Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 4365 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Uwaga fani Star Wars!
Mati_00

Replies: 260
Views: 9045

PostForum: Film   Posted: Tue Aug 31, 2004 10:01 am   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Mistrzu czemu chcesz nas utemperowac?? Przeciez nic zlego nie zrobilismy....ja sie zmienie obiecuje.....aha grigor 888115613 to numer do mnie na kom....:dark:
  Topic: Co sadzicie o ksiezach w polsce, a dokladniej o jankowskim
Mati_00

Replies: 18
Views: 1299

PostForum: Publicystyka   Posted: Tue Aug 31, 2004 9:59 am   Subject: Co sadzicie o ksiezach w polsce, a dokladniej o jankowskim
to nie jest smieszne i zalosne, ale prawdziwe(przynajmniej ja tak uwazam i moi 2 bracia)...a co do pomyslu szanownej aragornki to jestem za....i to nawet bardzo....:dark:
  Topic: Ulubiony horror...???
Mati_00

Replies: 74
Views: 4299

PostForum: Film   Posted: Tue Aug 31, 2004 9:57 am   Subject: Ulubiony horror...???
13 duchow rzadzi....szkoda jedynie te gostka na slupie...bardzo dobry jest tez "oszukac przeznaczenie 1 i 2"...smieszny film :green: .....:dark:
Mati_00

PostForum: Film   Posted: Tue Aug 31, 2004 9:55 am   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Lady Elgio...wybacz mi jezeli cie urazilem, ale zwrot "me lady" jest taki grzeczny i mily, wiec prosze cie rozwaz jeszcze raz ma propozycje.....co do tych postow to sorry mistrzu, przenosimy sie z grigorem na SB....Lady Elgio, Mistrzu Mefistho zapraszam na dyskusje ze mna i z grigorim na SB....:dark:
  Topic: Koniec końców
Mati_00

Replies: 30
Views: 2123

PostForum: Publicystyka   Posted: Tue Aug 31, 2004 9:52 am   Subject: Koniec końców
ja tam mam w aktach napisane "katolik", ale tak naprawde nie wierze w cale te dusze itd....wierze ze po smierci czlowiek umiera i juz....a co dalej jest to tego nikt nie wie.....chyba ze gandalf, on cos tam mowil.....
  Topic: Literatura godna polecenia...bądź nie.
Mati_00

Replies: 78
Views: 4275

PostForum: Publicystyka   Posted: Tue Aug 31, 2004 9:50 am   Subject: Literatura godna polecenia...bądź nie.
ja osobiescie polecam oprocz WP, to "wyspa skarbow" fajna ksiazka...oraz "w 80 dni dookola swiata"...tez fajna....aha aha, no i jeszcze podrecznik do polskiego....:dark:
  Topic: Ludzie a etykietka/ "Kujony"
Mati_00

Replies: 25
Views: 2014

PostForum: Publicystyka   Posted: Tue Aug 31, 2004 9:48 am   Subject: Ludzie a etykietka/ "Kujony"
ej no nie jestem debilem, zlodziejem ani bandyta....nie jestem tez lysy, ale lubie miec nisko spodnie i kaptur na glowie....ale zazwyczaj tylko czapeczka....
  Topic: Co sadzicie o ksiezach w polsce, a dokladniej o jankowskim
Mati_00

Views: 1299

PostForum: Publicystyka   Posted: Tue Aug 31, 2004 9:45 am   Subject: Co sadzicie o ksiezach w polsce, a dokladniej o jankowskim
Owszem moooze troszke przesadzilem, ale teraz uwazam ze jest 50 na 50...te pierwsze 50 to normalni ksieza, a te drugie to po polowie pedaly i zlodzieje!!!!
  Topic: Rekord Na forum!!!!
Mati_00

Replies: 30
Views: 2534

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Mon Aug 30, 2004 10:01 pm   Subject: Rekord Na forum!!!!
nie taki wstyd....rekord jest taki sam, jak na www.lotrtcg.sfera-online.pl/forum...tam tez jest 14 osob....
  Topic: Uzależnienia
Mati_00

Views: 1159

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Aug 30, 2004 10:00 pm   Subject: Uzależnienia
ja jestem skrajnym przypadkiem?? no ladnie....czemu tak o mnie sadzicie?? jak zacznie sie szkola to ja przez caly tydzien nie bede widziec mojego komputerka
  Topic: "Złota pieczęć" - przedstawienie postaci
Mati_00

Replies: 56
Views: 4474

PostForum: RPG/RPG-Online   Posted: Mon Aug 30, 2004 7:37 pm   Subject: "Złota pieczęć" - przedstawienie postaci
dudi masz jakis pomysl jakby mogli nas dodac?? bo juz mam, ale czekam na twa propozycje...
Mati_00

PostForum: Film   Posted: Mon Aug 30, 2004 7:21 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!
WYCIECZKA!!!!!!w sobote....godzina 23:59:21 spotykamy sie u mnie przed domem (dolina Morgulu)...bede ja, witch, jego 8 braci, pan sauron mowil ze moze wpadnie jak upora sie z zapaleniem spojowki...jak ktos chce sie dolaczyc to kontakt 888115613 i gg-6943213....najpozniej w sobote rano do 12:00....plan imprezy jest taki :

23:59:21 - spotykamy sie na podworku
1:15 - wpadamy do osgiliath
4:00 - wyruszamy do minas-tirith
4:45 - jestesmy przy bramie

powinnismy sie wyrobic gdzies do godziny 23:00....zapraszam :dark:
  Topic: "Zawsze jest powód aby być szczęśliwym.."
Mati_00

Replies: 45
Views: 1412

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Aug 30, 2004 6:59 pm   Subject: "Zawsze jest powód aby być szczęśliwym.."
jak juz napisalem do szczescia potrzebuje tylko tego by kamila ze mna byla....to mi wystarczy
  Topic: Polskie czcionki - RATUNKU !!!!
Mati_00

Replies: 7
Views: 822

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Mon Aug 30, 2004 6:56 pm   Subject: Polskie czcionki - RATUNKU !!!!
ustaw czcionke "polski programista" czy jakos tak...
  Topic: Nowości kinowe - opinie, bez spoilerów!!!
Mati_00

Replies: 128
Views: 8781

PostForum: Film   Posted: Mon Aug 30, 2004 3:03 pm   Subject: Nowości kinowe - opinie, bez spoilerów!!!
spiderman 2 byl fajny...ogladalem 2x...z bratem i kumpela...a artura chcialem ogladac ale nie zdazylem....nie grali juz u nas...no nic czekam na wydanie dvd
  Topic: "Zawsze jest powód aby być szczęśliwym.."
Mati_00

Replies: 45
Views: 1412

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Aug 30, 2004 2:40 pm   Subject: "Zawsze jest powód aby być szczęśliwym.."
ozz ty powinienes zostac psychologiem czy psychiatra nie wiem....albo ksiedzem ;) ....ale masz racje....no niestety ja na swe szczescie czekam
  Topic: Uzależnienia
Mati_00

Views: 1159

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Aug 30, 2004 2:35 pm   Subject: Uzależnienia
oj dziewczyno...dzieki nodze (pilce noznej) czlowiek utrzymuje kondycje, jest zdrowy....ale oprocz pilki sa inne sporty (polecam kolarstwo sam uprawiam) sport to zdrowie
  Topic: Nasze wielkie pasje...
Mati_00

Replies: 94
Views: 4160

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Aug 30, 2004 2:25 pm   Subject: Nasze wielkie pasje...
ej no nie przesadzaj....noj sposob nie jest zly...owszem dobry tez nie jest, ale duzo sie dowiaduje....o tym co mnie interesuje www.militaira.pl polecam, siedze na onecie czytam wiadomosci i takie tam....ludzie my wszyscy zyjemy w ameryce

Page 237 of 243
Jump to: