| Author |
Message |
Topic: Wasze ulubione zespoły |
Grigor (Mistrz)
Replies: 149
Views: 9789
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Mon Aug 30, 2004 10:40 am Subject: Wasze ulubione zespoły |
Moby
BlackEyed Peas
Dj Adolf:twisted:
Outkast
Rhapsody
Prodigy
JuniorSenior
|
Topic: Pozwólcie, że zapytam... |
Grigor (Mistrz)
Replies: 55
Views: 3438
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Aug 30, 2004 10:19 am Subject: Pozwólcie, że zapytam... |
Mi się troszkę znudziło www.wladca.pl no i poszukałem i znalazłem NAtamto forum zaglądam żadziej bo dostałem ostrzeżenie za SPAM |
Topic: {SW} Najlepsza książka/seria książek |
Grigor (Mistrz)
Replies: 10
Views: 967
|
Forum: Film Posted: Mon Aug 30, 2004 10:09 am Subject: {SW} Najlepsza książka/seria książek |
Troche tego było ale tytułów zpomniałem pamiętam byłjakiś tytułł z Hanem solo i jakieś OStatnia Misja czy cos wtym stylu |
Topic: SW vs. LotR |
Grigor (Mistrz)
Replies: 16
Views: 1655
|
Forum: Film Posted: Mon Aug 30, 2004 10:05 am Subject: SW vs. LotR |
| Draco 1994 wrote: | | Ja zagłosowałem na ostatni, są dlamnie tak samo ważne i nie mogę się zdecydować. | Zgodze się z tym jestem wielkim fANEM Star Wars i Władcy więc zagłosowałam na 3 mimo to iż czytałem pare książek ST to trochę słabiej mi się czytały od bardziej wciągającej sagi WP a Filmy podobałymi się dwa (Prócz "Ataku Klonów" ) |
Topic: Szkoła |
Grigor (Mistrz)
Replies: 241
Views: 8197
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Sun Aug 29, 2004 9:16 pm Subject: Szkoła |
Błagam nie mówcie o szkole!!!Tak za nią zatęskniłem że płakać sie chce |
Topic: {SW} najlepsza część |
Grigor (Mistrz)
Replies: 6
Views: 769
|
Forum: Film Posted: Sun Aug 29, 2004 9:06 pm Subject: {SW} najlepsza część |
| Mati_00 wrote: | | w ataku klownow nie podobal mi sie dubbing...inspektor gadzet hmmm....ale ta bitwa byla nawet fajna | Nio nie ma to jak pomachać mieczykiem świetlnym |
Topic: Haldir czy Legolas? ...i spory na temat Legolasa |
Grigor (Mistrz)
Replies: 58
Views: 4317
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Sun Aug 29, 2004 5:26 pm Subject: Haldir czy Legolas? ...i spory na temat Legolasa |
Filmowi są do bani (lepsze krasnoludy) efy a książkowy l. i H. są fajny jest L. a o H. trudno stwierdzić |
Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
Grigor (Mistrz)
Replies: 139
Views: 7369
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Sun Aug 29, 2004 4:17 pm Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
| Mati_00 wrote: | | bardzo mili, mowili ze nawet wpadna po mnie jak beda szli na mecz do minas=tirith | ale będziesz miał fajniej a też chce |
Topic: Uwaga fani Star Wars! |
Grigor (Mistrz)
Replies: 260
Views: 9045
|
Forum: Film Posted: Sun Aug 29, 2004 4:01 pm Subject: Uwaga fani Star Wars! |
| Mati_00 wrote: | | he he ....wlasnie....nawet avatarek zgadza sie z wygladem....miejmy nadzieje ze nie spadnie mi helm podczas walki...he he | Nie bój sie o chełm przyklej go do głowy i nie masz kłopotu |
Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
Grigor (Mistrz)
Replies: 139
Views: 7369
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Sun Aug 29, 2004 3:34 pm Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
| Mati_00 wrote: | a ja bym sobie chetnie mieszkał w Minas-morgul....te miejsce ma swój klimat no i jest tak zielono ...no i ci strażnicy... | Bardzo mili i przyjażni bodyguardzi |
Grigor (Mistrz)
|
Forum: Film Posted: Sun Aug 29, 2004 3:30 pm Subject: Uwaga fani Star Wars! |
| Mati_00 wrote: | | ....a darth nazgul to takie fajne i mi sie fajnie kojarzy...z czyms strasznym, okrutnym, bezwzglednym....tacy sa sith nie?? | eee...tak sąpodobni do nazguli są odpowiednikami nazguli u Tolkiena |
Grigor (Mistrz)
|
Forum: Film Posted: Sun Aug 29, 2004 3:23 pm Subject: Uwaga fani Star Wars! |
| Mati_00 wrote: | nie wien....ja juz chyba zostane przy darth bober...czekaj czekaj...a co wy na to: Darth Nazgul?? to by bylo niezle | Oryginalne W ostateczności może być. Nie podoba ci podoba ci się Darth Nigtmare po polsku Darth Koshmar |
Grigor (Mistrz)
|
Forum: Film Posted: Sun Aug 29, 2004 3:18 pm Subject: Uwaga fani Star Wars! |
a może byc Darth Nightmare |
Topic: {SW} najlepsza część |
Grigor (Mistrz)
Replies: 6
Views: 769
|
Forum: Film Posted: Sun Aug 29, 2004 3:15 pm Subject: {SW} najlepsza część |
Zdecdywonie najlepsza część to "Powrót Jedi" starsze części jeszcze jeszcze ale "Atak Klonów" był troche średni |
Topic: Battle for Middle-Earth |
Grigor (Mistrz)
Replies: 4
Views: 755
|
Forum: Gry i Komputer / Internet Posted: Sun Aug 29, 2004 3:01 pm Subject: Battle for Middle-Earth |
Cośtam czytałem ale już nie pamiętam jak znajde to napisze |
Grigor (Mistrz)
|
Forum: Film Posted: Sun Aug 29, 2004 2:59 pm Subject: Uwaga fani Star Wars! |
Darth Dark? |
Topic: Tolkien czy Sapkowski |
Grigor (Mistrz)
Replies: 70
Views: 6062
|
Forum: Forum Fantasy Posted: Sun Aug 29, 2004 2:02 pm Subject: Tolkien czy Sapkowski |
Próbowałem czytaćcoś Sapkowskiego ale nie pamiętam jak sie to nazywało ale zdecydowanie wole Tolkiena nie wiem sam ale dzieło Tolkiena jest bardziej baśniowe i wogóle |
Topic: Pogadanka o zespołach - Metal |
Grigor (Mistrz)
Replies: 59
Views: 3563
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Sun Aug 29, 2004 1:24 pm Subject: Pogadanka o zespołach - Metal |
| Morgul wrote: | | O Rammstein'ie przecie mówi... (oczywiście z nowej płyty, bo stare płyty słyszałem) | Rzeczywiście niezauważyłem mój wzrok |
| |