Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 244 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Pozwólcie, że zapytam...
Corialote

Replies: 55
Views: 3396

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Apr 26, 2004 11:38 am   Subject: Pozwólcie, że zapytam...
nie wiem czemu...

dziwne...

a może nie? z moją roztropnością to chyba możliwe ;)

fajnie tutaj jest :)

mogę ludziki powkurzać (powkórzać??) :D

ale mam dzisiaj humora ;)

pozdroofka
  Topic: Męskie rozmowy o kobietach ;)
Corialote

Replies: 91
Views: 3950

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Apr 21, 2004 12:03 pm   Subject: Męskie rozmowy o kobietach ;)
wiecie co...

tak sobie patrze i patrze i doszłam do wniosku do, którego doszłam już i tak dawno temu...

żeby chłopakowi dziewczyna sięspodobała musi być w niej coś czym zwróci na siebie jego uwagę...

tak jak ktoś wyżej napisał... nawet zadarty nosek ;)

ja mam w klasie koleżankę, która
-jest niska
-nie jest szczupła (ale nie jest też gruba)
-mało się odzywa
-ubiera się... chociaż zawsze wszystko jest idealnie czyściutkie
-ma piegi i pieprzyki na twarzy i...

...ma na liczniku najwięcej adoratorów... (nie tylko z klasy)
podobno jej śmiech jest magnetyzujący... no nie na mnie ;)

mam w klasie też dziewczynę, która
-codziennie robi sobie staranny makijaż
-codziennie ma piękną staranną fryzurę
-jest szczupła i zgrabna
-ma super ciuchy i...

...prawie nikt się nią nie interesuje... (bo jest takich dwóch)

to coś to może być wszystko...

na legolasika działąją pupcie (ja uważam, że to troszkę obżydliwe, ale jakieś takie bardzo męskie)

dla innego bedzie to na przykład... głos ;)

a ja muszę się przyznać, żę u chłopaków też często patrze się na wygląd...

chociaż dla mnie najważniejsze jest jak się ubiera, jak pachnie i czy jest zadbany...

pozdroofka i brawa dla Morgulka za zwracanie uwagi na wnętrze.. :D

-----

PS dziewuszki może by założyć taki temacik apropos chłopaków ;)
  Topic: Komórki
Corialote

Replies: 47
Views: 2662

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Mon Apr 19, 2004 12:09 pm   Subject: Komórki
a ja mam nokie 5510 i jest fajnista :D

zamieniłabym ją tylko na nokie 3200...

no i pop... a wiecie, że teraz sms od popa na idee są za 17gr?
suupeeeeeeer!!!
no ale tylko jak masz aktywowane tańsze smsy...

a czemu temat do kasacji?
jak ktoś lubi o tym gadac to co za problem??
  Topic: Czym dla was jest...
Corialote

Replies: 27
Views: 1537

PostForum: Publicystyka   Posted: Thu Apr 15, 2004 11:42 am   Subject: Czym dla was jest...
wiecie do miłości się dojrzewa...

małe dziewczynki (sorki ale to już takie zboczenie prawie dorosłej osóbki ;) ) rzadko kiedy zakochują się naprawdę...

ja jestem małą kokietką i facetów prawie zawsze miałam na pęczki... a ostatnio przechodzę wogóle jakieś nie wiem co, bo aż tylu 'zakochanych' w życiu nie miałam...

ale ja zauroczyłam się na poważnie raz w życiu i wiem, że to uczucie mogło przerodzić się w miłość gdyby ta druga strona też chciała...
ale nie chciała i złamała mi moje małe serducho :(

moja kochana mamusia (w gruncie rzeczy bardzo mądra kobieta) twierdzi, że ja kocham każdą częścią serduszką inna osobę ;)
ale jak narazie to tylko 'podobanie' :D

miłość jest uczuciem bez którego życie nie ma sensu
ale każda miłośc jest inna...
w pewnym sensie kocham każdego z Was... forumowiczów...
dlatego staram się nikomu nie sprawiać przykrości i przynosic usmieszki na buzie :D
chociaż jak wszystko w moim życiu... czasami mi to nie wychodzi... ;)

a Wy drogie Młódki tylko poczekać aż Was grom z jasnego nieba porazi i się zakochacie ;)
to tylko kwiestia czasu :D
  Topic: Jak to jest
Corialote

Replies: 14
Views: 959

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Thu Apr 15, 2004 10:37 am   Subject: Jak to jest
wiecie nasze forum (pozwolicie, ze tak powiem. jeżeli to komuś przeszkadza to najmocniej przepraszam) :D

ale wróćmy :) ... nasze forum jest takie jakby troszke zamknięte...
jak tu pierwszy raz wystartowałam to jejku wiecie jakiego miałam stracha?
ci co się znają to się lubią a innych to tak jakby gdzieś "wyrzucają"

ja myślę, że nowych forumowiczów trzeba zachęcać do wypowiadania się i zrozumieć kiedy zrobi jakiś bład (offtopic albo temat w złym miejscu) ja czułam się wręcz odrzucona i niechciana...

chyba powinniśmy się tym zająć...

ja nie wiem.. ;)
ale co wy o tym myślicie?

pozdroofka

PS.. żeby nie pisać następnego pościka :D forum Harrego Pottera też nie jest malutkie, moja siostrzyczka (młodsza) jest tam zarejestrowana, coprawda nie jest takie duże jak to Sapkowskiego ale nawet większe niż nasze... no i byłam na forum Sapkowskiego i jest tak jak mówił Draco bo rzeczywiści piszą posty takie,że nawet jednej całej linijki nie zajmują...

a forum HP: http://www.mediarodzina.com.pl/forum_mr/ tylko na samo forum Harrego trzeba się zarejestrować żeby wejść..
  Topic: Gry RPG
Corialote

Replies: 80
Views: 10742

PostForum: RPG/RPG-Online   Posted: Thu Apr 15, 2004 10:17 am   Subject: Gry RPG
ja o m&m tylko słyszałam i jeszcze nigdy nie miałam okazji pograć...

no i w sumie nie wiem czy szkoda...

Heroes i tak jest the best!!!

ale erpegi i tak pobijają wszelkie rekordy... :D
co może pobić przebywanie razem i wymyślanie przygód???

dla mnie nic...

ciekawe co wy o tym sądzicie... ;)

pozdroofka :)
czekam na opinie ;)
  Topic: (O) Brzemię wojny
Corialote

Replies: 10
Views: 1364

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Wed Apr 14, 2004 11:45 am   Subject: (O) Brzemię wojny
nie ma za co :D

opowiadanko jest naprawde cool ;)

genialnie się to czyta...
no serio serio :D to tak na przyszłość, jakby targała tobą niepewność ;)

pozdroofka

i zbieraj się bo nie mogę się doczekać ;)
  Topic: (O) Brzemię wojny
Corialote

Replies: 10
Views: 1364

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Mon Apr 12, 2004 8:28 pm   Subject: (O) Brzemię wojny
nio... dzisiaj znalazłam czas, żeby się zabrać za to twoje superdługieopowiadanko :)

no i muszę przyznać, że jesteś obdarzony supertalentem ;)

naprawdę bardzo mi się podobało...
aż obgryzłam sobie paznokcie z wrażenia :D

moja siostrzyczka ma miejsce na forum Harry'ego Potter'a no i oni mają coś takiego jak klub pojedynków...
piszą sobie takie króciuchne opowiadanka i póżniej je ktośtam ocenia...
jest też ortografia i interpunkcja (jak dla mnie to to jest obrzydliwie dziecinne)
żeby pobawić się w małą wredną dziewczynkę z gimnazjum, napiszę, że musiałeś być troszkę zmęczony jak pisałeś końcówkę bo troszkę się czasami powtarzasz... no nie chce mi się cytować... :)

nie odbieraj tego jako jakiegoś 'ała' ;)

chciałam sie tylko czegoś doczepić :D

ale jest genianialne...
napisz książkę to ją napewno przeczytam...

no i czekam na dalszy ciąg przygód adepta Ellifane...

chyba się doczekam co nie?

:D
  Topic: {P} Chcesz fireballem?!
Corialote

Replies: 56
Views: 2799

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Mon Apr 12, 2004 7:04 pm   Subject: {P} Chcesz fireballem?!
-nie... zdecydowanie nie potrafię być abstynentką..Druidka spojrzała na twarze (*i pyszczki) wszystkich i jej mina momentalnie się zmieniła:
-ej... czy wy mnie tutaj nie chcecie?- usta wykrzywiła w podkówkę
-a kto tak powiedział? – rzuciła fretka.
-no nie wiem… takie jakieś mam dziwne przeczucie… że Wam tutaj tylko przeszkadzam i w ogóle… no… nie wiem… ja tylko chciałam przeżyć wspaniałą przygodę- mówiła i patrzała się na podwinięte czubki swoich lekkich elfich bucików, tak, jakby bała się spojrzeć na ich buzie.

-----

zlitujcie się nade mną!!!

;)

pozdroofka
  Topic: Pasja
Corialote

Replies: 19
Views: 1838

PostForum: Film   Posted: Mon Apr 12, 2004 6:42 pm   Subject: Pasja
Widziałam Pasję nidługo przed swietami i dało mi to do zrozumienia wcale nie malo...

film jest niesamowity...

wypłakałam całą paczkę chusteczek higinicznych....

nisamowite...
ostatnio rzadko płakałam na filmach ale ten jest wyjątkowy...

chociaz nie mogę powiedzieć, że jest najładniejszym filmem jaki widziałam, zrobił na mnie bardzo duże wrażenie...

pozdroofka
  Topic: Gry RPG
Corialote

Views: 10742

PostForum: RPG/RPG-Online   Posted: Sat Apr 03, 2004 5:23 pm   Subject: Gry RPG
Heroes jest COOL..

Berenie też uwielbiam fortece i wrota żywiołów...

grałam też w gothica i baldursa ale takie gry mnie tak nie cieszą strasznie...

pozdroofka

buziaki :D
  Topic: Inni użytkownicy-co o nich myślimy?
Corialote

Replies: 109
Views: 4176

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Apr 01, 2004 12:02 pm   Subject: Inni użytkownicy-co o nich myślimy?
a ja myślę, że Morgul jest kochany bo jak nie wiedziałam skąd wytrzasnąć Avatarka to mi pomógł :D

a do GilGalada mam tylko to, że kasuje moje posty czasami może zbyt pochopnie :D no ale i tak jest kochany bo mnie ładnie przywitał na forum :)

Feanor wydaje mi się bardzo ciekawą osobą. Można powiedzieć, że przypomina troszke mojego ojca. Ten charakter jest bardzo przykry, ale ciekawy. Feanorze jesteś sangwinikiem?

A Nimrodel? mam dziwne wrażenie, że jest facetem, który wciela się w kobiete na forum. Chociaż to może być tylko wrażenie...

a do innych jeszcze nic nie mam...

narazie nie mam :twisted:

pozdroofka ;)
  Topic: Kącik awanturnika! - także kłótnie użytkowników
Corialote

Views: 3374

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Apr 01, 2004 11:44 am   Subject: Kącik awanturnika! - także kłótnie użytkowników
nio cóż frost lady.. wygrywasz tym samym sposobem co moja siostra ze mną...

argumentami typu:
jesteś głupia
jesteś śmieszna
współczuję twojemu mężowi
współczuję twoim dzieciom

to nie jest kłótnia...

kłótnia to "wymiana zdań, która trwa i trwa..." ;) i w tym najwidoczniej nie jesteś dobra...
bo kończysz ją zanim się zacznie na dobre
  Topic: Złote myśli...
Corialote

Replies: 27
Views: 1591

PostForum: Publicystyka   Posted: Thu Apr 01, 2004 11:35 am   Subject: Złote myśli...
moje największe motto znajduje się w podpisie... i co najfajniejsze to sama je wymyśliłam :)

brzmiało troszkę inaczej bo tak: "człowiek,który nie odczuwa radości nie jest nic wart"

dla mnie ważniejsze jest, żeby ludzie odczuwali radość z przebywania ze mną więc to moje mi się bardziej podoba

jeszcze:
"to nasze wybory okazują kim naprawde jestemśmy, a nie nasze zdolności" (chyba troszkę przekręciłam ale sens jest ten sam) to jest z Harry'ego Pottera i Komnaty Tajemnic

jest jeszcze kilka ale ja w głowie mam tylko ich sens
jak znajde to jeszcze dopisze
  Topic: Nasze nicki i imiona
Corialote

Replies: 122
Views: 6511

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Apr 01, 2004 11:17 am   Subject: Nasze nicki i imiona
mój nick znaczy tyle co: wiewiórki

a wybałam bo się zdecydować na żaden nie mogłam i wogóle jest taki słodki... no i pasuje do mojej ulubionej klasy druida :)
  Topic: Kim jesteś?
Corialote

Views: 2995

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Apr 01, 2004 10:50 am   Subject: Kim jesteś?
nio i znowu mój pościk zniknął :evil:

coraz bardziej mnie to irytuje :D

no ale... skoro pytanie bramiał 'kim jestes' to odpowiem,że

mam na imionko Gocha (i też bardzo je lubię) rocznikowo mam 17 lat i jestem z cudownego miasteczka zwanego Czechowicami Dziedzicami (he he) produkują tam zapałki, benzynę i oleje samochodowe, kable, kontakty-takie od prądu (no chociaż tego już nie jestem pewna) a oprócz tego mamy kopalnie, którą chcą zamknąć... serdecznie zapraszam jak chcecie pooddychać 'świeżym powietrzem' ;)

moim ulubionym sklepem jest oczywiście ksiegarnia ;)
ulubione książki stoją na specjalnej półce w mojej witrynce i troszkę ich jest :)
czytam Biblie - jest genialna :D , a kiedy przeczytam to jeszcze nie wiem

lubie słuchać każdej muzyki oprócz disco polo, słodkiego popu
i hiphopu (żeby się Feanor nie wpieniał że w tej samej lini :D )

od całkiem niedawna jestem fanatyczką RPG :)

nie moge żyć bez muzyki, książek, przyjaciół i uśmiechu na twarzy

to chyba tyle... jakby co to jeszcze coś dopisze :)

buziaki :D
  Topic: .
Corialote

Replies: 103
Views: 3724

PostForum: Poufne ;)   Posted: Thu Apr 01, 2004 10:28 am   Subject: .
przespałam się z całymi tymi duszkami i wole narazie poczekać...

mam nadzieję, że kiedyś kiedy jednak się zdecyduję to bede mogła dołączyć... :D

jak narazie nie nacieszyłam się jeszcze moją wiewiórą ;)

pozdroofka

i buziaki :) :D :)
  Topic: {P} Chcesz fireballem?!
Corialote

Replies: 56
Views: 2799

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Thu Apr 01, 2004 10:16 am   Subject: {P} Chcesz fireballem?!
Scoia’tael popatrzała się na naćpanego oskarżyciela…
- a niby skąd miałam wiedzieć,że jest zamknięta? – powiedziała odgarniając włosy zamaszystym ruchem - byłam nowa… no i jestem całkiem młoda i głupiutka… co to jest 91 lat dla elfa? Jesteś okropnie nieuprzejmy!!! Naprawde myślisz, że odgrzebywanie starych temacików to zły pomysł? Ale – oczy znowu jej się zrobiły strasznie duże – teraz zaczyna się nowa przygoda jeżeli dobrze zrozumiałam? Mój sejmitarek biedny zardzewieje za niedługo… ten las jest taki jakiś dziwnie spokojny… chociaż.. może to i dobrze :) to co idziemy gdzieś? – spojrzała na resztę grupy. Nawet jej się nie przedstawili ale wyglądali tak słodko jak byli naćpani ;) , że jakoś tak od razu im zaufała.. oni jeszcze nie wiedzieli o jej tajnej broni :twisted: .. mimo wszystko po dokładnych oględzinach doszła do wniosku, że nie ma co ale będzie musiala poczekać aż chociaż troszkę wytrzeźwieją.- jak tak na Was patrze to doszłam do wniosku… że zostane abstynentka od dzisiaj… a może jednak nie???

-----

nie chciałam Cie urazić drogi GilGaladzie ;)

Page 12 of 14
Jump to: