Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 280 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
Lady Of Orthank

Replies: 139
Views: 7366

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Wed Feb 25, 2004 9:16 am   Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
Eriel wrote:
Ponadto Doriath mi się źle kojarzy. Głównie z Thingolem.

Biedny Thingol....

A wracając do tematu...
W Śródziemiu nie chciałabym mieć "stałego adresu" . Chciałabym przejść je wzdłuż i wszerz....
Choć z drugiej strony chciałabym wracać do własnego kąta po długich podróżach. Na taki kąt wybrałabym z pewnością jakąś piękną przystań lub miałabym mały, własny domek, z dala od innych osad, a blisko morza, które kocham...
  Topic: Uwaga fani Star Wars!
Lady Of Orthank

Replies: 260
Views: 9045

PostForum: Film   Posted: Wed Feb 25, 2004 8:51 am   Subject: Uwaga fani Star Wars!
To w takim razie się zgłaszam... Najpierw tu, a zaraz napiszę priva...

PS. I reklamuję się jako osoba o dużej wiedzy na temat.... :D
  Topic: [O] Coś jak Silmarillion ??
Lady Of Orthank

Replies: 20
Views: 1579

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Sat Feb 21, 2004 8:06 pm   Subject: [O] Coś jak Silmarillion ??
Hm... Nie znam się na tym; nie umiem pisać recenzji do cudzych prac. Nie wiem też, co inni myślą o tym tekście, ale mnie osobiście się on bardzo podoba... :)
  Topic: [W] Thilio Tinuial
Lady Of Orthank

Replies: 11
Views: 1029

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Sat Feb 21, 2004 7:58 pm   Subject: [W] Thilio Tinuial
<Lady Of... uśmiecha się skromnie> Cóż... może i wydam, ale wpierw ktoś musi zatwierdzić resztę mej twórczości... :)
  Topic: [W] Thilio Tinuial
Lady Of Orthank

Replies: 11
Views: 1029

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Mon Feb 16, 2004 6:58 pm   Subject: [W] Thilio Tinuial
Gęthwin?Ť wrote:
No no no no musze przyznac ze mi zaimponowalas :] piekny wiersz!

Hem... dzięki... Miło czytać (słuchać jeszcze milej :) ) pochwały...

PS. A teraz zastanówmy się czy dać ten poemacik Imperatorowi...

Page 16 of 16
Jump to: