Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Jul 01, 2003 10:42 am
hehe..ja na sciaganie mam niezawodny sposób..nawet jesli siedze w pierwszej łąwce.. na przeźroczystym plastikowym długopisie graweruje cyrlem wzroki pojecia itp.. niezawodny...sposób..na sciaganie..polecam :mrgreen:
Posted: Tue Jul 01, 2003 8:53 pm Myślcie co chcecie ale KUJONEM nie jestem !!!
ulath wrote:
Cieszy mnie fakt że trafiłem na grupę inteligętnych ludzi, powiem wam jednak że nie zawsze średnia jest dobrym kryterim jeśli chodzi o ocenianie innych.
No widze, że naprawdę tu są ludzie z głową. Ja sam się przekonałem o tym. Mam kolegę z którym właściwie ścigaliśmy się, który będzie miał wyższą średnią (tzn. on się ścigał, bo ja mu mówiłem, że to się nie przyda aż tak, jak egzaminy i lepiej "szlifować" konkretne przedmioty. Ale się on uparł. I kiepsko na tym wyszedł. I tak miał gorszą średnią ode mnie (ja... niech policzę.... 5.41) i na dodatek spierniczył egzamin (suma u niego: 53; u mnie - 92) Reasumując - nie liczy się kujoństwo - ważne jest umieć sprzedać swoją wiedzę i umiejętnie ją wykkorzystać. Na konic dodam (bez skromności) , że na koniec uzyskalem 163pkt =D co pozwoliło mi dostać się do XXVI w łodzi (dla łodzian - na Wileńskiej na Retkini). Moj kolega niestety nie dostał się tam /
_________________ Pozdrawiam
Arturwow
-------------------------------------
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them,
Posted: Wed Jul 02, 2003 10:47 am
Witam mojego rówieśnika Arturwow całkiem ładne wyniki. U ans dostałbys sie chyba do kazdej szkoły. Ale na pewno nie byłbyś najlepszy, do jakiej klasy poszedłeś? Ja wybrałam w naszym tyskim LO matmę z angolem.
Jasne w przypadku dostawania się do LO licza się konkretne 4 oceny.
Ja miałam za oceny 55 punktów, za egzam 98 i za osignięcia +pasek 28 , czyli w sumie 181. Houwgh
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Wed Jul 02, 2003 11:27 am
Wybralem 3 profile (kazdy inny w 3 szkolach)
1. dziennikarski (u nas w łodzi jest w tej szkole co ja dalem papiery 10 osob na jedno miejsce)
2. ogolny z rozszerzonym j. niemieckim
3. ekonomiczno-administracyjny
dostalem sie do wszystkich szkol i...
...wybralem ten trzeci, bo mam te szkole najblizej i moja siostra chodzila
_________________ Pozdrawiam
Arturwow
-------------------------------------
One Ring to rule them all, One Ring to find them,
One Ring to bring them all and in the darkness bind them,
Mnie jak ktoś nazywał kujonem to szawsze odpowiadam ( oczywiscie nie jestem kujonem bo nie siedze przed ksiazka po 5godzin oprócz WP :))
ODPOWIADAM : - Wole byc teraz kujonem niz w przyszłosci kopac rowy !!
Ten tydzień jest najgorszy, przynajmniej jeśli chodzi o pisanie. Teraz na każdej lekcji trzeba pisać dwu stronne albo więcej regulaminy. Przynajmniej u nas tak jest.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Fri Sep 05, 2003 7:26 pm
Ja tez nie mam czegos takiego... Dziwne, ale regulamin stworzony przez uczniow, to byloby cos 1. Nauczycieli maja jedno prawo. Prawo do byycia zlinczowanym.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Gdzie ja jestem? 5,8? 5,42? Ja w tym roku ani razu nie ściągałem (jakoś nie było okazji) i mam średnią 5,0. Jestem najlepszy w klasie a tu czuję się jak tempota
Nie przesadzasz chłopcze?? Ja miałem 3,26. Olałem troche poprzedni
rok, nie chciałem nawet odrabiać lekcji, lecz ten rok będzie dla mnie ważny więc poświęce w nim nauce więcej czasu niż 15 min dziennie...
Ogólniak to nie przelewki...
Posted: Tue Sep 09, 2003 5:03 pm
3cia gimnazxjum tez nie...włąsciuwie to klasa ostatnierj szansy..trzeba zaczac sie tropche przykladać..w kopncu testy..a do dobrej szkoly tez lepiej sie dostać....
Ja czasami sciagam-nie musze czesto bo dobrze sie ucze. Z tego powodu (to jest NIEUNIKNIONE) jestem nazywana kujonem :evil::evil: Jestem PEWNA ze ludzie ktorzy nazywaja kujonami tych co sie dobrze ucza po prostu im zazdroszcza i probuja w ten sposob sie dowartosciowac.
[quote=Phoeniqs]Wole byc teraz kujonem niz w przyszłosci kopac rowy !![/quote]
Masz racje! W pelni sie z toba zgadzam.
Ja nie sciągam i sam nie pomagam innym - po prostu gdy pytają, staram się po cichu odpowiedzieć. Czynne ściąganie to zbyt duże ryzyko...
Ale jeżeli nadarzy się okazja na np. zobaczenie czegoś na mapie na ścianie itp. nie mam żadnych wyrzutów sumienia...
Quote:
Ja miałem 3,26. Olałem troche poprzedni rok, nie chciałem nawet odrabiać lekcji, lecz ten rok będzie dla mnie ważny więc poświęce w nim nauce więcej czasu niż 15 min dziennie...
Posted: Tue Jan 13, 2004 4:56 pm
Sciąganie to rzecz ludzka:))) ja sciągam tylko wtedy gdy wiem ,że nic totalnie nie napiszę. Sciągać można, ale do pewnych granic.
Ludzie, a spowiadaliście się kiedyś z tego??? Ja tak :arrow:
_________________ "All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
And I come back to you now at the turn of the tide.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum