Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 976 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Skojarzenia
BAT

Replies: 3007
Views: 35641

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 26, 2007 9:03 pm   Subject: Skojarzenia
Odyseusz
  Topic: ostatnia -> pierwsza
BAT

Replies: 1021
Views: 8818

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 26, 2007 8:57 pm   Subject: ostatnia -> pierwsza
judasz
  Topic: Białe czy czarne? ;D
BAT

Replies: 612
Views: 7345

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 26, 2007 8:56 pm   Subject: Białe czy czarne? ;D
kubek - mogą mieć różne rozmiary i kolory ;-)

mleko/kakao
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 26, 2007 8:54 pm   Subject: ostatnia -> pierwsza
Atlantyda
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 26, 2007 8:35 pm   Subject: ostatnia -> pierwsza
Antyk
  Topic: Pozwólcie, że zapytam...
BAT

Replies: 55
Views: 3438

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Feb 26, 2007 8:27 pm   Subject: Pozwólcie, że zapytam...
Ciern wrote:
itam Cię na Twoim Forum. Tak, to je odróżnia od wielu innych. Zapytaj któregoś z użytkowników jak tu jest. Tutaj każdy się liczy. Myślę, że to już tradycja tego forum - niezwykła atmosfera - którą tworzycie Wy. I za to Wam dziękuję. - to mnie pociągnęło na maxa

Przyznam, to jest naprawdę zachęcający tekst. I mówi on prawdę. Naprawdę miła atmosfera. To jest najlepsze forum, jakie kiedykolwiek widziałem!
  Topic: podróż do wnętrza mózgu...
BAT

Replies: 1
Views: 472

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Feb 26, 2007 8:14 pm   Subject: podróż do wnętrza mózgu...
Chciałbym "wejść" bardziej do naszego mózgu i odkryćjego tajemnice ;-) Co mam na myśli? M. in. to, że człowiek wykorzystuje tylko 10 % swego mózgu! A co z resztą?
Kiedyświdziałem na tym forum temat o snach... Opisywaliście je, i mówiliście co ione oznaczają, oraz czy się sprawdzają. Otóż sen jest to interpretowanie przeżyć przez mózg jakie doświadczyliśmy. Sen zapamiętujemy, gdy się obudzimy po 30, gdy sięcośnam śniło. Ale jak to se dzieje? Czy to nasz mózg nieświadomie przewiduje, co się stanie w najbliższej przyszłości? A może to sen sprawia, że myśląc nad nim, sami stwarzamy podobne sytuacje?
A może może, gdy w pełni będziemy mogli korzystać z mózgu, będziemy używać telepetii, bądź telekinezy...
Co o tym myślicie?
  Topic: Pozwólcie, że zapytam...
BAT

Replies: 55
Views: 3438

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Feb 26, 2007 7:59 pm   Subject: Pozwólcie, że zapytam...
Ja tu trafiłem przez przegładarke google. Dlaczego wybrałem Was? Kiedyśsam chciałem założyćforum o fantasy (znalazły siętam m. in. działy ukazujące wyobraźnięużytkowników). Niestety, szybko padło. Więc zacząłem szukaći znalazłem Was.. Bardzo fajne forum. Mało takich w Polsce... :-)
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 26, 2007 7:53 pm   Subject: Białe czy czarne? ;D
telefon z klapką - Mam taki :-D

Nitka czy wstążka
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 26, 2007 6:22 pm   Subject: ostatnia -> pierwsza
Zasady są proste: Jeśli ktoś napisze (np. obiad) do drugie musi napisać wyraz zaczynajacy się na ostatnią literę poprzedniego wyrazu (np. danie).

Przykład: Biórko -> orzeł

No to zaczynamy:

Fantastyka
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 26, 2007 6:18 pm   Subject: Białe czy czarne? ;D
komedie - można się śmiać, co uwielbiam :green:

klops czy schabowy?
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 26, 2007 6:12 pm   Subject: Skojarzenia
epoki
  Topic: Z Tolerancją za pan brat czyli...
BAT

Replies: 143
Views: 4353

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Feb 26, 2007 6:11 pm   Subject: Z Tolerancją za pan brat czyli...
Quote:
P.S. Nawet jesli chodzilo o terazniejszosc, w co watpie, to pytanie brzmi czy żydzi zabijaja w imie religii? Odnoszę wrażenie, że jednak niekoniecznie.

Co masz na myśly słowo niekoniecznie?
Zabijają bo muszą?
BAT

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Feb 26, 2007 4:45 pm   Subject: Z Tolerancją za pan brat czyli...
Hehe... Co do książki, tego już nie pamiętam... Ale myślę, że chodziło tam o czasy teraźniejsze...

A teraz pytanie z innej beczki: Jakiego więc wyznania są Billaden czy Husajn (nie wiem jak to się pisze :-P ) Bo jeśli wysyłają terrorystów na USA czy inne kraje, żeby je zdewastować, to co za religia im na to pozwala?
BAT

PostForum: Poufne ;)   Posted: Mon Feb 26, 2007 3:06 pm   Subject: Z Tolerancją za pan brat czyli...
Keira wrote:
BAT, gdzie i kiedy to czytałeś?
żydzi są wyznawcami judaizmu. Nigdy się nie spotkałam z jakimkolwiek wiarygodnym [bądź niewiarygodnym] źródłem, które mówiłoby, że Jahwe każe niszczyć innowierców...

Może mnie wyśmiejesz, ale znalazłem to w podręczniku od historii...
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Mon Feb 26, 2007 3:03 pm   Subject: Skojarzenia
czytnik -> kasa
  Topic: Sny
BAT

Replies: 62
Views: 2533

PostForum: Poufne ;)   Posted: Sun Feb 25, 2007 3:04 pm   Subject: Sny
Hehe.. mnie siękiedyśśniły smoki... Nie atakowały mnie ale były jakby oswojone... Następnego dnia miałem cholerne szczęście we wszystkim :-D
  Topic: Wpływ bliższych jednostek względem własnej osoby...
BAT

Replies: 22
Views: 1615

PostForum: Publicystyka   Posted: Sun Feb 25, 2007 3:00 pm   Subject: Wpływ bliższych jednostek względem własnej osoby...
Na mnie ludzie nie wpływają w ogóle... Jestem jaki jestem i sięnie zmienię. Lubie byćinny od ludzi, którzy mnie otoczają (np. wszyscy moi kumple oglądają kryminalnych, a ja nie bo ich nie lubie), a moga mnie ***** obchodzi :-)

Page 54 of 55
Jump to: