Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 1571 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Miranda Otto (Eowin) & Liv Tyler (Arwen)
Galad

Replies: 64
Views: 4378

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Mar 20, 2003 5:36 pm   Subject: Miranda Otto (Eowin) & Liv Tyler (Arwen)
Według mnie lepiej odwzorowana była Eowina. Arwena wydawała mi się trochę "sztywna" i te sny w "Dwóch wieżach" nie pasowały do filmu. Z jednej strony grożny Sauron atakuje Rohan, obrona Helmowego Jaru a z drugiej strony miłosne sny Arweny. Takie jest moje zdanie pewnie wszyscy maja inne. :)
  Topic: Jak wam się podoba filmowy Legolas?
Galad

Replies: 81
Views: 5532

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Mar 20, 2003 5:29 pm   Subject: Jak wam się podoba filmowy Legolas?
Orlando według mnie to bardzo ważna postać w "Lotr" a lepiej niż Orlando nikt cyba go nie mógł zagrać. Tak na marginesie Legolas to moja ulubiona postać. :D
  Topic: Elfy w Helmowym Jarze???
Galad

Replies: 60
Views: 3904

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Mar 20, 2003 5:24 pm   Subject: Elfy w Helmowym Jarze???
Po prostu reżyser miał aktora i chciał go użyc. to że elfy przychodza z pomoca odbiega od książki, ale śmierć Haldira to już chyba przesada. :(
  Topic: Trzymajcie się krzeseł :)
Galad

Replies: 53
Views: 2959

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Thu Mar 20, 2003 5:15 pm   Subject: Trzymajcie się krzeseł :)
A co ja mam powiedzieć. Moja klasa to same tłuki nie dość, że nie czytają książek (nawet lekur) to jak się pytałem czy ktoś idzie na film "władca pierścieni" to mi powiedzieli, że nie chce im się 3 godzin w kinie siedzieć.

Page 85 of 88
Jump to: