| Author |
Message |
Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
Lady Of Orthank
Replies: 139
Views: 7366
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Wed Feb 25, 2004 9:16 am Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
| Eriel wrote: | | Ponadto Doriath mi się źle kojarzy. Głównie z Thingolem. |
Biedny Thingol....
A wracając do tematu...
W Śródziemiu nie chciałabym mieć "stałego adresu" . Chciałabym przejść je wzdłuż i wszerz....
Choć z drugiej strony chciałabym wracać do własnego kąta po długich podróżach. Na taki kąt wybrałabym z pewnością jakąś piękną przystań lub miałabym mały, własny domek, z dala od innych osad, a blisko morza, które kocham... |
Topic: Uwaga fani Star Wars! |
Lady Of Orthank
Replies: 260
Views: 9045
|
Forum: Film Posted: Wed Feb 25, 2004 8:51 am Subject: Uwaga fani Star Wars! |
To w takim razie się zgłaszam... Najpierw tu, a zaraz napiszę priva...
PS. I reklamuję się jako osoba o dużej wiedzy na temat.... |
Topic: [O] Coś jak Silmarillion ?? |
Lady Of Orthank
Replies: 20
Views: 1579
|
Forum: Tworczosc wlasna / Opowiadania Posted: Sat Feb 21, 2004 8:06 pm Subject: [O] Coś jak Silmarillion ?? |
Hm... Nie znam się na tym; nie umiem pisać recenzji do cudzych prac. Nie wiem też, co inni myślą o tym tekście, ale mnie osobiście się on bardzo podoba... |
Topic: [W] Thilio Tinuial |
Lady Of Orthank
Replies: 11
Views: 1029
|
Forum: Tworczosc wlasna / Opowiadania Posted: Sat Feb 21, 2004 7:58 pm Subject: [W] Thilio Tinuial |
<Lady Of... uśmiecha się skromnie> Cóż... może i wydam, ale wpierw ktoś musi zatwierdzić resztę mej twórczości... |
Topic: [W] Thilio Tinuial |
Lady Of Orthank
Replies: 11
Views: 1029
|
Forum: Tworczosc wlasna / Opowiadania Posted: Mon Feb 16, 2004 6:58 pm Subject: [W] Thilio Tinuial |
| Gęthwin?Ť wrote: | No no no no musze przyznac ze mi zaimponowalas piekny wiersz! |
Hem... dzięki... Miło czytać (słuchać jeszcze milej ) pochwały...
PS. A teraz zastanówmy się czy dać ten poemacik Imperatorowi... |
| |