Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Straszny Film!!!
Kto widział? Która część najlepsza?
Wiem że to moze nie jest najnowsze dzieło kinematografi, ale właśnie skończyłęm oglądać część 4 i postanowiłem się podzielić wrażeniami.
Po prostu świetny Jak zwykle mnie rozwalił. Pierwsza część była i tak najlepsza
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Thu Oct 26, 2006 9:05 pm
no najlepsza była ... haha... motywy tam szły najlepsze ... prawde mówiąc nie oglądałem dwójki, ale widziałem 3 tak częściowo... nudna, że HEJ!!! ... a czwórka z tego co widziałem w reklamach miała dobre motywy
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
widziałam chyba ze 2 części (nie pamiętam, które) i jakoś mi nie podchodzi...
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Fri Oct 27, 2006 7:18 pm
Mati_00 wrote:
no bo ten film ma dość taki specyficzny humor...taki prosty...podobnie jak american pie
żeby amerykanskie nastolatki zrozumiały
Nie wiem, nie umialabym sie przemoc zeby obejrzec to cudo Tak samo jak American Pie. Unikam jak ognia amerykanskich filmow o nastolatkach i dla nastolatkow
Zreszta ostatnio doszlam to odkrywczego wniosku, ze generalnie nie przepadam z komediami No chyba ze angielskie, romantyczne...
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Fri Oct 27, 2006 9:09 pm
możliwe...tak czy inaczej...ja lubie czasami obejrzeć właśnie taki film... i beztrosko śmiać sie z debilizmu bohaterów i dziwnego poczucia humoru reżysera i tego co to wymyślił
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
O tak! Te filmy można nazwac debilnymi . Ale one są śmieszne i w pewnym sensie zmuszają do myslenia. żeby zrozumieć wszystkie głupoty i debilizmy trzeba sie nieźle nagłówkować
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum