Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun May 02, 2004 6:56 pm Sean Paul - rap czy reggae, lubić, czy nie??
Co o nim sądzicie?? Kurde, dla mnie to jest dziwne, ja takiej muzyki nie słucham, ale koleś jest tak zej****y, ze to sie w pale nie miesci. To chyba swiadczy o czyms, ze faktyczni jest genialny, jak sie nie sluchajacej tego typou muzyki osobie podoba. Ma swietny glos i w ogole zajefajne kawałki. Co o nim sadzicie??
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Dla mnie jest dziwny. Nie słucham tego typu muzyki, co zresztą już od dawna wszyscy wiedzą, i nie za bardzo go trawię... Wiadomo, że skoro jestem metalem ciężkiego kalibru, to o czymś takim nie mogę wypowiedzieć się obiektywnie, więc niech nikt nie próbuje kierować się moimi stwierdzeniami co do niego, w końcu każdy woli coś innego... Gośćcałkiem nieźle nawija, ja tak nie umiem, ale jakoś niezbyt mi pasuje... Głos teżnie jest u niego zły, ale jakośto wszystko niezbyt mi pasuje... Zapewne wiele osób nie podziela mojego zdania, bo w końcu obecnie HH i style podobne są na topie, a ja zawsze wolętrzymaćsięna uboczu, jestem inny od reszty... Podsumując, gość fajny, ale jakoś nie w moim stylu...
Posted: Mon May 03, 2004 9:24 am
Haha...no cóż...Troszke mnie Sean Paul wnerwia. Głownie swoim wyglądem Jest obleśny... Odrzuca mnie od niego Za to trzeba przyznac ze ma ciekawy głos (choć troche jakby przez nos mówił) Nie przepadam za taka muzyką, ale jego piosenki mają taka pozytywna energię, coś co od razu zmusza cię do ruchu, usmiechu I to jest fajne Szczególnie jego ostatnia piosenka za mną chodzi
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Mon May 03, 2004 12:44 pm
Hmm...ja nie słucham tego nacodzień w domu ale to jest muzyka, przy jakiej bardzo, ale to barzdo lubię się bawić. Nie interesuje mnie to jak wygląda, bo go nie oglądam tylko słucham. Muza jest pozytywna i miło się przy niej giba bioderkami
Sean Paul jest genialny i fantastyczny
A ludzi się po wyglądzie nie ocenia...ma prawdziwy talent...
_________________ "Tak stało się,że Frodo ujrzał tę,którą niewielu śmiertelników miało szczęście oglądać;Arwenę,córkę Elronda,w której,jak mówiono,objawiła się po raz wtóry na ziemi piękna Luthien.Nazywano ją Undómiel,była bowiem Wieczorną Gwiazdą swego ludu"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum