| Author |
Message |
Topic: Uwaga fani Star Wars! |
Draco 1994
Replies: 260
Views: 9045
|
Forum: Film Posted: Mon Aug 30, 2004 7:05 am Subject: Uwaga fani Star Wars! |
Cześć jak mnie dawno nie było ele sory na wakacje wyjechałem, więc witam nowych członków i o widze że wiele spraw mnie omineło |
Topic: Gangsta |
Draco 1994
Replies: 56
Views: 2858
|
Forum: Gry i Komputer / Internet Posted: Mon Jul 12, 2004 8:09 pm Subject: Gangsta |
| A teraz po resetacji ktoś jeszcze gra? Jestem ciekaw, wiem tylko że gra Hobbit. |
Draco 1994
|
Forum: Film Posted: Mon Jul 12, 2004 8:00 pm Subject: Uwaga fani Star Wars! |
Jak ja dawno tu nie zaglądałem, wiele żeczy mnie omineło... Co ja jestem w radzie? Super! Teraz postaram się być częściej na forum robić co do mnie należy. sw:D |
Topic: Władca kontra Harry |
Draco 1994
Replies: 80
Views: 5064
|
Forum: Film Posted: Fri Jun 25, 2004 10:42 am Subject: Władca kontra Harry |
| Ja nie mam wątpliwości z wyborem. Władca Pierścieni jest lepszy, ale nie mówie że Harry Potter jest kiepski. Nie oglądałem III części, ale z tego co wiem o tych częściach które widziałem wybiore Władce, i niezmienie zdania. No chyba że trzecia część naprawde by mnie zachwyciła, na co nie ma szans. |
Draco 1994
|
Forum: Film Posted: Thu Jun 24, 2004 3:00 pm Subject: Uwaga fani Star Wars! |
| Widze że jak mnie nie było, wiele żeczy się zmieniło. Ale nie mogę pogodzić się z upadkiem bractwa sw( |
Draco 1994
|
Forum: Film Posted: Sat Apr 24, 2004 6:45 am Subject: Uwaga fani Star Wars! |
żaden z nich chyba niechce przedstawić się pierwszy. Trzeba ich do tego zmusić. |
Topic: www.wladcapierscieni.com - ewolucje |
Draco 1994
Replies: 30
Views: 2430
|
Forum: Archiwum Posted: Fri Apr 23, 2004 2:16 pm Subject: www.wladcapierscieni.com - ewolucje |
Tak to czemu jak tu jestem to zawsze są max 3 osoby
wreszcie setka |
Topic: www.wladcapierscieni.com - ewolucje |
Draco 1994
Replies: 30
Views: 2430
|
Forum: Archiwum Posted: Fri Apr 23, 2004 1:57 pm Subject: www.wladcapierscieni.com - ewolucje |
| Bardzo się ciesze że forum zostało zmienione, jest owiele leprze, wydaje mi się jednak że po tych zmianach przychodzi tu mniej osób, ale to tylko przypuszczenia i czekam na inne zmiany. |
Topic: Komputerowy czytnik myśli. :) |
Draco 1994
Replies: 14
Views: 1311
|
Forum: Gry i Komputer / Internet Posted: Fri Apr 23, 2004 1:15 pm Subject: Komputerowy czytnik myśli. :) |
Ja nadal nie wiem oco tu chodzi może mi też ktoś odpowie |
Topic: Moja klasa:(((( |
Draco 1994
Replies: 123
Views: 7760
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Fri Apr 23, 2004 1:07 pm Subject: Moja klasa:(((( |
Połowa mojej klasy jest super, nie mam do nich żadnych zastrzeżeń, są to prawie wszyscy chłopacy. Jesteśmy chyba najlepiej zgraną paczką w całej szkole. Druga połow to dziewczyny tu jednak jest gorzej, wszystkie baby bez wyjątku to kable!!!Takich przedłużaczy świat długo nie zobaczy, niewarzne co zrobisz one idą naskarżyć Brry aż mi się niedobrze robi.Ostatni do opisania jest jednym z chłopaków, normalnie kujon jakiego świat nie widział.Na przerwie to by tylko się podlizywał nauczycielom albo rozmawiał o zadaniach domowych.Raz graliśmy w kosza, brakowało nam jednej osoby tylko on nam został, wielu protestowało ale wreszcie się zgodzili.Poszliśmy po niego a on wzioł ze sobą tyle książek do matematyki że mnie mdli wspominając o tym co minute siadał i rozwiązywał zadania. Na przerwach to rozmawia tylko o ortografi i równie nudnych tematach.Ja kiedyś też byłem nazywany kujonem(zanim ten czubek się pojawił [i nie myślcie że to przesada uczę sie dobrze nawed nieżle]) i wiem jak to jest ale tamten przypadek to szczyt ludzkich możliwości.Raz miałem ochote mu tak przywalić rzeby niwwstał przez tydzień :cegla:
Wreszcie się wyżaliłem. |
Topic: 100 pytań Star Wars |
Draco 1994
Replies: 59
Views: 2772
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Fri Apr 23, 2004 12:39 pm Subject: 100 pytań Star Wars |
Nierób nam tego trochę zrobiłem przerwe ale teraz biore się do roboty |
Topic: W co gracie |
Draco 1994
Replies: 65
Views: 4996
|
Forum: Gry i Komputer / Internet Posted: Thu Apr 22, 2004 4:14 pm Subject: W co gracie |
Ja ostatnio grałem w CALL OF DUTTY, GTA:VICE CITY, NFS:UNDERGRAND, FIFA 2004 i eee... sam nie pamiętam w co |
Topic: Polacy zabierają się do "Shreka 2" |
Draco 1994
Replies: 31
Views: 1684
|
Forum: Film Posted: Tue Apr 20, 2004 2:31 pm Subject: Polacy zabierają się do "Shreka 2" |
| Tak albo "Będe musiał poddać się jakiejś terapi, o już mi oko lata" Shrek jest super |
Topic: Polacy zabierają się do "Shreka 2" |
Draco 1994
Replies: 31
Views: 1684
|
Forum: Film Posted: Tue Apr 20, 2004 2:24 pm Subject: Polacy zabierają się do "Shreka 2" |
Już się niemogę doczekać Shreka 2 powód "no ale będzie jadka normalnie rzeźnia na całego" ja tak zapowiadam ten wielki HIT, a jak będzie zobaczymy. Mam nadzeje że nie będzie tak jak w przypadku Bad Boys 2, jedynka była super miała wszystko czego trzeba do takiego filmu. Dwójka? No tu jest gorzej film jest trochę nudny i nie śmieszny jak pierwszy.Pożyjemy, zobaczymy. |
Topic: Filmy które lubimy |
Draco 1994
Replies: 325
Views: 11582
|
Forum: Film Posted: Sun Apr 18, 2004 6:03 am Subject: Filmy które lubimy |
| Zapomniałem o jeszcze jednym Zaszybcy Zawściekili. |
Draco 1994
|
Forum: Film Posted: Sat Apr 17, 2004 4:34 pm Subject: Uwaga fani Star Wars! |
| Super nowy członek :!: Mi osobiście pasuje to że doszła nowa osoba, poczekam i poznam trochę bliżej woyaru. |
Topic: Gangsta |
Draco 1994
Replies: 56
Views: 2858
|
Forum: Gry i Komputer / Internet Posted: Fri Apr 16, 2004 3:59 pm Subject: Gangsta |
| Ja może się zapisze, oby było fajnie. |
Topic: Największy fan Władcy Pierścieni na forum!!! |
Draco 1994
Replies: 38
Views: 2035
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Fri Apr 16, 2004 3:43 pm Subject: Największy fan Władcy Pierścieni na forum!!! |
| Dziękuje bardzo dziękuje :!: Jestem wzruszony :!: I naprawdę zaskoczony :!: :shock: łał super :!: Niewiem co napisać :!: Dziękuje wszystkim :!: |
| |