| Author |
Message |
Topic: Pogadanka o zespołach - Metal |
Grigor (Mistrz)
Replies: 59
Views: 3563
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Sun Aug 29, 2004 1:18 pm Subject: Pogadanka o zespołach - Metal |
| Mati_00 wrote: | | podoba mi sie ten ich nowy singiel "amerika".... |
Nie słyszałem jakiego zespołu ? |
Topic: Uwaga fani Star Wars! |
Grigor (Mistrz)
Replies: 260
Views: 9045
|
Forum: Film Posted: Sun Aug 29, 2004 1:17 pm Subject: Uwaga fani Star Wars! |
Imię w Bractwie:Darth Gorgor
Imię prawdziwe:Grigor (Mistrz)
Rola:Lord Sith
Ulubiona broń:Błyskawice,Duszenie,odpychanie za pomocą mocy
Rodzaj miecza:dwa czerwone o ciemnej klindze |
Topic: W co gracie |
Grigor (Mistrz)
Replies: 65
Views: 4996
|
Forum: Gry i Komputer / Internet Posted: Sun Aug 29, 2004 12:56 pm Subject: W co gracie |
| Mati_00 wrote: | aha no i jeszcze boska gra pasjans i saper .... | Niema to jak tradycyjne gry systemowe |
Grigor (Mistrz)
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Sun Aug 29, 2004 12:54 pm Subject: Pogadanka o zespołach - Metal |
| Mati_00 wrote: | | a ja tam lubie ramsteina'a....ich piosenki sa swietne!!!! no i oczywiscie LP i system of down | Fajne jest Mein herz Brennt i Sonne |
Topic: Kara śmierci. Za czy przeciw? |
Grigor (Mistrz)
Replies: 47
Views: 3243
|
Forum: Publicystyka Posted: Sun Aug 29, 2004 10:31 am Subject: Kara śmierci. Za czy przeciw? |
Jestem zanie nie powinno sie zbijać ludzi ale można przymknąć gościa na dorzywocie co to zmieni |
Topic: Język elficki |
Grigor (Mistrz)
Replies: 49
Views: 17746
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Sun Aug 29, 2004 10:27 am Subject: Język elficki |
Zaraz poszukam nigdy nie czytam tych indeks€ów nie chce mi sie Ale książke przeczytałem |
Topic: Piłka nożna |
Grigor (Mistrz)
Replies: 130
Views: 3995
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Sun Aug 29, 2004 10:17 am Subject: Piłka nożna |
| Mati_00 wrote: | | Dajcie spokój, jeśli wisła przegrała u siebie przed własną publicznością 2:0, to co dopiero będzie w realu...yy....to znaczy w madrycie, gdzie ileś tam tysięcy kibiców będzie krzyczeć "Real Madryt!!!!!" | W madrycie wygrali 3:1 Wisła (nabraliście się ) |
Topic: Jak sobie nas wyobrażamy? |
Grigor (Mistrz)
Replies: 74
Views: 2696
|
Forum: Poufne ;) Posted: Sun Aug 29, 2004 9:48 am Subject: Jak sobie nas wyobrażamy? |
Nie znacie mnie za bardzo więc mnie nie opiszecie |
Topic: Wasze ulubione bajki :) |
Grigor (Mistrz)
Replies: 111
Views: 7552
|
Forum: Film Posted: Sun Aug 29, 2004 9:46 am Subject: Wasze ulubione bajki :) |
Kaczor (Donald) Daffyi Kólik Buggs |
Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
Grigor (Mistrz)
Replies: 147
Views: 10262
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Sun Aug 29, 2004 9:44 am Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:) |
Sie macie ludzie witam intresuje sie wladcą isprawami powiązanymi z nim kocham Stare Warsy i nie opuszcze was tak szybko |
Topic: W co gracie |
Grigor (Mistrz)
Replies: 65
Views: 4996
|
Forum: Gry i Komputer / Internet Posted: Sun Aug 29, 2004 9:40 am Subject: W co gracie |
Kurcze teraz gram z przerwami (krótkmi) w Call of Duty w sieci wymiatam wszystkich mój pseudo to JAsioMIstrz ale uwielbiam także wszystkie gry z seri Star Wars: KOTOR,Jedi Academy,Jedi Outcast:2 .Uwielbiam oczywiście serie Heroes 1,2,3,4 jest boska |
Topic: Twoje imię i rasa w Śródziemiu! |
Grigor (Mistrz)
Replies: 75
Views: 6064
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Sun Aug 29, 2004 9:35 am Subject: Twoje imię i rasa w Śródziemiu! |
Strona niechce mi sie wyświetlić |
Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
Grigor (Mistrz)
Replies: 139
Views: 7369
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Sun Aug 29, 2004 9:31 am Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
a jachciałbym mieszkać w Valinorze albo w świątyni eru |
Topic: Inne fora |
Grigor (Mistrz)
Replies: 53
Views: 4885
|
Forum: Gry i Komputer / Internet Posted: Sun Aug 29, 2004 9:23 am Subject: Inne fora |
Oprucz tego forum siedze na jeszcze 3 forumach o wladcy i 1 Fantasy Prawie nakażdym mam nick Grigor (Mistrz) tylko na jednym Jasio (Mistrz)
www.wladca.pl
www.wladca.com
[url]www.wladcapierścieni.com[/url]
i
www.vallheru.net
|
Topic: Harry Potter - kochasz bądź nienawidzisz... |
Grigor (Mistrz)
Replies: 106
Views: 6949
|
Forum: Saga Harry Potter Posted: Sun Aug 29, 2004 9:17 am Subject: Harry Potter - kochasz bądź nienawidzisz... |
tytuł Ksiażki i Filmupowinien nazywać się Hary Frajer to chyba wszystko wyjaśnia |
Topic: ULUBIONA RASA. |
Grigor (Mistrz)
Replies: 135
Views: 7188
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Sun Aug 29, 2004 9:06 am Subject: ULUBIONA RASA. |
| CHICKEN wrote: | dokładnie tak jak przedmówca Krasnolud to jest najlepsza rasa jaka kiedykolwiek zostala wymyślona (choć może istniała ) | zgadzam siez przedmowcą i przedmówcą | Quote: | zostala wymyślona (choć możeistniała | oco co ci z tym chodzi krasnoludy stworzył chyba Aule potajemnie przed Valarami a gdy Valarzy odkryli i kazali Aulemu ją zniszczyć zlitowali sie nad nim i jego dziełem |
Grigor (Mistrz)
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Sun Aug 29, 2004 9:00 am Subject: Pogadanka o zespołach - Metal |
Fajny jest zespół Rhapsody Polecam do zobaczenia teledysk Dark Secret z Lee Hamilton |
Topic: Uwaga fani Star Wars! |
Grigor (Mistrz)
Replies: 260
Views: 9045
|
Forum: Film Posted: Sun Aug 29, 2004 8:55 am Subject: Uwaga fani Star Wars! |
Ja kandyduje do bractwa Sithów mam nadzieje że mnie przyjmą |
| |