Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 147 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Wasze ulubione zespoły
Grigor (Mistrz)

Replies: 149
Views: 9789

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Mon Aug 30, 2004 10:40 am   Subject: Wasze ulubione zespoły
Moby
BlackEyed Peas
Dj Adolf:twisted:
Outkast
Rhapsody
Prodigy :twisted:
JuniorSenior
:>
  Topic: Pozwólcie, że zapytam...
Grigor (Mistrz)

Replies: 55
Views: 3438

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Aug 30, 2004 10:19 am   Subject: Pozwólcie, że zapytam...
Mi się troszkę znudziło www.wladca.pl no i poszukałem i znalazłem ;] NAtamto forum zaglądam żadziej bo dostałem ostrzeżenie za SPAM :twisted: :>
  Topic: {SW} Najlepsza książka/seria książek
Grigor (Mistrz)

Replies: 10
Views: 967

PostForum: Film   Posted: Mon Aug 30, 2004 10:09 am   Subject: {SW} Najlepsza książka/seria książek
Troche tego było ale tytułów zpomniałem :hmm: pamiętam byłjakiś tytułł z Hanem solo i jakieś OStatnia Misja czy cos wtym stylu :hmm: :>
  Topic: SW vs. LotR
Grigor (Mistrz)

Replies: 16
Views: 1655

PostForum: Film   Posted: Mon Aug 30, 2004 10:05 am   Subject: SW vs. LotR
Draco 1994 wrote:
Ja zagłosowałem na ostatni, są dlamnie tak samo ważne i nie mogę się zdecydować.
Zgodze się z tym jestem wielkim fANEM Star Wars i Władcy więc zagłosowałam na 3 mimo to iż czytałem pare książek ST to trochę słabiej mi się czytały od bardziej wciągającej sagi WP a Filmy podobałymi się dwa (Prócz "Ataku Klonów" ;] ) :>
  Topic: Szkoła
Grigor (Mistrz)

Replies: 241
Views: 8197

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:16 pm   Subject: Szkoła
Błagam nie mówcie o szkole!!!Tak za nią zatęskniłem że płakać sie chce ;] :>
  Topic: {SW} najlepsza część
Grigor (Mistrz)

Replies: 6
Views: 769

PostForum: Film   Posted: Sun Aug 29, 2004 9:06 pm   Subject: {SW} najlepsza część
Mati_00 wrote:
w ataku klownow nie podobal mi sie dubbing...inspektor gadzet hmmm....ale ta bitwa byla nawet fajna
Nio nie ma to jak pomachać mieczykiem świetlnym :twisted: :>
  Topic: Haldir czy Legolas? ...i spory na temat Legolasa
Grigor (Mistrz)

Replies: 58
Views: 4317

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Sun Aug 29, 2004 5:26 pm   Subject: Haldir czy Legolas? ...i spory na temat Legolasa
Filmowi są do bani (lepsze krasnoludy) efy a książkowy l. i H. są fajny jest L. a o H. trudno stwierdzić ;] :>
  Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
Grigor (Mistrz)

Replies: 139
Views: 7369

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Sun Aug 29, 2004 4:17 pm   Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
Mati_00 wrote:
bardzo mili, mowili ze nawet wpadna po mnie jak beda szli na mecz do minas=tirith
ale będziesz miał fajniej a też chce ;] :>
  Topic: Uwaga fani Star Wars!
Grigor (Mistrz)

Replies: 260
Views: 9045

PostForum: Film   Posted: Sun Aug 29, 2004 4:01 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Mati_00 wrote:
he he ....wlasnie....nawet avatarek zgadza sie z wygladem....miejmy nadzieje ze nie spadnie mi helm podczas walki...he he
Nie bój sie o chełm przyklej go do głowy i nie masz kłopotu ;) :>
  Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
Grigor (Mistrz)

Replies: 139
Views: 7369

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Sun Aug 29, 2004 3:34 pm   Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
Mati_00 wrote:
a ja bym sobie chetnie mieszkał w Minas-morgul....te miejsce ma swój klimat no i jest tak zielono ;) ...no i ci strażnicy...
Bardzo mili i przyjażni bodyguardzi ;]
Grigor (Mistrz)

PostForum: Film   Posted: Sun Aug 29, 2004 3:30 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Mati_00 wrote:
....a darth nazgul to takie fajne i mi sie fajnie kojarzy...z czyms strasznym, okrutnym, bezwzglednym....tacy sa sith nie??
eee...tak sąpodobni do nazguli ;] są odpowiednikami nazguli u Tolkiena ;] :>
Grigor (Mistrz)

PostForum: Film   Posted: Sun Aug 29, 2004 3:23 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Mati_00 wrote:
nie wien....ja juz chyba zostane przy darth bober...czekaj czekaj...a co wy na to: Darth Nazgul?? to by bylo niezle :twisted: :green:
Oryginalne ;] W ostateczności może być. Nie podoba ci podoba ci się Darth Nigtmare ;o po polsku Darth Koshmar :>
Grigor (Mistrz)

PostForum: Film   Posted: Sun Aug 29, 2004 3:18 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!
a może byc Darth Nightmare :>
  Topic: {SW} najlepsza część
Grigor (Mistrz)

Replies: 6
Views: 769

PostForum: Film   Posted: Sun Aug 29, 2004 3:15 pm   Subject: {SW} najlepsza część
Zdecdywonie najlepsza część to "Powrót Jedi" starsze części jeszcze jeszcze ale "Atak Klonów" był troche średni :| :>
  Topic: Battle for Middle-Earth
Grigor (Mistrz)

Replies: 4
Views: 755

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Sun Aug 29, 2004 3:01 pm   Subject: Battle for Middle-Earth
Cośtam czytałem ale już nie pamiętam jak znajde to napisze :green: :>
Grigor (Mistrz)

PostForum: Film   Posted: Sun Aug 29, 2004 2:59 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Darth Dark? :>
  Topic: Tolkien czy Sapkowski
Grigor (Mistrz)

Replies: 70
Views: 6062

PostForum: Forum Fantasy   Posted: Sun Aug 29, 2004 2:02 pm   Subject: Tolkien czy Sapkowski
Próbowałem czytaćcoś Sapkowskiego ale nie pamiętam jak sie to nazywało ale zdecydowanie wole Tolkiena nie wiem sam ale dzieło Tolkiena jest bardziej baśniowe i wogóle ;] :>
  Topic: Pogadanka o zespołach - Metal
Grigor (Mistrz)

Replies: 59
Views: 3563

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sun Aug 29, 2004 1:24 pm   Subject: Pogadanka o zespołach - Metal
Morgul wrote:
O Rammstein'ie przecie mówi... (oczywiście z nowej płyty, bo stare płyty słyszałem)
Rzeczywiście niezauważyłem
Quote:
ich
mój wzrok ;o

Page 7 of 9
Jump to: