W³adca Pier¶cieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
G³ówna: W³adca Pier¶cieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowie¶ci z Narnii, Wiersze mi³osne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat
Search found 276 matches
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Author Message
  Topic: Nuda pier¶cieni
¦wir

Replies: 17
Views: 1397

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Fri May 06, 2005 8:27 pm   Subject: Nuda pier¶cieni
nies³ysza³em o tym szczerze mówi±c. ale wasze wypowiedzi zacheci³y mnie do przeczytania tego :green: ciekawo¶æ ludzka rzecz;P
  Topic: Trudny Silmarillion?
¦wir

Replies: 61
Views: 3255

PostForum: Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu May 05, 2005 9:46 pm   Subject: Trudny Silmarillion?
jedynym problemem by³y te wszystkie imiona które mi sie myli³y i daty itp. a tak to bardzo fajnie mi sie to czyta³o:)
  Topic: Call of Duty
¦wir

Views: 2100

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Wed May 04, 2005 8:19 pm   Subject: Call of Duty
Mati_00 wrote:
ja na najtrudniejszym przeszedlem w tydzien...ale gram malo...4-5 godzin dziennie

a¿ tyle to w te gre niegra³em:P ale pewnie najwiêcej k³opotów Ci sprawi³a plansza Pavlov, nie? ja sie tam zacio³em i potem ju¿ nmi sie niechcia³o graæ:P
  Topic: Nowo¶ci kinowe - opinie, bez spoilerów!!!
¦wir

Replies: 128
Views: 8784

PostForum: Film   Posted: Tue May 03, 2005 8:10 pm   Subject: Nowo¶ci kinowe - opinie, bez spoilerów!!!
no to mo¿e nie polsk± rzeczywisto¶æ, tylko to jak wygl±da polska policja:P
  Topic: Humor Muzyczny :P
¦wir

Replies: 22
Views: 1604

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Tue May 03, 2005 4:15 pm   Subject: Humor Muzyczny :P
ta kapela któr± tu przedstawie dzia³a, i jest jak najbardziej serio w tym co robi, ale chyba jednak ten temat jest najlepszy do tego zeby j± Wam pokazaæ:P zespó³ nazywa sie Caninus, kapela gra dobry grindcore i nieby³o by w tym nic dziwnego, gdyby nie to, ze na wokalu s± dwa... pitbulle:) ;P

ciekawy image maj± :green:

zespó³ wyda³ na razie jedn± p³yte o nazwie "Now The Animals Have A Voice" :green:
tu macie adres officjalnej strony:) www.pitbullgrindcore.com

a tu macie do sæiagniecia jedno mp3:)
http://www.pitbullgrindco...rawhide-bit.mp3
  Topic: The Lord of the Rings Charakter Test
¦wir

Replies: 46
Views: 3880

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon May 02, 2005 7:03 pm   Subject: The Lord of the Rings Charakter Test
HAHA! ale fajnie^^ wysz³o ¿e by³bym moim idolem, czyli Gimlim synem Gloina 8) :green:
  Topic: W jakiej czê¶ci ¦ródziemia chcieliby¶cie mieszkaæ?
¦wir

Replies: 139
Views: 7378

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Mon May 02, 2005 7:01 pm   Subject: W jakiej czê¶ci ¦ródziemia chcieliby¶cie mieszkaæ?
a ja bym chcia³ chwile pomieszkaæ przez chwile z Easterlingami, poznaæ ich kulture i zwyczaje, zobaczyæ ich kraj, niewierze ¿e wszyscy s± ¼li do szpiku ko¶ci jak orkowie,
w Haradzie te¿ nieby³o by ¼le... ma³a przeja¿d¿ka na mumakilu by³a by ciekawa :green:
  Topic: SoulSeek
¦wir

Replies: 0
Views: 580

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Mon May 02, 2005 9:36 am   Subject: SoulSeek
u¿ywa kto¶ tego programu? :? jak tak to walcie tu swoje nicki :green: mój nick to:

Mardup

:sun: ;P
  Topic: Teksty - tym razem muzyczne
¦wir

Replies: 129
Views: 9683

PostForum: Muzyka, liryka, tkliwa dynamika...   Posted: Sun May 01, 2005 11:02 am   Subject: Teksty - tym razem muzyczne
Slipknot Gently (wersja z MFKR, tekstowo to sie nieró¿ni, ale ta starsza jest kilka razy lepsza:P i Colsefini do takich piosenek ma lepszy g³os ni¿ Corey Taylor:P z reszta to mój fejwryt song ewer 8) ) uto¿samiam sie z tym tekstem.

Gently my mind escapes into the relaxing mode of pleasure
A pleasure that will take my mind off the reality of life
My past life
Life as I know it know
And whatever may come it slowly disappears
to somewhere in the back of my mind
It will remain there until I wish to retrieve it

Yes I will stay here for awhile for I need the break
A break from the pressures of life
and everything that lay in the palm of life's hands

This mode is incredible
It's out of this world
Too bad I must always leave it
But that's life

That's life

Shift

Polisz wersjon:

³agodnie ( Gently )

³agodnie, mój umys³ ucieka do odprê¿enia
¶wiat przyjemno¶ci, przyjemno¶ci która zabiera
mój umys³ z rzeczywisto¶ci mojego ¿ycia,
mojego poprzedniego ¿ycia... ¿ycia jakie znam teraz
I cokolwiek mo¿e przyj¶æ, to powoli
znika gdzie¶ w zakamarkach
mojego umys³u. Bêdzie pozostawaæ tam,
a¿ pragnê odzyskaæ to.
Tak, pozostanê tutaj na jaki¶ czas,
Bo potrzebujê przerwy. Przerwy od
stresów ¿ycia, i wszystkiego
co le¿y w d³oniach r±k ¿ycia
Ten tryb jest niewiarygodny. Jest nie z
Tego ¶wiata. Jaka szkoda ¿e zawsze musze opu¶ciæ to...
...ale to jest ¿ycie.
  Topic: Nowo¶ci kinowe - opinie, bez spoilerów!!!
¦wir

Replies: 128
Views: 8784

PostForum: Film   Posted: Sat Apr 30, 2005 8:43 am   Subject: Nowo¶ci kinowe - opinie, bez spoilerów!!!
Pitbull jest na³adowany z³ymi emocjami i odpychaj±cy, bo taka jest po prostu Polska rzeczywisto¶æ, re¿yser chcia³ to pokazaæ bez ¿adnych upiêkszeñ... prawd± miêdzy oczy:)
  Topic: Call of Duty
¦wir

Views: 2100

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Fri Apr 29, 2005 8:15 am   Subject: Call of Duty
³aaaa kocham te gre :green: uwielbiam graæ na multiplayerze a kampania jest niezwykle ciekawa, na naj³atwiejszym mo¿na j± przej¶ w ci±gu 3 godzin, ale ju¿ na veteranie do tej pory nieprzesz³em :S ma ju¿ mo¿e kto¶ dodatek, United Offensive? ten dodatek sprawi³ ¿e gra jest jeszcze dwa razy ciekawsza :green:
  Topic: The best weapon od Middle Earth...
¦wir

Replies: 57
Views: 4260

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Thu Apr 28, 2005 7:06 am   Subject: The best weapon od Middle Earth...
¿e sie tak spytam, czemu w ankiecie niema topora i kafara?
  Topic: Nasze miasta i miasteczka
¦wir

Replies: 41
Views: 3127

PostForum: Humor, szkola, sport   Posted: Wed Apr 27, 2005 2:24 pm   Subject: Nasze miasta i miasteczka
zaczne od tego ¿e ¦l±sk rz±dzi:P
mieszkam se w ¿orach, 60 tysiêcy ludzi tu mieszka, miasto jest czyste, ³adne, mamy pare osiedli z du¿ej p³yty (mieszkam na takim 8) ) i bardzo fajne stare miasto i ³adny rynek.
fajny klimat tu jest, i bardzo dziwni ludzie tu mieszkaj± :green:
  Topic: W³adca kontra Harry
¦wir

Replies: 80
Views: 5064

PostForum: Film   Posted: Tue Apr 26, 2005 9:22 pm   Subject: W³adca kontra Harry
Wotz wrote:
Ara:) wrote:
A mo¿e napiszesz choæ jeden post d³u¿szy ni¿ kilka zdañ? Strasznie nabijasz :/
Mo¿e to ma³y off-top, ale... ale zaczynam siê martwiæ. Poziom dyskusji na forum leci na ³eb na szyjê. Mnóstwo osób spamuje, ale reakcji ze strony modostwa nie ma. Ozz kiedy¶ interweniowa³, fakt, ale nikt chyba nigdy nie dosta³ nawet ostrze¿enia... A postów podobnych do tych Umiego, które s± po prostu no commend, jest co raz wiêcej. A szkoda. Bo warto¶ciowe wypowiedzi zaczynaj± ton±æ w takim... syfie.

Aragornaka zgadzam siê z Tob±. Mi te¿ raz czy dwa zdarza siê nieuzasadnic ale raczej staram siê to robiæ:). A w jak wejdzie kto¶ i zobaczy taki "syf" to nie zostanie na forum. Wiêcej kompetencji userów i reakcji modów a bêdzie dob¿e!!

w sumie to to jest problem ka¿dego forum.... ale tutaj jeszcze tak bardzo tego niewidaæ jak w niektórych przypadkach, prawie wcale:P a co do Harrego to oczywi¶cie ¿e wole W³adce... Harrego niecierpie... dla mnie to taka kolejna bajeczka... tyle ¿e na tej bajeczce akurat da sie zarobiæ;]
  Topic: Najlepsze gry strategiczne!
¦wir

Replies: 41
Views: 8577

PostForum: Gry i Komputer / Internet   Posted: Tue Apr 26, 2005 8:02 pm   Subject: Najlepsze gry strategiczne!
oooo d³ugi w sim city by³y denerwuj±ce :green: bo to bardzo trudne na pocz±tku utrzymaæ równowage, czasoch³onna gra, dopiero za 6 podej¶ciem chyba uda³o mi sie niezbankrutowaæ i rocznie z wydatkami wychodziæ na plus :green:
  Topic: Co z Entianami?
¦wir

Replies: 16
Views: 1076

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Tue Apr 26, 2005 6:29 pm   Subject: Co z Entianami?
przecie¿ one ¼le czu³y sie w lesie... dlatego w³a¶nie odesz³y od entów:P wola³y swoej ogrody:P
  Topic: xxx
¦wir

Replies: 10
Views: 775

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Tue Apr 26, 2005 5:51 pm   Subject: xxx
Wotz wrote:
Hmmmmm. A spój¿my na to inaczej. Chcia³by¶ siê spotkaæ z zjaranym policjantem. lub wyobra¼ sobie zjaranych u¿êdników. To na³óg tego sie nie da powtrzymaæ. Wiesz co by zio³o legalne zrobi³o z cywilizacj±?? Po pewnym czasie zapanowa³a by kompletna anarchia i bezprawie.

Pozdrawiam

no widzisz... policjantom i urzêdnikom niewolno piæ na s³u¿bie, bo odbiera to tak samo ¶wiadomo¶æ jak zio³o, a na wódce robi sie o wiele jeszcze gorsze rzeczy ni¿ jak sie jest zjaranym i wódka wywiera o wiele gorszy wp³yw na cz³owieka. Po prostu zio³o mog³o by byæ legalne w takim samym stopniu jak wóda, alkocholizmu praktycznie te¿ nieda sie powstrzymaæ:P no i co chwile sie s³yszy o pijanych policjantach, lekarzach itp. :/ :S
w Holandii jako¶ bezprawia i anarchii niema, s± tylko dodatkowe pieni±dze do bud¿etu, to ¿e jaranie jest nielegalne, nic nie da, bo i tak mnóstwo ludzi pali, a co za tym idzie zyskuj± na tym nielegalni handlarze, a nie pañstwo.
  Topic: xxx
¦wir

Replies: 10
Views: 775

PostForum: Luzne - Tworczosc Tolkiena   Posted: Tue Apr 26, 2005 3:31 pm   Subject: xxx
skroro wódka i fajki s± legalne, to zio³o te¿ powinno byæ.

Page 14 of 16
Jump to: