Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Jan 23, 2004 8:44 pm
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
MÂĄTWA Guest
Posted: Sat May 01, 2004 11:41 pm
o kurde... ja w mojej klasie, ze średnią 4 z kawałkiem jestem prawie najlepszy, a tutaj sami yayogłowi... chylę czoła...
No, cóż na ściąganie mam jeden sposób (ściągam tylko, jeśli jest coś czego naprawdę nie qmam, albo jeśli o kartkówce zupełnie zapomniałem)- wyciąć z papieru długi, wąski pasek, zapełnić go tekstem, i nakleić na długopis (najlepiej z białą obudową). Efekt gwarantowany.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sat May 22, 2004 12:15 pm
Wracając do tematu Zapomnialem chyba napisac. Najlepiej bylo na próbnym gimnazjalnym, wysylalismy sobie odpowiedzi smsami To bylo boskie. Tyle ze na zwyklym juz ise tek nie dalo, odpowiedzi byyl przemiszane, znaczy jeden test to 4.d, a inny 4.b - odpowiedz. Ale poza tym, to naprawde maja czasem ludzie moysly Dobrym sa takie przezroczyste karteczki, na historii mozemy miec atlasy, wiec tu i owdzie cos sie zapisze Odolnie fajnie, hehheh.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Fri May 28, 2004 2:15 pm
Ściagać nie ściągałam. Jakos sobie radze bez tego. Choć czasem jakies podpowiedzi na ławce sie pisało. W stylu + - + zeby wiedziec jak sa znaki we wzorach skrócenego mnozenia do 3.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:16 pm
jezusku...ja ze swoja srednia 4.0 na koniec II gimn wygladam na nisko zaawansowanego...no ale co tam..a co do sciagania do zazwyczaj robie to z zeszytu..otwieram go i przepisuje...a ostatnio przyjaciolce Klaudii (moze zajrzy tu kiedys) dyktowalem odpowiedzi ze sciagi...a siedzimy w drugiej lawce w srodkowym rzedzie a biurko nauczycielki jest w rzedzie na lewo od nas...czyli widzi nas jak na widelcu...hehehe... ale co tam...prawdziwy nazgul da sobie rade...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Ja ściagam tylko wtedy kiedy muszę, np. nie rozumiem czegoś albo nie nauczyłem się na sprawdzian. Mamy taką nauczycielke od przyrody, która przynajmniej raz wychodzi do toalety gdy my piszemy, a wtedy to wszyscy juz ściągają .
Mój brat ma fajnie oni w gimnazjum mają takie przypinane identyfikatory, noto sobie za te "fakatory" wkładają ściągi, a gdy nauczycielka to zobaczy to mówią że poprawiają sobie bo się odpiął
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum