Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 107 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Uwaga fani Star Wars!
Draco 1994

Replies: 260
Views: 9045

PostForum: Film   Posted: Mon Aug 30, 2004 7:05 am   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Cześć jak mnie dawno nie było ele sory na wakacje wyjechałem, więc witam nowych członków i o widze że wiele spraw mnie omineło ;o
  Topic: Gangsta
Draco 1994

Replies: 56
Views: 2858

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Mon Jul 12, 2004 8:09 pm   Subject: Gangsta
A teraz po resetacji ktoś jeszcze gra? Jestem ciekaw, wiem tylko że gra Hobbit.
Draco 1994

PostForum: Film   Posted: Mon Jul 12, 2004 8:00 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Jak ja dawno tu nie zaglądałem, wiele żeczy mnie omineło... Co ja jestem w radzie? ;o Super! Teraz postaram się być częściej na forum robić co do mnie należy. sw:D
  Topic: Władca kontra Harry
Draco 1994

Replies: 80
Views: 5064

PostForum: Film   Posted: Fri Jun 25, 2004 10:42 am   Subject: Władca kontra Harry
Ja nie mam wątpliwości z wyborem. Władca Pierścieni jest lepszy, ale nie mówie że Harry Potter jest kiepski. Nie oglądałem III części, ale z tego co wiem o tych częściach które widziałem wybiore Władce, i niezmienie zdania. No chyba że trzecia część naprawde by mnie zachwyciła, na co nie ma szans.
Draco 1994

PostForum: Film   Posted: Thu Jun 24, 2004 3:00 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Widze że jak mnie nie było, wiele żeczy się zmieniło. Ale nie mogę pogodzić się z upadkiem bractwa sw(
Draco 1994

PostForum: Film   Posted: Sat Apr 24, 2004 6:45 am   Subject: Uwaga fani Star Wars!
żaden z nich chyba niechce przedstawić się pierwszy. Trzeba ich do tego zmusić. :>
  Topic: www.wladcapierscieni.com - ewolucje
Draco 1994

Replies: 30
Views: 2430

PostForum: Archiwum   Posted: Fri Apr 23, 2004 2:16 pm   Subject: www.wladcapierscieni.com - ewolucje
Tak to czemu jak tu jestem to zawsze są max 3 osoby :hmm:

wreszcie setka 8) :ban:
  Topic: www.wladcapierscieni.com - ewolucje
Draco 1994

Replies: 30
Views: 2430

PostForum: Archiwum   Posted: Fri Apr 23, 2004 1:57 pm   Subject: www.wladcapierscieni.com - ewolucje
Bardzo się ciesze że forum zostało zmienione, jest owiele leprze, wydaje mi się jednak że po tych zmianach przychodzi tu mniej osób, ale to tylko przypuszczenia i czekam na inne zmiany.
  Topic: Komputerowy czytnik myśli. :)
Draco 1994

Replies: 14
Views: 1311

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Apr 23, 2004 1:15 pm   Subject: Komputerowy czytnik myśli. :)
Ja nadal nie wiem oco tu chodzi :hmm: może mi też ktoś odpowie
  Topic: Moja klasa:((((
Draco 1994

Replies: 123
Views: 7760

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Fri Apr 23, 2004 1:07 pm   Subject: Moja klasa:((((
Połowa mojej klasy jest super, nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, są to prawie wszyscy chłopacy. Jesteśmy chyba najlepiej zgraną paczką w całej szkole. Druga połow to dziewczyny tu jednak jest gorzej, wszystkie baby bez wyjątku to kable!!!Takich przedłużaczy świat długo nie zobaczy, niewarzne co zrobisz one idą naskarżyć :evil: Brry aż mi się niedobrze robi.Ostatni do opisania jest jednym z chłopaków, normalnie kujon jakiego świat nie widział.Na przerwie to by tylko się podlizywał nauczycielom albo rozmawiał o zadaniach domowych.Raz graliśmy w kosza, brakowało nam jednej osoby tylko on nam został, wielu protestowało ale wreszcie się zgodzili.Poszliśmy po niego a on wzioł ze sobą tyle książek do matematyki że mnie mdli wspominając o tym co minute siadał i rozwiązywał zadania. Na przerwach to rozmawia tylko o ortografi i równie nudnych tematach.Ja kiedyś też byłem nazywany kujonem(zanim ten czubek się pojawił :D [i nie myślcie że to przesada uczę sie dobrze nawed nieżle]) i wiem jak to jest ale tamten przypadek to szczyt ludzkich możliwości.Raz miałem ochote mu tak przywalić rzeby niwwstał przez tydzień :rip: :D :cegla:

Wreszcie się wyżaliłem. :green:
  Topic: 100 pytań Star Wars
Draco 1994

Replies: 59
Views: 2772

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Fri Apr 23, 2004 12:39 pm   Subject: 100 pytań Star Wars
Nierób nam tego :( :tak(: trochę zrobiłem przerwe ale teraz biore się do roboty
  Topic: W co gracie
Draco 1994

Replies: 65
Views: 4996

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Thu Apr 22, 2004 4:14 pm   Subject: W co gracie
Ja ostatnio grałem w CALL OF DUTTY, GTA:VICE CITY, NFS:UNDERGRAND, FIFA 2004 i eee... sam nie pamiętam w co :hmm:
  Topic: Polacy zabierają się do "Shreka 2"
Draco 1994

Replies: 31
Views: 1684

PostForum: Film   Posted: Tue Apr 20, 2004 2:31 pm   Subject: Polacy zabierają się do "Shreka 2"
Tak albo "Będe musiał poddać się jakiejś terapi, o już mi oko lata" Shrek jest super
  Topic: Polacy zabierają się do "Shreka 2"
Draco 1994

Replies: 31
Views: 1684

PostForum: Film   Posted: Tue Apr 20, 2004 2:24 pm   Subject: Polacy zabierają się do "Shreka 2"
Już się niemogę doczekać Shreka 2 powód "no ale będzie jadka normalnie rzeźnia na całego" ja tak zapowiadam ten wielki HIT, a jak będzie zobaczymy. Mam nadzeje że nie będzie tak jak w przypadku Bad Boys 2, jedynka była super miała wszystko czego trzeba do takiego filmu. Dwójka? No tu jest gorzej film jest trochę nudny i nie śmieszny jak pierwszy.Pożyjemy, zobaczymy. 8)
  Topic: Filmy które lubimy
Draco 1994

Replies: 325
Views: 11582

PostForum: Film   Posted: Sun Apr 18, 2004 6:03 am   Subject: Filmy które lubimy
Zapomniałem o jeszcze jednym Zaszybcy Zawściekili.
Draco 1994

PostForum: Film   Posted: Sat Apr 17, 2004 4:34 pm   Subject: Uwaga fani Star Wars!
Super nowy członek :!: Mi osobiście pasuje to że doszła nowa osoba, poczekam i poznam trochę bliżej woyaru.
  Topic: Gangsta
Draco 1994

Replies: 56
Views: 2858

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Apr 16, 2004 3:59 pm   Subject: Gangsta
Ja może się zapisze, oby było fajnie.
  Topic: Największy fan Władcy Pierścieni na forum!!!
Draco 1994

Replies: 38
Views: 2035

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Fri Apr 16, 2004 3:43 pm   Subject: Największy fan Władcy Pierścieni na forum!!!
Dziękuje bardzo dziękuje :!: Jestem wzruszony :!: I naprawdę zaskoczony :!: :shock: łał super :!: Niewiem co napisać :!: Dziękuje wszystkim :!:

Page 2 of 6
Jump to: