Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 519 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Kto wierzy w magie?
Beren

Replies: 114
Views: 6844

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Tue Jun 17, 2003 10:51 am   Subject: Kto wierzy w magie?
Ja zawsze jak jestem w szkole ja zacznie lać to deszcz kiedy kończe lekcje przestaje padać. Jak już dojde do domu to znowu leje.
  Topic: Inne książki Tolkiena
Beren

Replies: 36
Views: 2747

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Tue Jun 17, 2003 10:47 am   Subject: Inne książki Tolkiena
Ja też czytałem Harrego. Bardzo fajny. Władca jest chyba lepszy.
  Topic: Do czego dązysz?
Beren

Replies: 67
Views: 3305

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Jun 16, 2003 1:24 pm   Subject: Do czego dązysz?
Jasne że się udaje. Ja się nawet nie muszę starać. Wszyscy do mnie przychodzą po pomoc.
Beren

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Jun 16, 2003 1:13 pm   Subject: Inne książki Tolkiena
Ja przeczytałem "Krainy Podmroku" i "O przyjaźni prawdziwej"
  Topic: [P] Gospoda Pod Rozbrykanym Kucykiem
Beren

Replies: 490
Views: 10080

PostForum: Tworczosc wlasna / Opowiadania   Posted: Mon Jun 16, 2003 8:26 am   Subject: [P] Gospoda Pod Rozbrykanym Kucykiem
Przyznaje się do winy. Zgapiłem pomysł z innego forum (nie na temat Tolkiena). Moż ewam się spodoba. Tutaj akcja dzieje się w rodzaju gry. Wcielamy się w postać i piszemy jak w książce. Np. Wchodzi Beren - Macie dobre wino - zapytał i usiadł przy najbliższym stoliku.

Teraz juz chyba wiecie o co chodzi. Mam nadzieje że wam się spodoba.
  Topic: Do czego dązysz?
Beren

Replies: 67
Views: 3305

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Jun 16, 2003 8:17 am   Subject: Do czego dązysz?
Ja ostatniu nie dąże do własnego szczęścia tylko raczej do uszczęśliwiania innych. Jakoś tak wychodzi. No i usilnie dąże do świadectwa z paskiem.
  Topic: Moja klasa:((((
Beren

Replies: 118
Views: 7451

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Mon Jun 16, 2003 8:13 am   Subject: Moja klasa:((((
U nas nikt nie wychodzi podczas kartkówek ale jak chce se pogadać to zwołuje te inne nauczycielki do klasy. Potek koło drzwi jest mały tłumek i też nie ma źle.
  Topic: Sciąganie:))))))
Beren

Replies: 91
Views: 5771

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Mon Jun 16, 2003 8:08 am   Subject: Sciąganie:))))))
Ja ściągam tylko w ostateczności. Najczęściej to w podstawuwce na francuskim (mam nadzieje że moja była pani tu nie zagląda.)
Beren

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Sun Jun 15, 2003 6:04 pm   Subject: Moja klasa:((((
U nas jak kiedyś pani z infy musiała wyjść i zostawiła dziennik to przypadkiem dwóch najgorszych uczniów zarobiło tróje z chemi (piątki były by podejrzane). I tak się połapały nauczycielki i było dość głośno.
Beren

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Sun Jun 15, 2003 10:46 am   Subject: Moja klasa:((((
U nas przed końcem roku szkolnego nagle zginął zeszyt uwag. Słuch po nim zaginął.
  Topic: Nasze nicki i imiona
Beren

Replies: 122
Views: 6472

PostForum: Poufne ;)   Posted: Sun Jun 15, 2003 10:40 am   Subject: Nasze nicki i imiona
Luthien: to też
Beren

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Sun Jun 15, 2003 10:30 am   Subject: Kto wierzy w magie?
Tak! To mi się bardzo często zdarza. Raz wyciągłem z lodówki jogurt jogobeli i zaśpiewałem "Jogobela, jogobela" za około 10 sekund leciało to w telewizji. Czesto też jakby wiem o czym myślą inni i jak się czują.
  Topic: Pierścienie po raz drugi
Beren

Replies: 10
Views: 1252

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Jun 11, 2003 8:56 pm   Subject: Pierścienie po raz drugi
Ja gdziesz czytałem , chyba w Niedokończonych opowieściach, że Sauron znalazł 9 a gdzie jest 7 dowiedział się od Celembimborna (czy jak mu tam było) - twórcy pierścieni podczas tortur
Beren

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Jun 11, 2003 5:32 pm   Subject: Pierścienie po raz drugi
No! To chyba logiczne. Raczej o tym nic nie wiedziały. Al;e jedno mnie ciekawi. Skoro udało im się ukryś trzy elfów to czemu nie ukryli reszty co napewno nie było by to trudnie (chodziby wysłać je elfom, które dostały trzy)
Beren

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Jun 09, 2003 7:02 pm   Subject: Inne książki Tolkiena
Ja proponuje (nie wszystko napisał Tolkien):
-Atlas Śródziemia
-Kowal z Podlesia Większego
-Mistrz Śródziemia
-Niedokończone opowieści (czytałem, naprawde fajne)
-Rudy Dżil i jego pies
  Topic: Powiedz co myślisz o "Silmarillionie" ?
Beren

Replies: 56
Views: 3318

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Jun 09, 2003 6:54 pm   Subject: Powiedz co myślisz o "Silmarillionie" ?
Tak! Silmarilion jest naprawdę super. Ja chciałem przeczytać jeszcze coś Tolkiena i to akurat było w bibliotece. Książka ma wiele wątków smutnych i wzruszających. Poprostu super.
Beren

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Jun 09, 2003 5:05 pm   Subject: Pierścienie po raz drugi
Tak ale tylko zaplanowane przez Saurona bo elfy, które je zrobiły i oczywiście ludzi którzy je nosili nie byli zbyt poinformowani o tej sprawie.
Beren

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Jun 09, 2003 9:02 am   Subject: Kto wierzy w magie?
Jasne że wierzę w magie. Przychyle się do poprzedniczki - bez magi życie było by jak papier toaletowy, szare, gługie i do .... Wedłóg mnie to magia jest wśód nas. Wystarczy spojrzeć na niebo, ziemię, wode i ogień. Ta magie jest ukryta w żywiałach które toważyszą nam na codzień.

Page 28 of 29
Jump to: