Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 342 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Gadu-Gadu
Nazg

Replies: 39
Views: 2260

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Jul 26, 2004 11:31 am   Subject: Gadu-Gadu
Nie sądzę, żeby to komuś było potrzebne, ale żeby nie było, że ukrywam :lol: : 7042697
  Topic: Galeria forum
Nazg

Replies: 624
Views: 17851

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Jul 26, 2004 11:29 am   Subject: Galeria forum
O, też z Wawy... ja tam mieszkałam tylko jak miałam roczek ipóźniej też przeprowadzka... pusto to tu dosyć jest, i tak nie za pięknie, nawet ruin porządnych nie mamy :> . Ostatecznie miejscami na Starówce, pomijając badziewnie odnowione kamienniczki :evil:
  Topic: C.Y.B.O.R.G.I.
Nazg

Replies: 9
Views: 1017

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Mon Jul 26, 2004 11:26 am   Subject: C.Y.B.O.R.G.I.
N.A.Z.G. - Natworked Android Zoned For Gratification :) Fajny ten translator :green:
  Topic: Moja klasa:((((
Nazg

Replies: 123
Views: 7775

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Mon Jul 26, 2004 11:21 am   Subject: Moja klasa:((((
Hyh, a ja mam bajerancką klaskę :green: . Jasne, jest tzw. Wielka Ósemka i nawet nie ma sensu się nimi przejmować, Różowe Prosiaczki i Chłopcy z Imperium (taki nasz elbląski slang:)), ale reszta jest śFietna^^. W sumie 'jeden za wszystkich, wszyscy za jednego'. Jest 6 dziewczyn i 27 chłopaków (profil mat-fiz i wszystko jasne). Mamy największe jazdy ze wszystkiego, więc na przerwach ludzie dosyć dziwnie na nas patrzą^^, nauczyciele czasami z nam nie wytrzymują, ale w sumie opinię mają dobrą. Tylko słyszymy głosy, że "Klasa 1 (teraz już 2) e ma dosyc, hmm, specyficzne poczucie humoru..." :green: . I dzięki niej dowiedziałam się, że chcę zostać grabarzem, bo zamiast napisać, kim chcę zostać, narysowałam grób i ducha^^. No cóż... chodziło o to, że chcę zostać wesołym trupem... :twisted:
Nazg

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Jul 26, 2004 11:08 am   Subject: Galeria forum
Ooooo, Fajnie :green: . A czemu od czwartku??? Wakacje czy przeprowadzka??? Dobra, to teraz czekam na zdjęcia i przesyłam... tylko sięnie wystraszcie, ale w sumie NAZG, to sobie możecie wyobrazić :twisted: buhaha^-^
Nazg

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Jul 26, 2004 10:52 am   Subject: Galeria forum
Fajne te wasze zdjęcia :green: . A Ozzowi to fryzura reczej nie siadła, tylko tak się malowniczo rozpłyyyyyyyynęęęęęęęęęłaaaa.... :lol: . Zdjęcia z cyfry będę miała w najbliższym czasie, nawet chyba takie w miarę klimatyczne :green: , tylko nie mam jak wrzucić na serwer. Innym robię strony, a sama dla siebie jakoś się zeebrać nie mogę... Może wyślę Esk razem z rysunkami... Pozdro :)
  Topic: muzyka
Nazg

Replies: 58
Views: 3562

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Jul 26, 2004 10:38 am   Subject: muzyka
Taaak, muzyka z LOTRa jest śFieeeeetna... a moja rodzinka nie może już tego słuchać, bo to leci w kółko i na okrągło :twisted: . Chociaż nie, czasami jest przerywana Gregorians, względnie Erą... Pozdrawiam :)
  Topic: Moje szkice :]
Nazg

Replies: 28
Views: 2429

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Mon Jul 26, 2004 10:25 am   Subject: Moje szkice :]
Dzięki Esk :) , tylko je znajdę i trochę wyrównam :>
  Topic: Rycerstwo
Nazg

Replies: 34
Views: 3113

PostForum: Forum Fantasy   Posted: Mon Jul 26, 2004 10:18 am   Subject: Rycerstwo
Dobre, Frost, dooobre :D Niestety, mój brat jest 14 lat starszy ode mnie i nie ma takich fajnych zabawek, więc nie mam się czym bawić, buuu... A no widzisz Esk, u mnie jest oficjalny oddział łuczników...
  Topic: Ulubione obrazy Fantasy
Nazg

Replies: 12
Views: 3624

PostForum: Forum Fantasy   Posted: Mon Jul 26, 2004 10:13 am   Subject: Ulubione obrazy Fantasy
Ups... jeszcze raz ;] :
[url]http://www.gildia.pl/galeria/piotr_cieslinski/galeria/*e/18[/url]
  Topic: Ulubione obrazy Fantasy
Nazg

Replies: 12
Views: 3624

PostForum: Forum Fantasy   Posted: Mon Jul 26, 2004 10:11 am   Subject: Ulubione obrazy Fantasy
Mówicie o artystach zagranicznych, podczas gdy 'nasi' też są nieźli. Sporo fajnych 'dzieł' jest na Gildii... Moje ulubione przedstawiają albo smoki, albo zakapturzone postacie (najlepiej bez twarzy ;] , takie sama rysuję :D ), albo tribale, a jak są ze dwa elementy na jednym obrazie, to już jest pelnia szczęścia :twisted: . Dwa z moich ulubionych:
[url]http://www.gldia.pl/galeria/piotr_cieslinski/galeria/*e/18[/url]
i
[url]http://www.gildia.pl/galeria/piotr_cieslinski/galeria/*e/10[/url] [/img]
Nazg

PostForum: Forum Fantasy   Posted: Mon Jul 26, 2004 9:54 am   Subject: Rycerstwo
A zajęcie się łucznictwem profesjonalnie rozumiesz przez strzelanie w bractwie czy tylko i wyłącznie w sekcji łuczniczej jakiegoś klubu sportowego? Ja mam treningi dwa razy w tygodniu, czasami częściej, trenuję z bardziej zaawansowanymi i mi to wystarcza... A teraz poluję na nowego krymka, już mam nawet transport do Bisoka, sęk w tym, że nie mam kasy :evil: . I teraz będę musiała siedzieć przy kompie 24/24 żeby zrobić stronkę i dostać za nią wynagrodzenie...
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Nazg

Replies: 147
Views: 10280

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Sat Jul 24, 2004 9:47 pm   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Cześć :D ! Też się wpiszę, a co mi tam :green: . Moj imię po dodaniu do nicka tworzy żeńską formę Czarnego Jeźdźca :> , mam wijosen 15, zainteresowania... fantasy, science fiction, rysunek, (czasami) pisanie, RPG, łucznictwo, wqrzanie nauczycieli :twisted: itd. itp. Aaa... i mieszkam w Elblągu. Mam nadzieję, że mój pobyt tutaj uprzyjemni życie wszystkim 4umowiczom :) . Pozdro^^
  Topic: Moje szkice :]
Nazg

Replies: 28
Views: 2429

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Sat Jul 24, 2004 9:24 pm   Subject: Moje szkice :]
O, fajnie :) . Listek jest najfajniejszy^^. Ja uwielbiam rysować, rysuję wszystko, wszystkim i po wszystkim, co mi w ręce wpadnie, łącznie z plecakami, piórnikami, o zeszytach i rękach kumpli nie wspominając :lol: . Mimo wszystko są to głównie smoki i motywy pseudoceltyckie ;] . Mam parę skanów, tylko że nie mam strony i nie wiem, jak je tu umieścić... Pozdro :)
Nazg

PostForum: Forum Fantasy   Posted: Sat Jul 24, 2004 8:57 pm   Subject: Rycerstwo
Esk, a czemu nie strzelasz z łuku? Ja też do silnych nie należę, dlatego się za to wzięłam. Taniec mnie jakoś nie ciągnie ;] . Masz rację co do atmosfery... mimo wszystkich jazd, jakie zazwyczaj mają 'bracia'... czuje się klimat, zwłaszcza na wyjazdach takich jak Grunwald... A propos, był ktoś na nim, na Malborku albo wybiera się na którąś z imprez rycerskich?
Kopara nie uczęszczał do bractwa tylko uczęszcza nadal, i nawet zdobył stopień nowicjusza (jestem z nim w bractwie, stąd wiem:)), więc możecie mu pogratulować :D .

Page 19 of 19
Jump to: