Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 147 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Pogadanka o zespołach - Metal
Grigor (Mistrz)

Replies: 59
Views: 3563

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sun Aug 29, 2004 1:18 pm   Subject: Pogadanka o zespołach - Metal
Mati_00 wrote:
podoba mi sie ten ich nowy singiel "amerika"....

Nie słyszałem jakiego zespołu :? ? :>
  Topic: Uwaga fani Star Wars!
Grigor (Mistrz)

Replies: 260
Views: 9045

PostForum: Film   Posted: Sun Aug 29, 2004 1:17 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!

Imię w Bractwie:Darth Gorgor
Imię prawdziwe:Grigor (Mistrz)
Rola:Lord Sith
Ulubiona broń:Błyskawice,Duszenie,odpychanie za pomocą mocy
Rodzaj miecza:dwa czerwone o ciemnej klindze
  Topic: W co gracie
Grigor (Mistrz)

Replies: 65
Views: 4996

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Sun Aug 29, 2004 12:56 pm   Subject: W co gracie
Mati_00 wrote:
aha no i jeszcze boska gra pasjans i saper ;) ....
Niema to jak tradycyjne gry systemowe ;] :>
Grigor (Mistrz)

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sun Aug 29, 2004 12:54 pm   Subject: Pogadanka o zespołach - Metal
Mati_00 wrote:
a ja tam lubie ramsteina'a....ich piosenki sa swietne!!!! no i oczywiscie LP i system of down
Fajne jest Mein herz Brennt i Sonne :> :)
  Topic: Kara śmierci. Za czy przeciw?
Grigor (Mistrz)

Replies: 47
Views: 3243

PostForum: Publicystyka   Posted: Sun Aug 29, 2004 10:31 am   Subject: Kara śmierci. Za czy przeciw?
Jestem zanie nie powinno sie zbijać ludzi :? ale można przymknąć gościa na dorzywocie co to zmieni :> 8)
  Topic: Język elficki
Grigor (Mistrz)

Replies: 49
Views: 17746

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Sun Aug 29, 2004 10:27 am   Subject: Język elficki
Zaraz poszukam nigdy nie czytam tych indeks€ów nie chce mi sie ;] Ale książke przeczytałem ;] :>
  Topic: Piłka nożna
Grigor (Mistrz)

Replies: 130
Views: 3995

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Sun Aug 29, 2004 10:17 am   Subject: Piłka nożna
Mati_00 wrote:
Dajcie spokój, jeśli wisła przegrała u siebie przed własną publicznością 2:0, to co dopiero będzie w realu...yy....to znaczy w madrycie, gdzie ileś tam tysięcy kibiców będzie krzyczeć "Real Madryt!!!!!"
W madrycie wygrali 3:1 Wisła ;o (nabraliście się :lol: ) :>
  Topic: Jak sobie nas wyobrażamy?
Grigor (Mistrz)

Replies: 74
Views: 2696

PostForum: Poufne ;)   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:48 am   Subject: Jak sobie nas wyobrażamy?
Nie znacie mnie za bardzo więc mnie nie opiszecie :twisted: :>
  Topic: Wasze ulubione bajki :)
Grigor (Mistrz)

Replies: 111
Views: 7552

PostForum: Film   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:46 am   Subject: Wasze ulubione bajki :)
Kaczor (Donald) Daffyi Kólik Buggs :D :>
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Grigor (Mistrz)

Replies: 147
Views: 10262

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:44 am   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Sie macie ludzie witam intresuje sie wladcą isprawami powiązanymi z nim kocham Stare Warsy i nie opuszcze was tak szybko 8) :>
  Topic: W co gracie
Grigor (Mistrz)

Replies: 65
Views: 4996

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:40 am   Subject: W co gracie
Kurcze teraz gram z przerwami (krótkmi) w Call of Duty w sieci wymiatam wszystkich mój pseudo to JAsioMIstrz ale uwielbiam także wszystkie gry z seri Star Wars: KOTOR,Jedi Academy,Jedi Outcast:2 .Uwielbiam oczywiście serie Heroes 1,2,3,4 jest boska :) :>
  Topic: Twoje imię i rasa w Śródziemiu!
Grigor (Mistrz)

Replies: 75
Views: 6064

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:35 am   Subject: Twoje imię i rasa w Śródziemiu!
Strona niechce mi sie wyświetlić :?
  Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
Grigor (Mistrz)

Replies: 139
Views: 7369

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:31 am   Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
a jachciałbym mieszkać w Valinorze albo w świątyni eru :> :P
  Topic: Inne fora
Grigor (Mistrz)

Replies: 53
Views: 4885

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:23 am   Subject: Inne fora
Oprucz tego forum siedze na jeszcze 3 forumach o wladcy i 1 Fantasy Prawie nakażdym mam nick Grigor (Mistrz) tylko na jednym Jasio (Mistrz)
www.wladca.pl
www.wladca.com
[url]www.wladcapierścieni.com[/url] ;]
i
www.vallheru.net
:D :>
  Topic: Harry Potter - kochasz bądź nienawidzisz...
Grigor (Mistrz)

Replies: 106
Views: 6949

PostForum: Saga Harry Potter   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:17 am   Subject: Harry Potter - kochasz bądź nienawidzisz...
tytuł Ksiażki i Filmupowinien nazywać się Hary Frajer to chyba wszystko wyjaśnia :evil:
  Topic: ULUBIONA RASA.
Grigor (Mistrz)

Replies: 135
Views: 7188

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:06 am   Subject: ULUBIONA RASA.
CHICKEN wrote:
dokładnie tak jak przedmówca Krasnolud to jest najlepsza rasa jaka kiedykolwiek zostala wymyślona (choć może istniała ;) )
zgadzam siez przedmowcą i przedmówcą :>
Quote:
zostala wymyślona (choć możeistniała ;)
oco co ci z tym chodzi krasnoludy stworzył chyba Aule potajemnie przed Valarami a gdy Valarzy odkryli i kazali Aulemu ją zniszczyć zlitowali sie nad nim i jego dziełem ;)
Grigor (Mistrz)

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:00 am   Subject: Pogadanka o zespołach - Metal
Fajny jest zespół Rhapsody :> Polecam do zobaczenia teledysk Dark Secret z Lee Hamilton :>
  Topic: Uwaga fani Star Wars!
Grigor (Mistrz)

Replies: 260
Views: 9045

PostForum: Film   Posted: Sun Aug 29, 2004 8:55 am   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Ja kandyduje do bractwa Sithów mam nadzieje że mnie przyjmą :twisted:

Page 8 of 9
Jump to: