| Author |
Message |
Topic: METAL |
Świr
Replies: 121
Views: 6547
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Apr 21, 2005 5:19 pm Subject: METAL |
| kocham metal, ale nieuważam sie za żadnego jakiegoś tam metala, mimo że ponoć takiego cżłowieka przypominam:P nieuważam sie za metala bo po za metalem lubie także inne rzeczy, no i jakoś nielubie tego stwierdzenia:P |
Topic: Wasz "czarny charakter".... |
Świr
Replies: 35
Views: 1768
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Thu Apr 21, 2005 4:37 pm Subject: Wasz "czarny charakter".... |
| oczywiście że Morgoth... to takie pierwotne zło... ale według mnie najgorsza była Ungolianta... no a potem jeszcze Szeloba:P |
Topic: Ulubiona bitwa |
Świr
Replies: 40
Views: 2483
|
Forum: Tworczosc Tolkiena Posted: Thu Apr 21, 2005 4:18 pm Subject: Ulubiona bitwa |
| szarża jeźdców Rohanu na polach Pelenoru jest genialna... duże wrażenie zrobiła też na mnie Bitwa pięciu Armii, oraz bitwa w Azanulbizarze gdzie krasnale uderzyli w odwecie za śmierć Thróra na orków Azoga z Morii:P |
Topic: Najgorsza muza-czyli czego nie lubimy słuchać |
Świr
Replies: 220
Views: 7881
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Apr 21, 2005 3:42 pm Subject: Najgorsza muza-czyli czego nie lubimy słuchać |
nienawidze mezów, pejów itp. kolesi którzy robią z hh disco polo:P
a tak po za tym to jeszcze niecierpie tehno... muzyka zdecydowanie nie dlamnie... |
Topic: Wasze ulubione zespoły |
Świr
Replies: 149
Views: 9789
|
Forum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika... Posted: Thu Apr 21, 2005 3:37 pm Subject: Wasze ulubione zespoły |
muza jest dla mnie w życiu najważniejsza, muzyki słucham różnej i staram sie jej nieszufladkować, ale najbardziej lubie muze ciężką;P
na pierwszym miejscu jest Slipknot a potem...
z Polski:
Vader
Behemoth
Acid Drinkers
O.S.T.R.
Wrinkled Fred
Kaliber 44
Fisz
Kult i Kazik
Sweet Noise
Dezerter
Proletaryat
zza granicy:P
Biohazard
Madball
Cypress Hill
Sepultura
Soulfly
Limp Bizkit
Cannibal Corpse
Korn
Pantera
Wu tang Clan
Metallica
the Offspring
S.O.A.D.
Depeche mode
Mortician
Berzerker |
Topic: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
Świr
Replies: 139
Views: 7378
|
Forum: Luzne - Tworczosc Tolkiena Posted: Thu Apr 21, 2005 2:55 pm Subject: W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać? |
ja jako miłośnik krasnali chciałbym zamieszkać w Khazad-Dum za czasów świetności tego miejsca;P ewentualnie jeszcze Rohan wchodzi w rachube:P |
| |