Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 959 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Sny
BAT

Replies: 62
Views: 2452

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Feb 28, 2007 8:47 pm   Subject: Sny
Quote:
A ja słyszalam, że człowiekowi rzeczywiście coś śni się codziennie, tylko nie zawsze pamięta się sny.

Tak, wiem. Człowiek zapamiętuje sny, które mu się śniły 30 min przed obudzeniem...
  Topic: Skojarzenia
BAT

Replies: 3007
Views: 34108

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 8:24 pm   Subject: Skojarzenia
ptak
  Topic: Białe czy czarne? ;D
BAT

Replies: 612
Views: 6811

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 8:05 pm   Subject: Białe czy czarne? ;D
usb - wiem co to jest ;-)

góry / doły
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 8:03 pm   Subject: Skojarzenia
owad
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 7:44 pm   Subject: Skojarzenia
oklaski
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 7:40 pm   Subject: Skojarzenia
widownia
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 7:38 pm   Subject: Skojarzenia
dramat
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 7:36 pm   Subject: Skojarzenia
kolizja
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 7:35 pm   Subject: Białe czy czarne? ;D
od 8:00 - Wcześnie wrócę :-P

Science fisction / horror
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 7:33 pm   Subject: Skojarzenia
objazd
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 7:28 pm   Subject: Białe czy czarne? ;D
śłońce... Daje światło...

grad czy deszcz
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 7:27 pm   Subject: Skojarzenia
samochód
  Topic: Sny
BAT

Replies: 62
Views: 2452

PostForum: Poufne ;)   Posted: Wed Feb 28, 2007 7:26 pm   Subject: Sny
Ech... Ja bym chciał, żeby mi się coś śniło codzinnie... Nawet takie śmieszne sny jak Tobie... Hmm... Na zawsze zapamiętam moje 3 sny:

1. Chodzę sobie po mieście, lecz gdy chcę sięobrócić, nie panuję nad własnym ciałem, tzn. obracam się dalej niżchciałbym i nie mogę ustać. Wtedy musze się czegoś przytrzymać, albo przewrócić się. Potem powoli, ostroznie wstać i iśćdalej (jaki to ma sens? bo ja nie wiem...)

2. Należał do koszmarów: jak byłem mlodszy (miałem gdzieśok. 5 lat) śnił mi się strasznie często... A więc: była to jakaś dziewczyna... Nie wiem jaka, nie widziałem jej twarzy, gdyż biło od niej mocne, białe światło... Samej kobiety się nie bałem, lecz jej sukni. Jej "trójkątnej" sukni... Na jej rogach biły, jakby strumienie białego mocnego, aczkolwiek oślepiającego światła... Dziewczyna tylko stałą (jeśli nie powiedzieć, że unosiła się, lecz się nie ruszała). Co dziwne, ów postać nie znajdowała się w jakimś konkretnym miejscu... "tło", na którym znajdowała się dziewczyna było czarne...

3. I ostatni sen, podobnie jak w punkcie drugim, był to koszmar, który teżmi sie śnił jak miałem ok. 5 lat. Otóż widziałem mały kamyczek, jakby w jakimś ogromnym labiryncie, wolno się posuwał, "szukał" jakiejś drogi. Lecz po jaimś czasie pojawiał się iwelki głaz, który toczył się kilkadzięsiąt razy szybcie od tego kamyczka. Głaz "podążał' śladem ów kamyczka, aż go nie zmiażdżył... (Dalej nie pamiętam)...
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 6:59 pm   Subject: Skojarzenia
złoto
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 6:56 pm   Subject: Białe czy czarne? ;D
jabłkowy - bardziej lubie :-P

pieklo / niebo
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 6:36 pm   Subject: Białe czy czarne? ;D
rosiczka - pożyteczna - owadożerna lol

pegaz / jednorożec
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 6:08 pm   Subject: Skojarzenia
przyprawa
BAT

PostForum: Zagadki Golluma / Gospoda   Posted: Wed Feb 28, 2007 6:05 pm   Subject: Białe czy czarne? ;D
Na miękko - Nie trzeba gryźć lol

Elf czy krasnolud?

Page 51 of 54
Jump to: