Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 276 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Najlepsze gry strategiczne!
Świr

Replies: 41
Views: 8571

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Tue Apr 26, 2005 1:57 pm   Subject: Najlepsze gry strategiczne!
kiedyś bardzo lubiłem grać w Sim city, ale najlepszy Warcraft 3 8) , lubie jeszcze bardzo Submarine Titans... taka strategia w świecie podwodnym:P obecnie męcze Faraona i podbijam Egipt :green: aaa no i jeszcze Disciples 2 to świetna strategia turowa
  Topic: Bardzo Ważne Pytanie!
Świr

Replies: 23
Views: 3419

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Tue Apr 26, 2005 1:39 pm   Subject: Bardzo Ważne Pytanie!
znalazłem se przez google inną strone, ale mi nieodpowiadała:P więc wszedłem na topliste, i tam znalazłem to forum
  Topic: Co z Entianami?
Świr

Replies: 16
Views: 1076

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Tue Apr 26, 2005 1:37 pm   Subject: Co z Entianami?
masz na myśli żony entów? mi sie wydaje że pochłonoł je cień
  Topic: xxx
Świr

Replies: 10
Views: 775

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon Apr 25, 2005 6:16 am   Subject: xxx
w sumie to ciekawa czy te fajkowe ziele dawało jakąś banie:>
  Topic: HH, HHpowcy i Skejci
Świr

Replies: 100
Views: 3955

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sun Apr 24, 2005 4:38 pm   Subject: HH, HHpowcy i Skejci
wiem ze niekażdy black tru metal jest nietolerancyjny, ale jak narazie u nich najwięcej tego spotkałem:P
  Topic: Wokale
Świr

Replies: 80
Views: 4072

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sun Apr 24, 2005 4:32 pm   Subject: Wokale
może nietyle jego śpiew jest fajny na żywo, co ten jego ryk :green:
  Topic: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
Świr

Replies: 147
Views: 10271

PostForum: Techniczne / Ogolne   Posted: Sun Apr 24, 2005 2:58 pm   Subject: "Jestem sobie nowym kimś:P" Nowy? Przedstaw Sie!:)
to ja też witam, jestem z południa (dokładniej z żor:P), interesuje sie muzyką, fantasy(to chyba oczywiste:P), siedzieniem przed blokiem z kolegami, NBA w latach 90-tych i wogle koszykówką, lubie łazić z kolegami po mieście i wyszaleć sie na koncertach:P

no i bedziecie mnie teraz musieli znosić :twisted: chyba że dostane bana:> ;P
  Topic: HH, HHpowcy i Skejci
Świr

Replies: 100
Views: 3955

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sun Apr 24, 2005 2:42 pm   Subject: HH, HHpowcy i Skejci
ja niedziele ludzi na hip hopowców i na metali tylko na mądrych i na głupich;P w każdym razie do hip hopowców nic niemam, mam wielu takich znajomych i w większości to spoko kolesie, często tak zwani metale są gorsi niż hip hopowcy, po prostu w każdej subkulturze są jakieś mendy i są fajni kolesie, Wy spotkaliście jednego czy dwóch debili i od razu stwierdziliście że wszyscy hip hopowcy tacy są, a co do tolerancji, to ci tak zwani metale też są zajebiście tolerancyjni, pamiętam dokładnie jak na koncercie Metallicy w Chorzowie, podczas gdy grał Slipknot, to mnóstwo "fanów" Metallicy darło sie "wypie**alać!" albo "ściągajcie maski h*je!" itp itp. okazuje sie że nietylko hip hopowcy są nietolerancyjni... tak więc według mnie niepowinno sie oceniać ludzi po tym czego słuchają.
też spotkałem na swojej drodze hamów którzy słuchali hh, ale metali też kilku mi sie zdarzyło spotkać którzy też za fajni kolesie niebyli. aha a Skate niemusi koniecznie słuchać hip hopu, kiedyś Skejci głównie słuchali ciężkiego grania, hardcore, punk itp. Skate to koleś który jeździ na desce;P i drażni mnie jak widze kolesia który sie gibie na wszystkie strony, ma napis hwdp na bluzie, jakąś smycz i wszyscy na niego mówią że jest skejt ;o
z reszta jak usłyszycie jakiegoś libera na vivie, czy 1 8 l albo meza to niepomyślcie czasem że to hh,bo to jest takie fajne cos zrobione żeby nastolatki tego słuchały i myślały że to prawdziy hh;P
dobry ambitny hip hop z przekazem to wspaniała muzyka... sam siedze z hip hopowcem w szkole... koleś jest maniakiem polskiego hip hopu... a ubiera sie normalnie, niechodzi w bluzach hwdp i niespuszcza se spodni poniżej kolan. a no i dlaczego tu sie pojawiły dresy w tych rozmowach?:P myślałem że dresy a hip hopowcy to co innego:P

ps. pisze ten post wsłuchując sie w muzyke Vadera:P

pss. na wypadach grafitti jest zajebiście :green:

psss. black tru metale to najbardziej nietolerancyjne istoty jakie spotkałem
  Topic: Wasze Zwierzaki :)
Świr

Replies: 249
Views: 7473

PostForum: Poufne ;)   Posted: Sun Apr 24, 2005 12:28 pm   Subject: Wasze Zwierzaki :)
ja mam dwa sumy akwariowe 8) kiedyś miałem więcej i wiele gatnków, jak miałem 100 litrowe akwarium, ale mi pękło. Teraz musze ich trzymać w 30 litrowym:P te debile ciagle rozwalają kamienie i zamki i ciagle wyskakują, chyba za ciasno mają :hmm: ;P

a i kiedyś miałem czarnego kota, ale mi uciekł;P znaczy sie jakoś sie stracił :hmm:
  Topic: Wokale
Świr

Replies: 80
Views: 4072

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sun Apr 24, 2005 8:12 am   Subject: Wokale
Corey Taylor, Chris Fehn, Shawn Crahan i Paul Grey- no to w końcu wokale ze Slipknot;P
Max Cavalera-z Sepultury i Soulfly... po prostu go lubie
koleś z System of a down ma fajny głos
Fisz, OSTR, Kaliber 44-to są Ci nieliczni których z polskiego hh moge ciągle słuchać:green:
w Cypress Hill ten białas ma świetny głos
Titus z Acid Drinkers to ciekawa postać
wokaliste Proletaryatu bardzo lubie za teksty i przesłanie
no i jeszcze Peter z Vadera świetnie wypada na koncertach
  Topic: Blues, jazz, znaczy muzyka bardziej ambitna, ale nie poważna
Świr

Replies: 7
Views: 1100

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sat Apr 23, 2005 8:42 pm   Subject: Blues, jazz, znaczy muzyka bardziej ambitna, ale nie poważna
bardzo lubie Dżem... i tyle:P
  Topic: Wielki pojedynek: HH vs Metal vs...
Świr

Replies: 83
Views: 3811

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sat Apr 23, 2005 8:02 pm   Subject: Wielki pojedynek: HH vs Metal vs...
eeee mimo że bliżej mi do metalu, to uwielbiam obydwa gatunki, tak więc nieoddam tu głosu;P
  Topic: polscy muzycy/zespoly na swiecie
Świr

Replies: 26
Views: 1433

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sat Apr 23, 2005 7:51 pm   Subject: polscy muzycy/zespoly na swiecie
do tych wykonawców których tu wymieniliście, ja bym dodał Kult, w końcu mieli trase po stanach:P
  Topic: Gadu-Gadu
Świr

Replies: 39
Views: 2251

PostForum: Poufne ;)   Posted: Sat Apr 23, 2005 7:42 pm   Subject: Gadu-Gadu
1017619
  Topic: Inne fora
Świr

Replies: 53
Views: 4888

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Apr 22, 2005 4:03 pm   Subject: Inne fora
http://slipknot.pl/forums/index.php? forum Slipknota

http://www.michaeljordan.pl/forum/index.php forum Jordana

na tych dwóch forach jestem już od jakiegoś czasu regularnie, a nick to Swir oczywiście 8) :P
  Topic: Koncerty
Świr

Replies: 165
Views: 6522

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Fri Apr 22, 2005 3:55 pm   Subject: Koncerty
Morgul wrote:
a teraz pytanie do pełnoletnich forumowiczów - idzie ktoś na KnoTa? bo moja sprawa wygląda katastrofalnie - wejście od 16 lat, jak ma się mniej to trzeba z pełnoletnim opiekunem... I tu są schody, bo gadałem z kim się da, opiekuna nie ma... Jeden znajomy załatwił na jakimś forum babkę jako opiekuna, ale wypiął się na wsyzstkich i powiedział, że nikogo ze sobą nie weźmie... W grę wchodzę ja (w dniu koncertu będzie brakowąło mi pół roku :/ ), jeden kumpel któremu będzie brakowało roku i jeden (nie jest pewne czy faktycznie z nami pójdzie - ale mówię na wyrost) któremu brakuje 2 lat... Jeżeli by ktoś szedł, to naprawdę bardzo bym prosił o kontakt, pisałem już gdzie się da, czekam na jakieś odpowiedzi, ale raczej pewnie sięich nie doczekam...

ja jade na koncert Slipknota... a co do tych opiekunów to na forum slipknot.pl czytałem że ponoć niewystarczy że opiekun bedzie pełnoletni, ale jeszcze na dodatek PRAWNY czyli ojciec czy coś takiego:P ale mysle że jakoś bys sie przecisł... może podróbka legitki?:P
z resztą na koncert w Mety, Vadera i Slipa w Chorzowie niemożna było mieć glanów ponoć (tak jak teraz) a i tak wszyscy w glanach weszli bez problemu:P
  Topic: ULUBIONA RASA.
Świr

Replies: 135
Views: 7194

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Apr 21, 2005 6:00 pm   Subject: ULUBIONA RASA.
Ara:) wrote:
Krasnale :? Ojjj Aż mnie ciarki przeszły. Czyje to tłumaczenie?

czytałem kiedyś wersje Hobbita gdzie raz pisało krasnoludy, a raz krasnale:P mi to tam różnicy nierobi:P raz mówie tak, a raz tak...
  Topic: ULUBIONA RASA.
Świr

Replies: 135
Views: 7194

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Apr 21, 2005 5:27 pm   Subject: ULUBIONA RASA.
uwielbiam krasnale, bo sa dzielne, oddane, mają dobre poczucie humoru, są mistrzami kuźni, lubią złoto BLING BLING 8) :P , no i wogle rządzą:P

Page 15 of 16
Jump to: