| Author |
Message |
Topic: Wojna, a pokój |
Mati_00
Replies: 53
Views: 4302
|
Forum: Publicystyka Posted: Tue Aug 31, 2004 6:32 pm Subject: Wojna, a pokój |
| wlasnie i tez nie lubie tych wszystkich co sa za pokojem na swiecie....czy bush zaatakowal osame ze ten wyjebal w pizdu WTC?? nie!!!!!!!!! to oni zaczeli i musza poniesc kosekwencje...tak samo saddam, mordowal ludzi...niech ponosi kare (smierci rzecz jasna)....jestem za!!!!!!!!! RE5PECT for Bush |
Topic: We are living in Amerika, Amerika, AMERIKA.... |
Mati_00
Replies: 13
Views: 847
|
Forum: Publicystyka Posted: Tue Aug 31, 2004 6:29 pm Subject: We are living in Amerika, Amerika, AMERIKA.... |
| eee...tam ja do stanow chetnie bym pojechal...las vegas, los angeles, miami, san francisko, waszyngton, no chicago to miastko kazdy polak musi odwiedzic jesli jest w stanach...RE5PECT |
Topic: Fotografia |
Mati_00
Replies: 14
Views: 867
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Tue Aug 31, 2004 6:25 pm Subject: Fotografia |
RE5PECT ozz...jestem pod wrazeniem...zawsze lubialem zachody, a te sa ladne...aczkolwiek lepiej by bylo jakbys moze troszke wczesniej zrobil te fotki....ale i tak RE5PECT....aiiii
Co do mnie to kocham mego blaszaka i moja kolazoweczke....aha i moje zwierzatko ktore nigdy mnie nie zawiodlo....myszke od kompa...he he.... |
Mati_00
|
Forum: Publicystyka Posted: Tue Aug 31, 2004 6:03 pm Subject: We are living in Amerika, Amerika, AMERIKA.... |
| wlasnie...i czy to nei jest dziwne?? wrecz chore!!!....ale i tak RE5PECT for Amerika...lubie ich za ta akcje w iraku i w wietnamie i wogole ich lubie....ale niech nie pchaja sie do polski bo poprosze bractwo i im taki rozpiedol zrobimy zze HEJ!!!!.... |
Topic: Ludzie a etykietka/ "Kujony" |
Mati_00
Replies: 25
Views: 2014
|
Forum: Publicystyka Posted: Tue Aug 31, 2004 6:01 pm Subject: Ludzie a etykietka/ "Kujony" |
| dobrze ze nie jestem skejtem, bo by se ze mnie niezle pojechal....hmmm....sorka ozz one more time...RE5PECT for gandzia.... |
Mati_00
|
Forum: Publicystyka Posted: Tue Aug 31, 2004 5:58 pm Subject: We are living in Amerika, Amerika, AMERIKA.... |
| Podsunal mi pomysl na ten temat teledysk Rammstein'a o tej samej nazwie...wiec czy nie zauwazyliscie, ze gdziekolwiek sie nie ruszycie to wszedzie USA?? McDonald'y, coca-cole, pepsi, nike, adidas, papierosy, auta, sporty.... |
Topic: Władca kontra Harry |
Mati_00
Replies: 80
Views: 5064
|
Forum: Film Posted: Tue Aug 31, 2004 5:54 pm Subject: Władca kontra Harry |
| wlasnie...zeby WP zrozumiec trzeba wiedziec co to milosc, poswiecenie, i takie tam...a HP to ksiazka dla dzieci tak jak hobbit....na boczku sie przyznam ze HP przeczytalem dopiero w te wakacje.... |
Mati_00
|
Forum: Publicystyka Posted: Tue Aug 31, 2004 5:46 pm Subject: Ludzie a etykietka/ "Kujony" |
| no wiesz hipisi to narkomani, i to glownie przez nich w latach 70 i 60 bylo tak duzo cpunow....wybacz ozz jesli cie urazilem.... |
Mati_00
|
Forum: Publicystyka Posted: Tue Aug 31, 2004 5:11 pm Subject: Ludzie a etykietka/ "Kujony" |
| ich pytaj nie mnie....ja nie robie czegos takiego bo jestem wyrozumialy i wierz mi nie mam nic do metali punkow no moze nie lubie hipisow.... |
Mati_00
|
Forum: Publicystyka Posted: Tue Aug 31, 2004 4:50 pm Subject: Ludzie a etykietka/ "Kujony" |
| racja, nie warto sie uczuc, bo to jest w zyciu nie potrzebne....hmmm...nie no macie racje uczcie sie, ale nie przesadzajcie, zrobicie sobie czasem luz i dostanicie z 2-3 paly za nie przygotowanie (bierzcie przyklad z mojej klasy) i juz bedzie fajnie.....wielu ludzi jak ide przez miasto to mowi, o skejcik idzie (sorka za nie poprawnosc), albo o to ten jeden z huliganow....a jak splune na chodnik to juz wogole kaplica....ale powiedzcie co jest zlego w tym ze nosze luuuzne spodnie nisko "zawieszone", bluze z kapturem zalozonym na glowe i czarna czapeczka?? |
Topic: Kim chcielibyście zostać w przyszłości?? |
Mati_00
Replies: 125
Views: 5089
|
Forum: Poufne ;) Posted: Tue Aug 31, 2004 12:08 pm Subject: Kim chcielibyście zostać w przyszłości?? |
Jaki jest zawód, który Was fascynuje, czaruje, bardzo sie Wam podoba??
A może nie wiecie jeszcze co byście chcieli robić??
Ja osobiście chce być żołnierzem, albo kierowcą ciężarówki....a Wy?? |
Topic: Rekord Na forum!!!! |
Mati_00
Replies: 30
Views: 2534
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Tue Aug 31, 2004 11:06 am Subject: Rekord Na forum!!!! |
| grigor o 18 o 18.....i pamietaj nigdy nie staraj sie....rob albo nie, ale nigdy sie nie staraj....(yoda jakos tak mowil nie??) |
Mati_00
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Tue Aug 31, 2004 11:01 am Subject: Rekord Na forum!!!! |
| no dobra no to wieczorkiem.....18?? jestem za....2pac zyje!!!! |
Mati_00
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Tue Aug 31, 2004 10:54 am Subject: Rekord Na forum!!!! |
| w razie czego moca zdejmiesz i juz...ja jestem za 12:00 jutro...ale jak n rzie to wie moze o tym 5 osob....a potrzebujemy 15...hmmm |
Mati_00
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Tue Aug 31, 2004 10:51 am Subject: Rekord Na forum!!!! |
| niezla mysl....hmm....moze o 12:00?? |
Mati_00
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Tue Aug 31, 2004 10:06 am Subject: Rekord Na forum!!!! |
| 1 listopada odpada....nie dosc ze mnie nie bedzie, to pewnie wiele osob tez wyjedzie....hmmm....proponuje jaskis dzien w srodku tygodnia, no bo wszyscy beda w domu i wtedy wpasc na 10-15 minut...co wy na to?? tylko trza jakas date walnac |
Topic: Uzależnienia |
Mati_00
Replies: 18
Views: 1159
|
Forum: Poufne ;) Posted: Tue Aug 31, 2004 10:03 am Subject: Uzależnienia |
| z tego co mi nauczycielka mowila to wakacje sa po to by spedzac milo czas...a ja go spedzam milo przy komputerku, na rowerku mym, na meczyku z kumplami, nawet przy ksiazkach (he he)aha no i jeszcze karty lord'a |
Topic: Uwaga fani Star Wars! |
Mati_00
Replies: 260
Views: 9045
|
Forum: Film Posted: Tue Aug 31, 2004 10:01 am Subject: Uwaga fani Star Wars! |
| Mistrzu czemu chcesz nas utemperowac?? Przeciez nic zlego nie zrobilismy....ja sie zmienie obiecuje.....aha grigor 888115613 to numer do mnie na kom....:dark: |
| |