Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 398 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Kabaret Ani MRu Mru
Esk

Replies: 27
Views: 3585

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Fri Apr 30, 2004 7:58 pm   Subject: Kabaret Ani MRu Mru
Oni są FAN-TAS-TY-CZNI ! ! ! !
:D :D
To się nazywa - humor dla inteligentnych 8) Byle kto ich nie zrozumie :P
Ale są naprawdę rewelacyjni :D
Taki skecz: "Czerwony kapturek" albo "Supermarket" :lol: :lol: :lol:
BOSKIE!
  Topic: Moja klasa:((((
Esk

Replies: 123
Views: 7760

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Fri Apr 30, 2004 7:54 pm   Subject: Moja klasa:((((
W mojej klasie panuje nieskrępowana radość ze wszystkiego... Nauka jest gdzieś tam daleko :green: Jesteśmy strasznie zgrani, klasa jest klimatyczna, co tydzień jakiś koncert. 16 osob gra na gitarze, do tego co chwilę jakieś spotkania, po prostu rewelacja.
Jazda bez trzymanki :lol:
  Topic: Szkoła
Esk

Replies: 241
Views: 8197

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Fri Apr 30, 2004 7:50 pm   Subject: Szkoła
No to ja powiem: jestem w LO i są to najcudowniejsze lata mojego życia!
Jest BOSSSKO!
Szkoła jest fantastyczna... Luźna... Spokojna... Wszyscy mają do wszystkiego stosunek: "rób albo nie rób, jak tam chcesz"...
Ludzie są rewelacyjni, kochani i wspaniali. Spotkania klasowe są na porządku dziennym.
Nikt nie goni za ocenami, ani za innymi.
Jest po prostu lajcikowo :green:
  Topic: Filmy które lubimy
Esk

Replies: 325
Views: 11585

PostForum: Film   Posted: Fri Apr 30, 2004 7:35 pm   Subject: Filmy które lubimy
"Trio z Bellevile" :green: :green: To jest to :green:
  Topic: Nasze nicki i imiona
Esk

Replies: 122
Views: 6709

PostForum: Poufne ;)   Posted: Fri Apr 30, 2004 7:15 pm   Subject: Nasze nicki i imiona
Esk - pierwsza kobieta-mag z "Równoumagicznienia" Terry'ego Pratchetta :green:
  Topic: HARCERSTWO - może wśród was znajdzie się jakiś harcerz????
Esk

Replies: 28
Views: 1458

PostForum: Poufne ;)   Posted: Fri Apr 30, 2004 7:10 pm   Subject: HARCERSTWO - może wśród was znajdzie się jakiś harcerz????
To ja może wrócę do tematu:
Byłam przez rok w ZHRze, ale odeszłam. Ogólnie harcerstwo fajna rzecz, niebanalni ludzie, a odeszłam przez postawę Drużynowej, której drużyna nie obchodziła, a jak sobie przypomniała to zwalała nam na głowę miliony obowiązków. No więc odeszłam :green:
  Topic: Blues, jazz, znaczy muzyka bardziej ambitna, ale nie poważna
Esk

Replies: 7
Views: 1097

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Fri Apr 30, 2004 6:57 pm   Subject: Blues, jazz, znaczy muzyka bardziej ambitna, ale nie poważna
Tradycyjnie: Norah Jones, Diana Krall, Eva Cassidy, Joni Mitchell, Touch And Go, Henryk Miśkiewicz, Jan Garbarek
Inaczej: Gotan Project, Namaste
:)
  Topic: Nauczyć się kodu binarnego
Esk

Replies: 10
Views: 1220

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Apr 30, 2004 6:54 pm   Subject: Nauczyć się kodu binarnego
System binarny to pikuś... Trzeba jeszcze umieć przeliczać na system ósemkowy i dziesiątkowy :green:
  Topic: gra na gitarze - i wszytstko związane z tym instrumentem :)
Esk

Replies: 33
Views: 2856

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Fri Apr 30, 2004 6:51 pm   Subject: gra na gitarze - i wszytstko związane z tym instrumentem :)
Ja! Ja gram na gitarze! :green:
Ozz: jestesmy bardzo podobni muzycznie. Tez gram półtora roku, jestem samouczką (? :P ) - nie mam ani cierpliwosci, ani chęci do chodzenia do nauczyciela i grania zadanych riffów :/ Wolę sama do wszystkiego dochodzić, zwłaszcza jak idzie ;)
Rok grałam na klasyku, teraz mam pięknego akustyka. Elektryk nie dla mnie, bo za drogi - jak sie dorobię to pomyślę :lol:
Poza tym - wygląda na to, że jestem jedyną dziewczyną tutaj grającą... Nie wiem, czemu tak jest. W mojej klasie stosunek grających facetów do dziewczyn to 13:2 :lol:

Co do gitarowych 'idoli' - Pat Metheny, Al di Meola, Paco de Lucia, Eric Clapton -> jako, że jednak preferuję dźwięk klasyka i akustyka. Satrianiego lubię, ale to nie to samo ;)
  Topic: Szeroko pojęty ROCK
Esk

Replies: 24
Views: 1623

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Fri Apr 30, 2004 6:45 pm   Subject: Szeroko pojęty ROCK
Dla mnie z rocka:
White Stripes
Coldplay
Radiohead
Jet
Badly Drawn Boy
RHCP
Myslovitz
Negatyw
Akurat [nagg: super, ja sie balam ze nikt nie zna Akurata :green: Tydzien temu mieli koncert w łodzkiej Deko... było bosko]
:)
  Topic: Najlepsze solówki w historii
Esk

Replies: 3
Views: 774

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Fri Apr 30, 2004 6:41 pm   Subject: Najlepsze solówki w historii
Dorzuciłabym jeszcze "Nothing else matters" Metallici :)
Ale jak dla mnie "Stairway to heaven" na pierwszym miejscu :green:
  Topic: Rycerstwo
Esk

Replies: 34
Views: 3104

PostForum: Forum Fantasy   Posted: Fri Apr 30, 2004 6:24 pm   Subject: Rycerstwo
Ja jestem w bractwie rycerskim, lecz nie walczę (niestety, brak siły :lol: ) tylko tańczę.
Zamiłowanie do rycerstwa czułam w sobie jeszcze przed książkę -> potem się nasiliło, a po filmie zmieniło się w fascynację. łuki, miecze, cała ta atmosfera. Czuję to :) Rycerstwo daje mi właśnie takie poczucie, że jestem w grupie ludzi honorowych, lojalnych, bo czasem na ulicy boję się, że mieszkam w zoo :roll:
Rycerstwo - to jest to.
  Topic: Kto wierzy w magie?
Esk

Replies: 114
Views: 7102

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Fri Apr 30, 2004 6:16 pm   Subject: Kto wierzy w magie?
Wierzę w magię, ale nie tą materialną [różdżki, wróżenie itp.] ale w tą magię, która jest w nas samych. To brzmi może dość patetycznie, ale trzeba to czuć. Taka prosta magia, magia emocji, magia słów i poezji. :)

Stoisz na szczycie wzgórza, krople rosy drżą na liściach pod wpływem wiatru, promienie wschodzącego słońca przyjemnie ogrzewają twarz... To magia :)
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Esk

Replies: 147
Views: 10262

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Fri Apr 30, 2004 6:00 pm   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
To ja zawtóruję :D Witam serdecznie kogoś, kto nie jest złym smutnym metalem, manifestującym swoją mroczność :green:
  Topic: ULUBIONA RASA.
Esk

Replies: 135
Views: 7188

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Fri Apr 30, 2004 5:58 pm   Subject: ULUBIONA RASA.
Ja wolałabym być człowiekiem, nieważne gdzie. Między innymi dlatego, że wiem, jak to jest być człowiekiem, wiem czego się po ludziach można spodziewać.
Co do elfów... Nie uważam, że są dumni i wyniośli - raczej spokojni, opanowani, ważący każdy czyn. Są na Ardzie już tyle lat, że wiedzą, jakie mogą być konsekwencje pochopnych czynów. No i po pewnym czasie mija ta euforia i upijanie się życiem, jak u starszych ludzi :)
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Esk

Replies: 147
Views: 10262

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Fri Apr 30, 2004 5:46 pm   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Ja również grzecznie się przedstawię :D
Jestem z łódeczki, interesuję się fantasy (przede wszystkim Mistrz John T. i Terry Pratchett), grami RPG. Co lubię? Pisać, tworzyć, lubię herbatę, Johnny'ego Deppa, fotografować (planuję filmówkę) i słuchać dobrego jazzu.
No. To tyle :)

Page 22 of 23
Jump to: