Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 107 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: {O-SW}Wyrocznia
Draco 1994

Replies: 9
Views: 1260

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Tue Apr 13, 2004 3:56 pm   Subject: {O-SW}Wyrocznia
No nie było takie złe trochę dużo dialogów ale to chyba tylko mi przeszkadza, noi wreszcie ktoś napisał opowiadanie SW. Może niedługo zamieszczetu swoje ale muszę jeszcze trochę popracować tytół roboczy to "łowca".Czekam na next parta :!:
  Topic: Star Wars:Jedi Knight:Jedi Academy i KotoR
Draco 1994

Replies: 4
Views: 852

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Tue Apr 13, 2004 3:32 pm   Subject: Star Wars:Jedi Knight:Jedi Academy i KotoR
No właśnie może ktoś wie coś na temat tej pierwszej gry :? : Jestem tagrze ciekaw wieści na temat Star Wars:Knights of the old Republic, może ktoś już ma tą grę.
  Topic: 100 pytań Star Wars
Draco 1994

Replies: 59
Views: 2772

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Tue Apr 13, 2004 1:52 pm   Subject: 100 pytań Star Wars
Borsk Fey'lya :? : chyba Bothan :?
  Topic: {SW} Spoilery do E3
Draco 1994

Replies: 8
Views: 869

PostForum: Film   Posted: Tue Apr 13, 2004 10:58 am   Subject: {SW} Spoilery do E3
No wiesz jak dlamnie to są szczegóły bo czegoś takiego to ja bym nie zauwarzył :(
Draco 1994

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Tue Apr 13, 2004 10:27 am   Subject: 100 pytań Star Wars
Nie jestem pewien ale nazywał się Executor był klasy Super a co do oficera to admirał Griff.
Draco 1994

PostForum: Film   Posted: Tue Apr 13, 2004 10:21 am   Subject: {SW} Spoilery do E3
Widze że lubisz zwracać uwagę na szczegóły, ja niemam takiego daru :(
  Topic: {SW}Misztrz Yody i Sidiousa?
Draco 1994

Replies: 14
Views: 1124

PostForum: Film   Posted: Tue Apr 13, 2004 10:09 am   Subject: {SW}Misztrz Yody i Sidiousa?
Coś sobie przypomniałem, gdzieś czytałe że mistrzem Sidiousa był Darth Bane.
  Topic: {SW}Misztrz Yody i Sidiousa?
Draco 1994

Replies: 14
Views: 1124

PostForum: Film   Posted: Tue Apr 13, 2004 8:06 am   Subject: {SW}Misztrz Yody i Sidiousa?
Od dawna się zastanawiam kto był mistrzem Yody. A może on nie miał mistrza :? : A Sidious, kto by.ł jego mistrzem :? : Co wy otym myślicie.
  Topic: {SW} Najlepsza książka/seria książek
Draco 1994

Replies: 10
Views: 967

PostForum: Film   Posted: Mon Apr 12, 2004 6:37 pm   Subject: {SW} Najlepsza książka/seria książek
Mnie chyba podobał się "Star Wars:Opowieść Jedi:Złoty Wiek Sith część 1" druga też była niezła, czytałem je u kumpla, o z moich "Upadek Imperium Sith" i "Karmazynowe Imperium"
Draco 1994

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Apr 12, 2004 6:26 pm   Subject: 100 pytań Star Wars
Najszybszy wśród zabójców pochodzi z Corelli, jego ciało zostało ulepszone dzięki cybernetycznym wspomagaczom refleksu, skończył karierę po odniesieniu poważnych obrażeń na kryształowych bagnach na Agrilat. Pracuje dla Jabby.
Draco 1994

PostForum: Film   Posted: Mon Apr 12, 2004 6:22 pm   Subject: {SW} Spoilery do E3
Super! Tylko skąd to masz (jeśli było to gdzieś napisane to sory nieczytałem całego bo mi się spieszy)
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Draco 1994

Replies: 147
Views: 10262

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Mon Apr 12, 2004 7:53 am   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
To mogli by się wszyscy w tym temacie wpisywać.
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Draco 1994

Replies: 147
Views: 10262

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Mon Apr 12, 2004 7:49 am   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Ja też Cię witam :D i cieszę się że na forum jest coraz więcej fanów WP (bo chyba z tego powodu tu jesteś :? : ). życzę Ci wielu szczęsliwych chwil spędzonych na tej stronce :wink:
  Topic: Uwaga fani Star Wars!
Draco 1994

Replies: 260
Views: 9045

PostForum: Film   Posted: Sun Apr 11, 2004 6:48 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Zabujcze sa te emotinki , a co do tego własnego działu to my się oto postaramy
  Topic: (O) Brzemię wojny
Draco 1994

Replies: 10
Views: 1430

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Sun Apr 11, 2004 6:37 pm   Subject: (O) Brzemię wojny
Podziwiam! Widze że się dużo napracowałeś! Ja też całego nie przeczytałem ale ten kawałek mi wystarczy by powiedzieć że mi się podoba! Czekam na next parta!
  Topic: [O] Coś jak Silmarillion ??
Draco 1994

Replies: 20
Views: 1579

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Sun Apr 11, 2004 6:32 pm   Subject: [O] Coś jak Silmarillion ??
Brawo! Dla mnie super ja czegoś takiego nigdy bym nie napisał! To jest poprostu piękne! Widziałem wiele opowiadań napisanych przez fanów mistrza Tolkiena, a te jest jednym z leprzych! Brawo! Czekam na next parta!
  Topic: Wielka Noc
Draco 1994

Replies: 15
Views: 1044

PostForum: Poufne ;)   Posted: Sun Apr 11, 2004 6:23 pm   Subject: Wielka Noc
I ja się dołańczam do życzeń, wszystkiego najleprzego, najdroższego i najmądrzejszego*.
:D
:wink:
*niemogłem nic wymyślić
  Topic: logowanie
Draco 1994

Replies: 7
Views: 1108

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Fri Apr 09, 2004 6:09 pm   Subject: logowanie
Całkiem nie głupi pomysł z tym nowym działem(nawiasem mówiąc może będzie takrze dla fanów Star Wars[dla nie wtajemniczonych{patrz Uwaga fani Star Wars}])

Page 3 of 6
Jump to: