| Author |
Message |
Topic: Gadu-Gadu |
Nazg
Replies: 39
Views: 2260
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Jul 26, 2004 11:31 am Subject: Gadu-Gadu |
Nie sądzę, żeby to komuś było potrzebne, ale żeby nie było, że ukrywam : 7042697 |
Topic: Galeria forum |
Nazg
Replies: 624
Views: 17851
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Jul 26, 2004 11:29 am Subject: Galeria forum |
O, też z Wawy... ja tam mieszkałam tylko jak miałam roczek ipóźniej też przeprowadzka... pusto to tu dosyć jest, i tak nie za pięknie, nawet ruin porządnych nie mamy . Ostatecznie miejscami na Starówce, pomijając badziewnie odnowione kamienniczki |
Topic: C.Y.B.O.R.G.I. |
Nazg
Replies: 9
Views: 1017
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Mon Jul 26, 2004 11:26 am Subject: C.Y.B.O.R.G.I. |
N.A.Z.G. - Natworked Android Zoned For Gratification Fajny ten translator |
Topic: Moja klasa:(((( |
Nazg
Replies: 123
Views: 7775
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Mon Jul 26, 2004 11:21 am Subject: Moja klasa:(((( |
Hyh, a ja mam bajerancką klaskę . Jasne, jest tzw. Wielka Ósemka i nawet nie ma sensu się nimi przejmować, Różowe Prosiaczki i Chłopcy z Imperium (taki nasz elbląski slang:)), ale reszta jest śFietna^^. W sumie 'jeden za wszystkich, wszyscy za jednego'. Jest 6 dziewczyn i 27 chłopaków (profil mat-fiz i wszystko jasne). Mamy największe jazdy ze wszystkiego, więc na przerwach ludzie dosyć dziwnie na nas patrzą^^, nauczyciele czasami z nam nie wytrzymują, ale w sumie opinię mają dobrą. Tylko słyszymy głosy, że "Klasa 1 (teraz już 2) e ma dosyc, hmm, specyficzne poczucie humoru..." . I dzięki niej dowiedziałam się, że chcę zostać grabarzem, bo zamiast napisać, kim chcę zostać, narysowałam grób i ducha^^. No cóż... chodziło o to, że chcę zostać wesołym trupem... |
Nazg
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Jul 26, 2004 11:08 am Subject: Galeria forum |
Ooooo, Fajnie . A czemu od czwartku??? Wakacje czy przeprowadzka??? Dobra, to teraz czekam na zdjęcia i przesyłam... tylko sięnie wystraszcie, ale w sumie NAZG, to sobie możecie wyobrazić buhaha^-^ |
Nazg
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Jul 26, 2004 10:52 am Subject: Galeria forum |
Fajne te wasze zdjęcia . A Ozzowi to fryzura reczej nie siadła, tylko tak się malowniczo rozpłyyyyyyyynęęęęęęęęęłaaaa.... . Zdjęcia z cyfry będę miała w najbliższym czasie, nawet chyba takie w miarę klimatyczne , tylko nie mam jak wrzucić na serwer. Innym robię strony, a sama dla siebie jakoś się zeebrać nie mogę... Może wyślę Esk razem z rysunkami... Pozdro |
Topic: muzyka |
Nazg
Replies: 58
Views: 3562
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Mon Jul 26, 2004 10:38 am Subject: muzyka |
Taaak, muzyka z LOTRa jest śFieeeeetna... a moja rodzinka nie może już tego słuchać, bo to leci w kółko i na okrągło . Chociaż nie, czasami jest przerywana Gregorians, względnie Erą... Pozdrawiam |
Topic: Moje szkice :] |
Nazg
Replies: 28
Views: 2429
|
Forum: Tworczosc wlasna / Opowiadania Posted: Mon Jul 26, 2004 10:25 am Subject: Moje szkice :] |
Dzięki Esk , tylko je znajdę i trochę wyrównam |
Topic: Rycerstwo |
Nazg
Replies: 34
Views: 3113
|
Forum: Forum Fantasy Posted: Mon Jul 26, 2004 10:18 am Subject: Rycerstwo |
Dobre, Frost, dooobre Niestety, mój brat jest 14 lat starszy ode mnie i nie ma takich fajnych zabawek, więc nie mam się czym bawić, buuu... A no widzisz Esk, u mnie jest oficjalny oddział łuczników... |
Topic: Ulubione obrazy Fantasy |
Nazg
Replies: 12
Views: 3624
|
Forum: Forum Fantasy Posted: Mon Jul 26, 2004 10:13 am Subject: Ulubione obrazy Fantasy |
Ups... jeszcze raz :
[url]http://www.gildia.pl/galeria/piotr_cieslinski/galeria/*e/18[/url] |
Topic: Ulubione obrazy Fantasy |
Nazg
Replies: 12
Views: 3624
|
Forum: Forum Fantasy Posted: Mon Jul 26, 2004 10:11 am Subject: Ulubione obrazy Fantasy |
Mówicie o artystach zagranicznych, podczas gdy 'nasi' też są nieźli. Sporo fajnych 'dzieł' jest na Gildii... Moje ulubione przedstawiają albo smoki, albo zakapturzone postacie (najlepiej bez twarzy , takie sama rysuję ), albo tribale, a jak są ze dwa elementy na jednym obrazie, to już jest pelnia szczęścia . Dwa z moich ulubionych:
[url]http://www.gldia.pl/galeria/piotr_cieslinski/galeria/*e/18[/url]
i
[url]http://www.gildia.pl/galeria/piotr_cieslinski/galeria/*e/10[/url] [/img] |
Nazg
|
Forum: Forum Fantasy Posted: Mon Jul 26, 2004 9:54 am Subject: Rycerstwo |
A zajęcie się łucznictwem profesjonalnie rozumiesz przez strzelanie w bractwie czy tylko i wyłącznie w sekcji łuczniczej jakiegoś klubu sportowego? Ja mam treningi dwa razy w tygodniu, czasami częściej, trenuję z bardziej zaawansowanymi i mi to wystarcza... A teraz poluję na nowego krymka, już mam nawet transport do Bisoka, sęk w tym, że nie mam kasy . I teraz będę musiała siedzieć przy kompie 24/24 żeby zrobić stronkę i dostać za nią wynagrodzenie... |
Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
Nazg
Replies: 147
Views: 10280
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Sat Jul 24, 2004 9:47 pm Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
Cześć ! Też się wpiszę, a co mi tam . Moj imię po dodaniu do nicka tworzy żeńską formę Czarnego Jeźdźca , mam wijosen 15, zainteresowania... fantasy, science fiction, rysunek, (czasami) pisanie, RPG, łucznictwo, wqrzanie nauczycieli itd. itp. Aaa... i mieszkam w Elblągu. Mam nadzieję, że mój pobyt tutaj uprzyjemni życie wszystkim 4umowiczom . Pozdro^^ |
Topic: Moje szkice :] |
Nazg
Replies: 28
Views: 2429
|
Forum: Tworczosc wlasna / Opowiadania Posted: Sat Jul 24, 2004 9:24 pm Subject: Moje szkice :] |
O, fajnie . Listek jest najfajniejszy^^. Ja uwielbiam rysować, rysuję wszystko, wszystkim i po wszystkim, co mi w ręce wpadnie, łącznie z plecakami, piórnikami, o zeszytach i rękach kumpli nie wspominając . Mimo wszystko są to głównie smoki i motywy pseudoceltyckie . Mam parę skanów, tylko że nie mam strony i nie wiem, jak je tu umieścić... Pozdro |
Nazg
|
Forum: Forum Fantasy Posted: Sat Jul 24, 2004 8:57 pm Subject: Rycerstwo |
Esk, a czemu nie strzelasz z łuku? Ja też do silnych nie należę, dlatego się za to wzięłam. Taniec mnie jakoś nie ciągnie . Masz rację co do atmosfery... mimo wszystkich jazd, jakie zazwyczaj mają 'bracia'... czuje się klimat, zwłaszcza na wyjazdach takich jak Grunwald... A propos, był ktoś na nim, na Malborku albo wybiera się na którąś z imprez rycerskich?
Kopara nie uczęszczał do bractwa tylko uczęszcza nadal, i nawet zdobył stopień nowicjusza (jestem z nim w bractwie, stąd wiem:)), więc możecie mu pogratulować . |
| |