted: Sat Oct 01, 2005 4:24 pm Subject: Koniec końców |
[quote="Agatin-K"] po smierci idzie sie do czysca lub piekla lub nieba I mi to pasi.
Niestety, bardzo mi przykro, ale na to nie ma żADNYCH dowodów, tylko przekazy ustne i zapewnienia tych wszystkich księży, że ktoś kiedyś tak powiedział i tak MUSI być. Jeśli ktoś twierdzi inaczej jest heretykiem! Wg mnie człowiek wymyślił sobie coś takiego jak niebo i życie po śmierci (duchowe) żeby wyjaśnić sobie w jakiś sposób zjawisko którego nie rozumie, szukał pocieszenia, że po śmierci wcale wszystko się nie kończy. I usprawiedliwiał różne zjawiska których nie umiał logicznie wyjaśnić religią, czyli wiarą w coś na co nie ma dowodu, i nie można tego sprawdzić... Równie dobrze ludzie mogą wierzyć w reinkarnacje, albo coś... na to też nie ma dowodów. A ja osobiście uważam (ale jestem oczywiście katoliczką) że człowiek po śmierci po prostu "gaśnie", duch umiera razem z ciałem i nic dalej nie ma...oczywiście mam nadzieję że tak nie jest, ale to wydaje mi się najbardziej prawdopodobne... |
Topic: Skojarzenia |
Nimloth
Replies: 3007
Views: 35746
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Sat Sep 03, 2005 12:41 pm Subject: Skojarzenia |
| loczki |
Topic: Egzamin gimnazjalny |
Nimloth
Replies: 23
Views: 1441
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Sat Sep 03, 2005 12:34 pm Subject: Egzamin gimnazjalny |
ale jesteś kujon... hehehehehehe
heh, żartuje... |
Topic: Moja klasa:(((( |
Nimloth
Replies: 123
Views: 7775
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Sat Sep 03, 2005 12:32 pm Subject: Moja klasa:(((( |
Ja mam dziwną klase... 7 chłopaków(niezbyt ładnych) icałe mnóstwo dziewczyn, takie wszystkie wymalowane "lalunie"! straszne.... gdzie ja poszłam???
ale chłopacy ze starszych klas są całkiem fajni... |
Topic: Siatkówka |
Nimloth
Replies: 18
Views: 1017
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Sat Sep 03, 2005 12:26 pm Subject: Siatkówka |
Jakie powołanie??? Przecież on ma kontuzje! Słabe krążenie czy coś taikego...
ale on jest rewelacyjny |
Topic: Rodzinka |
Nimloth
Replies: 16
Views: 1473
|
Forum: Poufne ;) Posted: Wed Aug 31, 2005 11:59 am Subject: Rodzinka |
A ja lubie moją rodzinke zwłaszcza Mame, Tate i psa! Ale rodzeństwo też mam fajne
aha, i jeszcze moja najlepsza przyjaciółka- Traszka(tylko ona mnie rozumie ) |
Topic: Egzamin gimnazjalny |
Nimloth
Replies: 23
Views: 1441
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Wed Aug 31, 2005 11:45 am Subject: Egzamin gimnazjalny |
ja miałam 44 z polaka i 34 z bioli, czyli 78
I nie dostałam się tam gdzie chciałam!!!
ale to nawet lepiej, w mojej budzie nie będe musiała kuc przynajmniej |
Topic: Co by było gdyby? - II zabawa |
Nimloth
Replies: 90
Views: 4669
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Tue Aug 30, 2005 8:40 pm Subject: Co by było gdyby? - II zabawa |
musielibyśmy uginać się pod ich tyranią, a potem Wieióry zaczęłyby ze sobą walczyć, zabiłyby wszystko co tylko można zabić i na Ziemi zostałyby tylko karaluchy (ta wersja nie dotyczy oczywiście tych, którzy wceśniej zapiszą się do fanklubu Wiewiórek i będą im pomagali we wprowadzaniu tyranii dla osób spoza fanklubu )
co by było, gdyby na świecie nie było Wiewiórek??? (jaka straszna wizja, brrr ) |
Topic: Co robicie jak macie doła? |
Nimloth
Replies: 74
Views: 3570
|
Forum: Poufne ;) Posted: Tue Aug 30, 2005 8:23 pm Subject: Co robicie jak macie doła? |
Kiedy ja mam doła, (najczęściej dopada mnie to po południu, nie wiem czemu... ), włączam muzykę na full, czekam aż się ściemni i sobie rozmyślam, niezbyt optymistycznie... zwykle nie zawracam głowy nikomu jak mam doła i nikt raczej o tym nie wie... ale czasem lubie posiedzieć troche sama po ciemku w pokoju i porozmyślać...
a kiedy jestem wkurzona na kogoś, włączam na maksa Slipknota, Korna albo po prostu coś "agresywnego" i moja złość mi przechodzi, ta muzyka ją rozładowuje |
Topic: Quiz o twórczości Tolkiena |
Nimloth
Replies: 161
Views: 7083
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Mon Aug 29, 2005 8:52 pm Subject: Quiz o twórczości Tolkiena |
| Quote: | | Jak miał na imię ojciec Voronwego? |
hehe, ja wiem: Aranwe |
Topic: Wiek |
Nimloth
Replies: 127
Views: 6489
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Aug 29, 2005 8:38 pm Subject: Wiek |
| Quote: | | To co to bedzie za rok, gdy bedziesz miala 17 lat? |
Wtedy... no cóż będe musiała zmienić szczęśliwą liczbę
Ale 17 i tak nigdy nie będzie taka fajna jak 16
Ale w tym roku mam zamiar się wyszaleć... znaleźć jakiegoś fajnego chłopaka...
|
Topic: Masz doła? - podziel się! |
Nimloth
Replies: 617
Views: 13617
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Aug 29, 2005 2:01 pm Subject: Masz doła? - podziel się! |
| Quote: | | Nimloth powiedz prawde...zbierasz foty pokemonow |
hehe, jasne, Mojso jest następny w mojej kolekcji... |
| |