| Author |
Message |
Topic: Kto wierzy w magie? |
Beren
Replies: 114
Views: 6844
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Tue Jun 17, 2003 10:51 am Subject: Kto wierzy w magie? |
| Ja zawsze jak jestem w szkole ja zacznie lać to deszcz kiedy kończe lekcje przestaje padać. Jak już dojde do domu to znowu leje. |
Topic: Inne książki Tolkiena |
Beren
Replies: 36
Views: 2747
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Tue Jun 17, 2003 10:47 am Subject: Inne książki Tolkiena |
| Ja też czytałem Harrego. Bardzo fajny. Władca jest chyba lepszy. |
Topic: Do czego dązysz? |
Beren
Replies: 67
Views: 3305
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Jun 16, 2003 1:24 pm Subject: Do czego dązysz? |
| Jasne że się udaje. Ja się nawet nie muszę starać. Wszyscy do mnie przychodzą po pomoc. |
Beren
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Mon Jun 16, 2003 1:13 pm Subject: Inne książki Tolkiena |
| Ja przeczytałem "Krainy Podmroku" i "O przyjaźni prawdziwej" |
Topic: [P] Gospoda Pod Rozbrykanym Kucykiem |
Beren
Replies: 490
Views: 10080
|
Forum: Tworczosc wlasna / Opowiadania Posted: Mon Jun 16, 2003 8:26 am Subject: [P] Gospoda Pod Rozbrykanym Kucykiem |
Przyznaje się do winy. Zgapiłem pomysł z innego forum (nie na temat Tolkiena). Moż ewam się spodoba. Tutaj akcja dzieje się w rodzaju gry. Wcielamy się w postać i piszemy jak w książce. Np. Wchodzi Beren - Macie dobre wino - zapytał i usiadł przy najbliższym stoliku.
Teraz juz chyba wiecie o co chodzi. Mam nadzieje że wam się spodoba. |
Topic: Do czego dązysz? |
Beren
Replies: 67
Views: 3305
|
Forum: Poufne ;) Posted: Mon Jun 16, 2003 8:17 am Subject: Do czego dązysz? |
| Ja ostatniu nie dąże do własnego szczęścia tylko raczej do uszczęśliwiania innych. Jakoś tak wychodzi. No i usilnie dąże do świadectwa z paskiem. |
Topic: Moja klasa:(((( |
Beren
Replies: 118
Views: 7451
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Mon Jun 16, 2003 8:13 am Subject: Moja klasa:(((( |
| U nas nikt nie wychodzi podczas kartkówek ale jak chce se pogadać to zwołuje te inne nauczycielki do klasy. Potek koło drzwi jest mały tłumek i też nie ma źle. |
Topic: Sciąganie:)))))) |
Beren
Replies: 91
Views: 5771
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Mon Jun 16, 2003 8:08 am Subject: Sciąganie:)))))) |
| Ja ściągam tylko w ostateczności. Najczęściej to w podstawuwce na francuskim (mam nadzieje że moja była pani tu nie zagląda.) |
Beren
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Sun Jun 15, 2003 6:04 pm Subject: Moja klasa:(((( |
| U nas jak kiedyś pani z infy musiała wyjść i zostawiła dziennik to przypadkiem dwóch najgorszych uczniów zarobiło tróje z chemi (piątki były by podejrzane). I tak się połapały nauczycielki i było dość głośno. |
Beren
|
Forum: Humor, szkola, sport Posted: Sun Jun 15, 2003 10:46 am Subject: Moja klasa:(((( |
| U nas przed końcem roku szkolnego nagle zginął zeszyt uwag. Słuch po nim zaginął. |
Topic: Nasze nicki i imiona |
Beren
Replies: 122
Views: 6472
|
Forum: Poufne ;) Posted: Sun Jun 15, 2003 10:40 am Subject: Nasze nicki i imiona |
| Luthien: to też |
Beren
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Sun Jun 15, 2003 10:30 am Subject: Kto wierzy w magie? |
| Tak! To mi się bardzo często zdarza. Raz wyciągłem z lodówki jogurt jogobeli i zaśpiewałem "Jogobela, jogobela" za około 10 sekund leciało to w telewizji. Czesto też jakby wiem o czym myślą inni i jak się czują. |
Topic: Pierścienie po raz drugi |
Beren
Replies: 10
Views: 1252
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Wed Jun 11, 2003 8:56 pm Subject: Pierścienie po raz drugi |
| Ja gdziesz czytałem , chyba w Niedokończonych opowieściach, że Sauron znalazł 9 a gdzie jest 7 dowiedział się od Celembimborna (czy jak mu tam było) - twórcy pierścieni podczas tortur |
Beren
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Wed Jun 11, 2003 5:32 pm Subject: Pierścienie po raz drugi |
| No! To chyba logiczne. Raczej o tym nic nie wiedziały. Al;e jedno mnie ciekawi. Skoro udało im się ukryś trzy elfów to czemu nie ukryli reszty co napewno nie było by to trudnie (chodziby wysłać je elfom, które dostały trzy) |
Beren
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Mon Jun 09, 2003 7:02 pm Subject: Inne książki Tolkiena |
Ja proponuje (nie wszystko napisał Tolkien):
-Atlas Śródziemia
-Kowal z Podlesia Większego
-Mistrz Śródziemia
-Niedokończone opowieści (czytałem, naprawde fajne)
-Rudy Dżil i jego pies |
Topic: Powiedz co myślisz o "Silmarillionie" ? |
Beren
Replies: 56
Views: 3318
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Mon Jun 09, 2003 6:54 pm Subject: Powiedz co myślisz o "Silmarillionie" ? |
| Tak! Silmarilion jest naprawdę super. Ja chciałem przeczytać jeszcze coś Tolkiena i to akurat było w bibliotece. Książka ma wiele wątków smutnych i wzruszających. Poprostu super. |
Beren
|
Forum: Zagadki Golluma / Gospoda Posted: Mon Jun 09, 2003 5:05 pm Subject: Pierścienie po raz drugi |
| Tak ale tylko zaplanowane przez Saurona bo elfy, które je zrobiły i oczywiście ludzi którzy je nosili nie byli zbyt poinformowani o tej sprawie. |
Beren
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Mon Jun 09, 2003 9:02 am Subject: Kto wierzy w magie? |
| Jasne że wierzę w magie. Przychyle się do poprzedniczki - bez magi życie było by jak papier toaletowy, szare, gługie i do .... Wedłóg mnie to magia jest wśód nas. Wystarczy spojrzeć na niebo, ziemię, wode i ogień. Ta magie jest ukryta w żywiałach które toważyszą nam na codzień. |
| |