| Author |
Message |
Topic: Wakacje |
Dudi
Replies: 45
Views: 2084
|
Forum: Poufne ;) Posted: Wed Aug 25, 2004 10:06 pm Subject: Eeeee...... |
...przestań szpanować ja juz czekam na wyrok, który ma bzmic mniej wiecej tak.
1 wrześień 7:00
Mama
"Błażej czas do szkoly wstawaj!!!'
Ja
"Mamo jeszcze 2 godziny do rozpoczecia daj mi spac"
Mama
"Nie ma mowy rozpoczecie to rozpoczecie wstawaj!!!"
A nastepnego dnia ja przez reszte roku chodze do budy:(:(:(>>
Smutne ale prawdziwe. Wiec weście udział w akcji po tytułem "cAłA POLSKA POMAGA PALMAROWI"!!!!!!!
Wstawcie sie za nim by nie szczedł do budy.!!
wysylajcie głosy pod adres palmar1989@wp.pl!! a w zwrocie dostaniecie miły list. |
Topic: Jak sobie nas wyobrażamy? |
Dudi
Replies: 74
Views: 2696
|
Forum: Poufne ;) Posted: Wed Aug 25, 2004 9:56 pm Subject: O szyty.... |
...Morgul nie chce mi sie pisac i powiem w największym skrócie.
Fantazy.
Fantazyjnie
Realistyczny.
Realistycznie
Wystarczy??
P.S.
Reklamacje prosimy zgłaszac do..... no własnie do kogo?? nie mam pojecia takze wymyślcie sobie kogoś i tam sie do niego plujcie ze niechce wam wiecej powiedziec. But (angielsczyzna) NIektózy z was powiedza że po cholere mamy sie pluc skoro go nie znamy. |
Topic: Usunąć rangi za ilość poswtów i statystyki posty/dzien |
Dudi
Replies: 18
Views: 1481
|
Forum: Techniczne / Ogolne Posted: Mon Aug 23, 2004 8:58 pm Subject: łączemie |
| Moim zdaniem powinno to być połączone na rankin czasowy i ilościowy po prostu kto jest dłużej jest na forum ten ma większy rank i te=n ktto pisze dużo postów!! |
Topic: Ludzie a etykietka/ "Kujony" |
Dudi
Replies: 25
Views: 2014
|
Forum: Publicystyka Posted: Mon Aug 23, 2004 8:47 pm Subject: Ludzie a etykietka/ "Kujony" |
CO myślicie o przyklejaniu ludzioim etykietek typu "znapewno jest zły i cos mi zrobi" lub "napewno jest głupi niechce go znać".
I czy tzw. "kujony" to naprawde dążą do tego by mieć najlepsze ocemy czy jest to skutek tego że nudzą się, sa zbyt nieśmiali by zawżeż nową znajomoś (jaka kolwiek) i z tego powodu ucza się bo nic innego i m nie pozostaje. |
Topic: Kara śmierci. Za czy przeciw? |
Dudi
Replies: 47
Views: 3243
|
Forum: Publicystyka Posted: Mon Aug 23, 2004 8:17 pm Subject: 50 na 50 |
Moim zdaniem jest to buzliwy temat. Prawda nik t nie ma prawa mieć władzy odbierać ludziom życia. Czyli kara śmierci powinna być znieśiona, ale co jeśli przestępca odbiera komuś życie w takiej sytuacji i on łanie tą "zasade". Wtakiej sytuacji pojawia sie pytanie jak go ukarać nie odbierając mu życia?? Jestem przeci temu że dostanie dożywocie wyjdzie po kilku latach wyjdzie za dobre sprawowanie i w cale się nie "nawróci". Więc mój wniosek : Nie chcąc stac się równiez mordercą przez uśmiercenie mordercy, trzeba dać mu dożywocie bez możliwości wyjścia na wolność.
Tak mi sie wydaje ale może b yc nto będny wniosek więc jeśli uważacie inaczej komętujcie.
Pozdrawiam Palmar[/quote]
NIe ma czegoś takiego jak "zły gen" jest to wymysł ludzi któży nie znaleźli innego wytłumaczenia cudzych czynów.
// przypominam o opcji EDIT, staramy sie nie pisac 2 postow pod rzad -nagg // |
Topic: Gry fabularne Gorzów Wlkp. |
Dudi
Replies: 1
Views: 894
|
Forum: RPG/RPG-Online Posted: Mon Aug 23, 2004 5:08 pm Subject: Gry fabularne Gorzów Wlkp. |
Witajcie!!
Mam pytanie czy jest ktos chętny zacząć grac w grę fabularną (dowolna) ale na terenie Gorzowa Wlkp., lecz nie będę Mg tylko graczem. Jeżeli znajdą się chętni to zmoątujemy ekipe i zaczeli byśmy grać czekam na odp. |
Topic: Pozwólcie, że zapytam... |
Dudi
Replies: 55
Views: 3438
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Aug 23, 2004 4:33 pm Subject: Pozwólcie, że zapytam... |
| Hmm. NIe mam pojęcia po prostu odpowiadam na rózne pytania i je zadaje. Czasami pomagam komóś albo ktos mi pomaga:) tak juz jest i fajnie jest.... |
Topic: "Złota pieczęć" - przedstawienie postaci |
Dudi
Replies: 56
Views: 4474
|
Forum: RPG/RPG-Online Posted: Mon Aug 23, 2004 4:27 pm Subject: Postać |
No patrzcie zapomnieałem o cechah charakteru
Charakter: Prawdziwie neutralny, nie potrafi stać obok gdy ktoś ginie (niewinny) lecz z checią zabija potwory a w szczególności orki!!! NIe lubi wychylać w rozmowach i w toważystwie i woli zostać nie zapamiętany, tak wie niewiele mówi i ni pokazuje sie za często w tych samych miejscach. |
Topic: MMORPG darmo/półdarmo/niedarmo |
Dudi
Replies: 17
Views: 2089
|
Forum: RPG/RPG-Online Posted: Mon Aug 23, 2004 7:02 am Subject: MMORPG darmo/półdarmo/niedarmo |
Zawsze chciałem zagrać w uo dzięki Qbot jak w to grasz to może podasz nicka twojej postaci??
[ Dodano: Nie Lis 14, 2004 3:33 pm ]
TROCHE NIE ODŚWIEżONE ALE WIECI DAJCIE JESZCZE JAKIES INNE PROPOZYCJE/!!! |
Topic: MMORPG darmo/półdarmo/niedarmo |
Dudi
Replies: 17
Views: 2089
|
Forum: RPG/RPG-Online Posted: Fri Aug 20, 2004 2:18 pm Subject: MMORPG darmo/półdarmo/niedarmo |
Witam
Mam prośbę znacie może jakieś mmorpg dormowe lub pół drmowe (np.PE). I prosił bym by były to mmorp takie w które warto zagrać a nie takie na odwal sie. Z góry dziekuję!!! |
Topic: "Złota pieczęć" - przedstawienie postaci |
Dudi
Replies: 56
Views: 4474
|
Forum: RPG/RPG-Online Posted: Wed Aug 18, 2004 9:27 pm Subject: Postać |
Hmm. to moja pierwsza postac na sesje forum.
Imie: Trohl
Rasa:Elf
Bronie jakiemi władam: Dwie katany
Wygląd: Wysoki i szczupły (ale nie przesadnie). Ubrany w płaszcz z kapturem (czarny) ku znie spodnie i koszule. Miecze mam na plecach skrzyżowane. Na twarzy widac blizne na prawym policzku... nie jest to jedyna blizna ją odniósł w walkach lecz reszta jast skryta pod ubraniem. zwylke chodzi z kapturem na głowie.
Cechy: Wyjatkowo szybki i zwinny. Jezdzi konno.
Jest to moja pierwsza postać wiec prosze się nie czpiać:) |
Topic: Everwars! Nowy MMORPG! Musisz to zobaczyc! |
Dudi
Replies: 8
Views: 1580
|
Forum: RPG/RPG-Online Posted: Wed Aug 18, 2004 2:53 am Subject: Ja... |
| ...Zaczynam grać w everwars tylkkio jak by powstała polska wersja było by wiecej polaków i łatwiej by było poczatkujacym. Jeśli by ktos znalazł taka podobna gre tylko po polsku to prośił bym na PW. |
| |