| Author |
Message |
Topic: Damskie rozmowy o płci męskiej |
Elin
Replies: 76
Views: 3166
|
Forum: Poufne ;) Posted: Tue Jul 27, 2004 8:01 pm Subject: Damskie rozmowy o płci męskiej |
| Scoia'tael wrote: | | ile czasu mozna spędzić na granu w RPG gadaniu o RPG i wogóle myśleć tylko o RPG i zastanawiać się coby-tutaj-na-larpie-wykręcic-za-numer-żeby-zepsuć-larpa-duszkom... |
Przez to wszystko wkońcu nie napisałam tego co napisac w tym temacie miałam. No więc są różne gusta - chłopak opisany powyżej moze być dla jednej osoby nudny, a dla innej moze byc wprost idealny. Mnie osobiście wizja ciągłego gadania o rpg, kilkugodzinnego grania albo wycinania numerów ludzia na larpach nie odstrasza a wręcz zachwyca - dziewczyno taki chłopak to ideał |
Topic: U.F.O? |
Elin
Replies: 26
Views: 2039
|
Forum: Poufne ;) Posted: Tue Jul 27, 2004 7:46 pm Subject: U.F.O? |
| A ja wieże w teorie światów równoległych - to tłumaczy i te całe ufoludki i elfy jak również jednorożce, mutanty i wampiry i najzabawniejsze jest to ze wcale nie żartuje |
Topic: Jak będziecie obchodzic Lammas i czy ktoś wogule wie co to ? |
Elin
Replies: 11
Views: 792
|
Forum: Publicystyka Posted: Tue Jul 27, 2004 7:42 pm Subject: Jak będziecie obchodzic Lammas i czy ktoś wogule wie co to ? |
| Oj Morgul nie zarzekaj się tak - ja mam kolege który ateistą był i to antyklerykalnym i tak przez wiele lat, a teraz praktykującym Wiccianinem jest - czasem to poprostu sprawa dobrania odpowiedniej religi... |
Topic: Jak będziecie obchodzic Lammas i czy ktoś wogule wie co to ? |
Elin
Replies: 11
Views: 792
|
Forum: Publicystyka Posted: Tue Jul 27, 2004 6:56 pm Subject: Jak będziecie obchodzic Lammas i czy ktoś wogule wie co to ? |
| Zbiża się Lammas (jedno z 4 najważniejszych celtyckich świąt ku czci Wielkiej Bogini) i jako dziwnej religi osoba chciała bym zapytać czy ktoś wogule wie co to jest i czy będziecie je obchodzić, (no i wkońcu jak) (wiem że to dziwne pytanie). Ja niestety (chyba powinnam mówić na szczęście bo niby postanowiłam jednak chrześcijanką być i z wiccą zerwać) zawsze mam w okresie świąt różne dziwne sprawy - teraz wyjeżdżam dzień puźniej na obóz i ze świętowania nici - w Lammas spać będe... |
Elin
|
Forum: Poufne ;) Posted: Tue Jul 27, 2004 5:53 pm Subject: Damskie rozmowy o płci męskiej |
| (Praca pracą, ale to były prywatne porachunki) |
Elin
|
Forum: Poufne ;) Posted: Tue Jul 27, 2004 5:36 pm Subject: Damskie rozmowy o płci męskiej |
| Ozz nie ładnie - nie powinno się ingerowac w cudze posty... |
Topic: Mała informacja |
Elin
Replies: 9
Views: 978
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Tue Jul 27, 2004 5:13 pm Subject: Mała informacja |
| Pomysł pomysłem, ale myśle że wyjdzie on mimo woli. Nawet jeśli nie ma sesu takie nie pisanie to i tak prawie wszyscy teraz wyjeżdżają (naprzykład ja w poniedziałek), albo ma jakies inne komplikacje - forum na jakies 3 tygodnie i tak się zawiesi... |
Topic: Z Władcy ludzie robią sobie jaja. |
Elin
Replies: 43
Views: 2277
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Tue Jul 27, 2004 5:09 pm Subject: Z Władcy ludzie robią sobie jaja. |
Ja rozumiem, ze te parodie mogą troche człowieka wkurzać, ale ogulnie to są poprostu smieszne i nie nalezy zwracać uwagi na to że to Władca bo ludzie nie robią tego ze złośliwości, albo dlatego że im się władca nie poodba tylko dlatego że to jest zabawne i mimo wszystko chyba przyznacie że "pamietniki legolasa", albo różnego rodzaju komiksy są niezłe |
Topic: Wasze ulubione zespoły |
Elin
Replies: 149
Views: 9789
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Mon Jul 26, 2004 9:25 pm Subject: Wasze ulubione zespoły |
Coma - ulubiony zespół mojej przyjaciółki
Ja na złośc jejnazywam go "przecinkiem" i nie widze w nim nic fajnego. Ok - jestem w stanie się zgodzić że teksty maja fajne, ale muzyka to wszędzie na jedno kopyto We wszystkich piosenkach podobne melodie, te same brzmienia i wszystkie idą mnijwięcej ta : zwrotka, refren, zwrotka, refren i refren, a potem jakieś 2-3 słowa przez dwie minuty non stop. |
Topic: Coś miłego - szczypta optymizmu :) |
Elin
Replies: 1077
Views: 17347
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Jul 26, 2004 9:23 pm Subject: Coś miłego - szczypta optymizmu :) |
Szczęśliwe chwile ? Hm... najbliższymi szczęśliwymi chwilami jakie planuje są dni (chyba ze 12 ich bedzie) spedzona na obozie RPG w najpiękniejszym miejscu w Polsce (znaczy się Jura Krakowsko-Częstochowska) z ludzmi o najwspanialszych zainteresowaniach na świecie (znaczy RPG ) - chociaż kto wie, może będą nieszczęśliwe... |
Topic: Pogadanka o zespołach - Metal |
Elin
Replies: 59
Views: 3563
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Sun Jul 25, 2004 10:52 pm Subject: Pogadanka o zespołach - Metal |
| Ja chociaż przy drobnym naciągnięciu tego pojęcia mogła bym się za metala uważać (ale cóż chyba się nie uważam i raczej wbrew pozorą nie jestem) wszelkich death i black metali nie lubie, a wręcz nie znosze - to nie metal tylko jakieś darcie się na całego - powinni robic jakieś konkursy specjalnie dla nich - kto bedzie głośniejszy czy coś w tym stylu. Niestety mimo wszystko to mi bardziej ten cały hip-hop przypomina niż prawdziwy metal - też nic się nie da zrozumiec i w pewnym sensie też techno - też większego przesłania nie ma ... |
Topic: Gadu-Gadu |
Elin
Replies: 39
Views: 2251
|
Forum: Poufne ;) Posted: Sun Jul 25, 2004 10:45 pm Subject: Gadu-Gadu |
| Chyba najwyższy czas dodac swój : 5575691 |
Topic: Galeria forum |
Elin
Replies: 624
Views: 17821
|
Forum: Poufne ;) Posted: Sun Jul 25, 2004 9:38 pm Subject: Galeria forum |
| Ja bym chętnie coś wysłała ale nie dośc że moja twarz niebardzo ma ochote odbijac się w lustrze to z kliszą też moga byc problemy (pomijając to że może poprostu pęknąc), a tak na serio to nie mam skanera i nie oriętuje się jak coś takiego na serwer wstawic - jak te dwie rzeczy już nie będą problemami to może mnie zobaczycie - na razie tylko powiem ze taką małą jasną blądynką jestem |
Elin
|
Forum: Poufne ;) Posted: Sun Jul 25, 2004 9:34 pm Subject: Damskie rozmowy o płci męskiej |
Cóż kłucenie sie o coś takiego nie ma za bardzo sęsu - bo ja tez kiedyś uważałam facetów jedynie (albo aż) za kumpli (i byli mi najlepszymi przyjaciółmi) i każdy mógł mi powiedzieć mase rzeczy takich w stylu że kiedys mi to przejdzie a ja i tak nie uwiezyłam - stan rzeczy się zmienił kiedy się zakochałam - zawsze tak jest (teraz przynajmniej jednego chłopaka na świecie nie traktuje jak kumpla)
A powracając do temtu o chłopakach - można wyznawac zasade którą obijawił mi jeden z moich kumpli (i chyba teraz tego żałuje ) "Gdybym był dziewczyną to bym chyba lesbijką chciał zostać" |
Topic: Szlachetne zdrowie... |
Elin
Replies: 45
Views: 2459
|
Forum: Poufne ;) Posted: Sun Jul 25, 2004 9:12 pm Subject: Szlachetne zdrowie... |
Cóż robaków się nie boje i jak ze wszystkimi stworzeniami staram się żyć w przyjaznych stosunkach - znaczy się ja cie nie zauważam a ty mnie (najłatwiej tak z pająkami chyba że władują ci sie pod prysznic - ostatnio spodkałam takiego delikwenta), niestety te żółto-czarne paskudy kiedys bardzo naduzyły mojego zaufania i nieźle mnie pogryzły i od tej pory jak widze cos takiego to dostaje jakiegos ataku - znaczy się uciekam jak najdalej i tak dalej.
Igieł i tym podobnych (znaczy się zastrzyków, szczepień) bałam się do tego stopnia że kiedyś pół przychodni lekarskiej mnie musiało gonić (nie wyobrażać sobie nic - miałam jakieś 6 lat, wolno mi było ), ale przez ostatnie 2 lata jakoś się zdażyłam chyba przyzyczaić - chyba głupio by wyglądało gdybym tak zwiewała w wieku 16.
Burze natomiast kocham i mam nadzieje że nie będzie tak jak z osami - bo jak mnie coś takiego uderzy to chyba nie będe mieć jurz czasu na to rzeby przestać je lubić.
Co do mojej klaustrofobi to nie jest tak źle - czasem nawet wole zamknięte pomieszczenia - naprzykład mój pokój , ja poprostu nie chce się udusić i tyle.
A co do pleśni i bałaganu to nie mogła bym się czegos takiego bać - jestem straszliwa bałaganiara więc im mniej porządku tum czuje się lepiej, to samo tyczy sie pleśni (powiedzmy że z tym tez nauczylam się życ - znaczy się jak ktoś nie sprząta w pokoju z pół roku to nigdy nie wie co może spodkac pod łużkiem )
Alkocholików też się nie boje - trudno się bać swoich znajomych
I to chyba na tyle... |
Topic: Nasze nicki i imiona |
Elin
Replies: 122
Views: 6709
|
Forum: Poufne ;) Posted: Sat Jul 24, 2004 9:32 pm Subject: Nasze nicki i imiona |
Wieży jaskółki niestety nie czytałam, ale w Mgłach Avalonu jestem zakochana od pierwszej kartki . Mnie niestety skręca juz po niemal każdych legedach arturiańskich - cóż może zrobić z człowiekiem jednak książka. Za to film może być śmieszny- szczególnie ta ciemnowłosa Ginewra na koniu i z łukiem |
Topic: Masz doła? - podziel się! |
Elin
Replies: 616
Views: 13560
|
Forum: Poufne ;) Posted: Sat Jul 24, 2004 7:37 pm Subject: Masz doła? - podziel się! |
No to innej rady nie ma jak pochodzić troche na fitnes, leki tu nie pomoga, a na takim fitnes i schudniesz troche i mięśni ładnych nabieżesz - wkońcu trzeba jakoś wyglądać. Chyba że Ci się wcale nie chce - to już większy problem - wtedy nalezy na fitnes iśc raz i twierdzic że się codziennie chce przychodzić, a najbardziej cię hantle interesuja - wtedy pokażą Ci wszystkie najlepsze ćwiczenia a ty sobie je możesz w domku powtarzać.
Ps. Jak na mój gust to żaden problem... |
Topic: Masz doła? - podziel się! |
Elin
Replies: 616
Views: 13560
|
Forum: Poufne ;) Posted: Sat Jul 24, 2004 7:15 pm Subject: Masz doła? - podziel się! |
No a ja dopiero jade na obóz za 9 dni i co ciekawe niestety znajde tam swoją druga połowe znaczy się taką z którą mnie odległość już podzieliła jakiś czas temu - pocieszające co ? |
| |